HABERLER>POLİTİKA
23 Ekim 2021 Cumartesi - 11:46

Selçuk'tan hükümete 'hastane' eleştirisi: Belediyemiz üzerine düşeni yapmıştır!

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan ve hükümete ilçe sınırları içerisinde yapılması planlanan 'hastane' üzerinden yüklenen CHP İzmir İl Yöneticisi Özkan Tice, " Uzun süreden beri Selçuk ilçemizde bakanlık tarafından yapılması düşünülen hastane projesi var. Belediyemiz hem imar çalışması, hem ruhsatın uzatılması açısından üzerine düşen bütün görevi yerine getirmiştir. Ancak hala, hastanenin ihalesi ya da farklı bir çalışma yapılmamıştır" diye konuştu.

Selçuk tan hükümete  hastane  eleştirisi: Belediyemiz üzerine düşeni yapmıştır!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Geçtiğimiz haftalarda ikinci bölge çalışmalarını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, bu kez de Selçuk saha çalışması yürütme kararı aldı.
İlçe sınırları içerisinde bulunan 9 köy ve merkez mahallelerde gerçekleştirileceği belirtilen çalışmalar öncesi parti Selçuk İlçe Başkanlığı Binası'nda bir araya gelen partililer, daha sonrasında saha çalışmalarını başlattı.
İlçe Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasına CHP İzmir İl Yöneticisi Özkan Tice ve Yasin Ergül, CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Murat Bakan ve Kani Beko, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil ve partililer katıldı.

KARA GÜNLER GEÇECEK, AYDINLIK GÜNLERİMİZİN HABERCİSİ CHP İKTİDARI OLACAKTIR
İlçe çalışmaları öncesi açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütlenme ve Örgüt Yönetimi'nden sorumlu İl Yöneticisi Özkan Tice, "Bugün Selçuk ilçemizdeyiz. Geçen haftalarda 2'nci bölgede 8 ilçemizi ve köylerini dolaştık. Bugün de Selçuk ilçemizde 9 köy ve merkez mahallelerimizde alan çalışması yapacağız. Gıda fiyatlarında ki yüksek artışa rağmen çiftçimiz fakirleşmektedir. İktidar sayesinde hem üreticilerimiz hem tüketicilerimiz mutsuzdur. İktidarın politikası nedeniyle büyüme sadece 5'li çeteye yaramıştır. Hane halkı da seyirci kalmak zorunda kalmıştır. Çiftçinin gider kalemleri de giderek artmaktadır. Mazot ve tohum dövizin etkisi ile kontrolden çıkmıştır. Çiftçi bankalar ve tarım ve kredi kooperatifleri karşısında çaresiz kalmıştır. İktidar telkini çok uluslu tarımsal şirketlerde danışmanlık yapan bir kişiyi bakan yaparak ortaya koymuştur. Çiftçiyi değil çok uluslu şirketlerin temsil edildiği bakanlık elbette ki bu sorunları çözemeyecektir. Ülkemizin her üzerinkinden daha fazla Cumhuriyet Halk Patisi iktidarına ihtiyacı vardır.  İktidar tarafında kapatılan tarımsal alanlar iktidarımız döneminde yeninden açılacaktır. Toplumcu bir bakış ile ekonomi planlanacak ve refahtan 5'li çete değil tüm halkımız faydalanacaktır. Bu günlerde çektiğimiz toplumsal sıkıntıların sonu gelecektir. Bu kara günler geçecek, aydınlık günlerimizin habercisi CHP iktidarı olacaktır" dedi.

BELEDİYENİN ÜZERİNE DÜŞEN HER ŞEY YAPILMIŞTIR
Selçuk'ta son dönemlerde sıkça gündeme gelen 'hastane' ve 'otopark' sorunları ile ilgili de konuşan Tice, "Uzun süreden beri Selçuk ilçemizde bakanlık tarafından yapılması düşünülen hastane projesi var. Belediyemiz hem imar çalışması, hem ruhsatın uzatılması açısından üzerine düşen bütün görevi yerine getirmiştir. Ancak hala, hastanenin ihalesi yada farklı bir çalışma yapılmamıştır. Bir diğeri de Efes altı otoparkı ile ilgili. Yaklaşık 1970 ya da daha beri belediyemiz tarafından bakanlık ile yapılan protokolle belediyemiz tarafından çalıştırılan işlettiler döner sermaye tebliğ düşünülmektedir milletvekillerimizle birlikte ilçe başkanımız da birlikte bu iki sorunun takipçisi olacağız. Hastanenin bir an önce yapılmasını ve Efes otoparkının halkın yararı için belediyeye bırakılmasını istiyoruz" diye konuştu.

 
Kapora dolandırıcıları tutuklandı!
 
Çivili sopayla öldüresiye dövdüler... Haber alınamıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arslan'dan o iddialara yanıt: İzmir'de siyaset yapıyor gibi rahatız
Geçmiş dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi'ne yöneltilen 'doğu illerine ...
CHP'li Bakan'dan SADAT’çılara: Kimsenin gücü yetmez!
Meclis’te SADAT hakkında konuşan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “‘Egemenlik ...
AK Parti'den Büyükşehir'e heykel eleştirisi!
AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, CHP’li Büyükşehir ...
 
Bakan Akar'dan F16 tedariki açıklaması
Milli Savunma Bakanı Akar, NATO toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını ...
CHP Konak'tan muhtarlara destek
CHP Konak İlçe Başkanlığı, muhtarların sorunlarına dikkat çekmek için ...
Lider’in İzmir programı netleşti!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 23 Ekim Pazar günü İzmir’de katılacağı ...
 
Menderes CHP'de seçim tarihi belli oldu!
Kemal Koç başkanlığındaki yönetimin düşmesinden sonra CHP Menderes delegeleri, ...
Torbalı'da ilçe başkanından flaş iddia: E-Devlet'e girdi AK Parti'li çıktı
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Torbalı İlçe Başkanı Seradır Havsut, ...
CHP'li Beko: Danıştay, MEB’e çok yerinde cevap verdi
Danıştay’ın ilk ve orta dereceli okullarda Atatürk İlke ve İnkılaplarının ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva