HABERLER>SPOR
22 Mart 2022 Salı - 19:10

Takımı yaktı... Kaçıyor!

Spor Toto Süper Lig'de son olarak sahasında Aytemiz Alanyaspor'a kaybederek kümede kalma umutlarını azaltan İzmir temsilcisi Göztepe'de transferin gözdesi İrfan Can Eğribayat kararını verdi. Alanyaspor maçında taraftarlarla tartışan İrfan Can Eğribayat, ayrılık kararı aldı.

Takımı yaktı... Kaçıyor!

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Nestor El Maestro'yu gönderen "Göz-Göz"de son olarak kulübün sahibi ve aynı zamanda başkanı Mehmet Sepil, İzmir ekibini elden çıkaracağını açıklamıştı. Son olarak kaleci İrfan Can Eğribayat ayrılık kararı aldı.

Göztepe ile Haziran 2025'e dek sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki kalecinin menajerinden kendisine takım bulmasını istedi. Gösterdiği performansla transferin gözdesi olan İrfan Can'ın ismi daha önce Galatasaray ile anılmıştı. Yabancı kuralı nedeniyle kaleyi yerli bir isme teslim etmek isteyen "Cim-Bom"un İrfan Can Eğribayat'ın durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.

BARDAĞI TAŞIRAN OLAY
Ligde kalma umutları her geçen hafta azaltan Göztepe'de, Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 kaybedilen maç sonrası sinirler gerildi. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarını ıslıklarken, kaleci İrfan Can Eğribayat sinirlerine hakim olamadı.

Taraftarlara tepki gösteren İrfan Can Eğribayat, tribüne doğru hareketlendi. Güvenlik güçleri ve takım arkadaşları 23 yaşındaki kaleciyi güçlükle sakinleştirdi. Uzun uğraşlar sonucunda genç kaleci soyunma odasının yolunu tuttu.

Eylül 2020'de 500 bin euro bonservis bedeliyle Adanaspor'dan sarı-kırmızılılara katılan 1,93 boyundaki kalecinin Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

KADRO DIŞI BIRAKILDI
Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, İrfan Can Eğribayat'ın Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının ardından gerçekleştirdiği disiplinsiz davranışı nedeniyle kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

EĞRİBAYAT'TAN ÖZÜR
İrfan Can Eğribayat, sosyal medya hesabından Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yaşananlara ilişkin yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyunun da bildiği üzere geçtiğimiz aylarda bebeğimiz hayatını kaybetti. Bu olayın ardından haliyle en hassas noktamız kızımız olmuştur. Kızımızı kaybettikten 3 maç sonra Adana Demirspor karşılaşmasında aynı sorunları yaşadım. Tüm taraftarlar toplu bir şekilde bana tepki gösterdiler. O maçta ise profesyonelliğimi koruyup maç süresince ve sonrası elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu üzücü olayların yaşandığı Alanyaspor karşılaşmasında maç boyu devam eden tepkiler, vefat eden kızımın üzerinden beni yaralamaya çalışıp, argo kelimeler kullanan insanlar oldu. Maç bitene kadar sükunetimi korumaya gayret ettim, sakince soyunma odasına giderken ağır ithamlarla karşılaştım, bir insan olarak sabrım tükendi, kayıtsız kalamadım. Yaşadığım olaylardan dolayı öncelikle her koşulda yanımda olan, desteğini hissettiren sayın başkanımız Mehmet Sepil'den, kulüp yöneticilerimizden, takım arkadaşlarımdan, Göztepe ve Türk futbol camiasından özür dilerim. (Akşam - DHA)

 
İzmir'in de aralarında bulunduğu 21 ile FETÖ operasyonu!
 
Referanduma açılmıştı... O proje iptal edildi!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Arda 23 Mart 2022 Çarşamba 11:12

Ölmüs cocuga küfredildigini mi saniyorsunuz? Bilakis,o dönemde taraftar destek oldu, isterseniz gidin sosyal medyaya bakin, binlerce destek mesaji görürsünüz. Zor dönemden gectigi icin herkes anlayis gösterdi hatta o zamanki teknik direktör Nestor da git dinlen dedi ama o oynamak istiyorum dedi ve berbat bir performans gösterdi. Üstelik, bir mac sonrasi, benim toplari tutmam yetmez, forvetin de gol atmasi lazim diyerek takim arkadaslarini suclayici garip bir demec verdi. Bu sürecte, sadece ona degil bir cok oyuncuya da tepki gösterildi, hicbiri taraftara birsey demedi, diyemedi,hatta (cok takdir ettigim bir sekilde) Berkan gitti, bir yenilgi sonrasi taraftarin yanina gitti. Basarisizligini, önce takim arkadaslarina suc atarak sonra da vefat etmis cocugu (tekrar basi sagolsun) üzerinden taraftara suc atarak örtmeye calisan birinin büyük karakter sorunlari vardir. 2025 e kadar sözlesmesi var bu oyuncunun, yönetimin yapmasi gereken iki sey var; 1) kesinlikle kadroya almamak, 2) yüksek bir bonservis bedeli gelmeden satmamak.Umarim yönetim en azindan bunu basarir.

Yorumu oyla      3      3  
Hadi canım 22 Mart 2022 Salı 20:47

Takımı yaktı ne demek yaa.. Çocuğun ölmüş yavrusuna küfür etmiş taraftar görünümlü mahlukatlar.. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?

Yorumu oyla      2      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da Volkan kendini affettirdi
Spor Toto 1'inci Lig'de deplasmanda zirve takipçisi Bereket Sigorta Ümraniyespor'u ...
Karşıyaka'da Güraçar farkı
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta iddialı başladığı sezonda istikrara aylarca ...
Altay'da Poko cezalı!
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenilerek ...
 
Göztepe'ye kimler talip?
SPOR Toto Süper Lig'de üst üste 7 yenilgiyle 5 yıl sonra küme düşmenin ...
Göztepe'nin efsanesi son yolculuğuna uğurlandı
Göztepe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Fevzi Zemzem, son yolculuğuna uğurlandı.
Portekiz-Türkiye maçının hakemi belli oldu!
A Milli Futbol Takımımızın, Portekiz ile perşembe günü oynayacağı play-off ...
 
Abramovich hedef şaşırttı!
Bodrum'da bulunan Rus oligark Roman Abramovich'in Türkiye ilgisinin nedeni ...
Muhittin AKBEL yazdı... Ah Buldozer! Böyle mi gol atacaktın sevenlerine?
Muhittin AKBEL yazdı... Ah Buldozer! Böyle mi gol atacaktın sevenlerine?
Sepil istifa etti, Abramovich'in yatı Bodrum'a yanaştı... Göztepe iddiaları alevlendi!
İngiliz medyasında Roman Abramovich'in Göztepe'nin hisselerini alacağı ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva