HABERLER>POLİTİKA
29 Ağustos 2021 Pazar - 10:44

Sındır'dan Bayındır ziyareti değerlendirmesi: Vatandaş memleketi kurtaracak iktidarı bekliyor

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi tarafından Bayındır'a gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, "Daha önce AK Partili ve MHP'li olan, kimliğini de açıkça söyleyen kişilerden bize 'Ne iyi yapıyorsunuz, dolaşıyorsunuz, yanımızdasınız, ne olur daha çok dolaşın artık yeter' diyen vatandaş var. Memleketin durumu siyasi partiyi düşünmekten çok bu sıkıntılardan memleketi kurtaracak bir iktidarın gelmesi yolunda" diye konuştu.

Sındır dan Bayındır ziyareti değerlendirmesi: Vatandaş memleketi kurtaracak iktidarı bekliyor

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de son durak Bayındır oldu.

Esnaf ve vatandaşların ziyaret edildiği görüşmelere,Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Sevda Erdan Kılıç, Tacettin Bayır, CHP İzmir İl Yöneticisi Kemal Özdenmez, CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek ve çok sayıda partili katıldı.

Ziyaretler sonrası ilçedeki havayı ve vatandaşların talepleri hakkında Ege'de Sonsöz'e konuşan CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, bir çok yerde olduğu gibi Bayındır'da da vatandaşın sandığı beklediğini belirtti.

VATANDAŞ HESABINI SANDIKTA GÖRECEKTİR
Yoğun bir katılım ise Bayındır'da saha taraması yaptıklarını ve esnaf ve vatandaş ile bir araya geldiklerini dile getiren Sındır, "Bayındırda 3 milletvekili arkadaşımız İl Başkanımız ile birlikte  İl Başkan Yardımcılarımız, İlçe Başkanımız ile birlikte  buluştuk ve değişik noktalarda çalışma yaptık. Ben esnafı dolaştım, sanayi sitesine giden arkadaşlarımız oldu. Yani bölgeyi olduğu gibi  taradık, Bayındır'ın bir nabzını yokladık. Benim izlenimim şu; Siyasi parti ayrımı yapmadan söylersek gene olarak esnafımızın ciddi sıkıntısı var. Bayındır'ın Cuma pazarını gezdik, normalde dolu olması beklenen pazarda fazla bir yoğunluk yoktu. Vatandaş sandığı bekliyor. Bu yaşanan sıkıntıları bağıra çağır, tepki göstererek ortay koymak yerine, sandıkta bunun mutlaka muhasebesini yapacak, hesabını sandıkta görmek diye düşünüyorum. Biraz sessiz bir çoğunluk var. Kaş göz işaretleri ile bize destek verdiklerini gönül birliği içinde olduklarını belli eden çok sayıda esnafımız ile de karşılaştım. Tabii ki partili olanlarımız açık açık bizle konuşuyor ancak genel anlamda vatandaşlar ve esnafla da sohbetlerimiz oldu.  Bayındır seçimi bekliyor ve seçimde ne yapacağına kararını vermiş durumda" diye konuştu.

HÜKÜMETİN DEĞİŞMESİ YÖNÜNDE TALEPLERİ VAR
Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların yerel seçimleri hiç konuşmadığı daha çok genel seçimlere odaklandığını belirten Sındır, "Vatandaş şu an yerel seçimin tartışmasını bile yapmıyor. Vatandaşın canı ekonomi ile yanmış durumda… Çiftçilerin genel olarak derdi boyundan büyük duruma gelmiş halde. Vatandaşın her kesiminden yaşadıkları sıkıntılar yerel seçimden ziyade hükümetin değişmesi yönünde talepleri var. Zaten aldığımız izlenim de tam olarak bu yönde " dedi.

ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ANINDA SORUNLARI ÇÖZMEYE DE ÇALIŞIYORUZ
Alanda belediye bazlı taleplerin olması halinde hemen çözüm için çalışmalara başakladıklarını da belirten Sındır, "Genel bir takım talepleri var tabii ki halkın. Bu sadece İzmir değil Büyükşehirlerin olduğu hemen hemen tüm kentlerdeki ile aynı. Bize çözülmesi konusunda bazı dileklerini ifade edenler oldu ve bunlar için hemen harekete geçtik ve İBB ile çözmeye çalıştık. Bunlardan bir tane örnek vermek gerekirse, Büyükşehir Belediyemiz İZSU'da kirada olduğu yerden çıkıp kendine ait bir yere geçmiş, ancak vatandaşın yürüme mesafesine uzak kaldığı yönünde ve çarşı içinde veznenin yapılıp yapılmayacağı yönünde biz bazı talepler geldi. Bende hemen İZSU'nun üst düzey yetkilileri ile iletişime geçtim ve değerlendirilmeye alınmasını sağladık. Elimizden geldiğince anında sorunları çözmeye de çalışıyoruz. Genel olarak herkes, yerel yönetim hizmetlerinden önce ekonomiyi ve yoksulluğu, esnafın sıkıntısını, çiftçinin derdinin öne çıktığını görüyorum" diye konuştu.

'NE OLUR DAHA ÇOK DOLAŞIN' DİYE VATANDAŞLAR VAR
Cumhur İttifakı'na oy veren vatandaşların dahil kendilerine daha sık gelmeleri çağrısında bulunduklarını dile getiren Sındır, "Daha önce AK Partili ve MHP'li olan kimliğini de açıkça söyleyen kişilerden bize 'Ne iyi yapıyorsunuz, dolaşıyorsunuz, yanımızdasınız, ne olur daha çok dolaşın artık yeter' diyen vatandaş var. Memleketin durumu siyasi partiyi düşünmekten çok bu sıkıntılardan memleketi kurtaracak bir iktidarın gelmesi yolunda. Bu noktada Millet İttifakında bulunan partilerin daha fazla çalışmasını temenni ediyor. Farklı partili vatandaşlardan da bunları duydum."

 
Kalp pili olan hastalar için 'aşı' uyarısı
 
Başkan Soyer Dikili'de festival coşkusuna ortak oldu: Sarılıp kucaklaşmayı çok özlemişiz
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Balaban 29 Ağustos 2021 Pazar 21:19

O kurtarıcı bu genel başkanınızla sizmi olacaksınız? Beni bi gülme tuttu!!!

Yorumu oyla      4      3  
Partili 29 Ağustos 2021 Pazar 12:17

Sayın vekil SINDIR öncelikle parti için de uyumlu bütün üyelerin takdirini kazanmak,onlara aday belirlemede ön seçim yapmadan kontenjan milletvekileri atama,üyelerin hiç tanımadığı insanları belediye başkanı olarak atamalar bu partiye büyük zarar veriyor,unutmayın bu büyük parti yanlış yönetildiğinde baraj altında kaldı,bu partiyi kızılay gibi yönetmeyiniz...

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Polat: Türkiye'yi karanlıktan kurtaracağız
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramı ...
AK Parti İl Başkanı Sürekli’den 30 Ağustos mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 30 Ağustos Zafer Bayramı ...
Soylu: Batılı ülkeler hâlâ patinaj çekiyor
Bartın'da sel bölgesinde incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman ...
 
Erdoğan, Karadağ Başbakanı'nı kabul etti
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadağ Başbakanı Krivokapiç'i kabul etti.
CHP'li Tufan Doğu, son yolculuğuna uğurlandı
CHP 18. Dönem Muğla Milletvekili Tufan Doğu'nun cenazesi, CHP Genel Başkanı ...
CHP'li Sındır: Domates üreticisi sözleşme mağduru!
İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP İzmir Milletvekili Kamil ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan yangınlar için 5 soru, 5 cevap!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, orman yangınlarına ilişkin, sadece ...
AK Partili Sürekli 'hedef 2024' dedi: İzmir'de rüzgârın yönü değişecek!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, hız kesmeden sürdürdükleri ...
AK Partili Nasır'dan 30 Ağustos mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva