HABERLER>SAĞLIK
6 Ocak 2022 Perşembe - 10:03

Pandeminin kahramanları için başlatılmıştı… Anlamlı projeye iki ödül birden!

Pharmactive İlaç’ın öncülüğünde hayata geçirilen ve çeşitli sektörlerden çok sayıda markanın destek verdiği Aktif Destek Hareketi ile kamu hastanelerinde beş “Aktif Oda” açıldı. Proje kapsamında ilaç sektörü dışında farklı sektörlerden 12 marka bir araya gelerek güçlerini birleştirdi.Aktif Destek Hareketi,2 ayrı ödüle layık görüldü.

Pandeminin kahramanları için başlatılmıştı… Anlamlı projeye iki ödül birden!

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını ile kahramanca mücadele eden sağlık çalışanları için “Aktif Destek Hareketi” isimli proje, Türkiye’nin önde gelen ilaç şirketlerinden Pharmactive öncülüğünde, geçtiğimiz yıl hayata geçirildi. Proje kapsamında ilaç sektörü dışında, farklı sektörlerden 12 marka bir araya gelerek güçlerini birleştirdi.

İLK ÖDÜL ATUDER’DEN
Sağlık çalışanlarına moral ve destek vermeyi amaçlayan hareket, kapsamında konforlu ve motive edici bir atmosfer oluşturmak amacıyla, 5 kamu hastanesinde “Aktif Oda” isimli odalar kullanıma sunuldu.

Aktif Destek Hareketi projesi, ilk olarak Türkiye genelinden yaklaşık 1000 acil hekiminin katıldığı 14-17 Ekim 2021 tarihinde Antalya’da gerçekleşen 17.Ulusal Acil Tıp Kongresi’nde Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından özel ödüle layık görüldü.

COVID-19 ÖZEL ÖDÜLÜ
Kurumsal sosyal sorumluluk projesiayrıca “Golden PulseAwards Covid-19 Mücadelesi Özel Ödülü”ylede onurlandırıldı. 5 Ocak 2022 tarihinde İstanbul’da düzenlenen gecede, ödülü Pharmactive İlaç Kıdemli Ürün Müdürü ve Aktif Destek Hareketi Proje Lideri Sinem Yetişaldı. Pharmactive İlaç Yurtiçi ve Yurtdışı Pazarlar Genel Müdürü Dr.Yalçın Yaşin, “Tüm sağlık çalışanları daha önce olduğu gibi içinde bulunduğumuz pandemi döneminde de, toplum sağlığı için en ön cephede mücadeleyi sürdürüyor. Ne kendilerine zaman zaman gösterilen anlamsız ve üzücü şiddet hareketleri ne de farklı olumsuzluklar;bu fedakarlar ordusunun, hayatları pahasına ortaya koydukları, insanlık için çalışmalarını engelleyemiyor.Bizler onlara moral desteği veriyoruz.” dedi.

“GÜCÜNÜZ GÜCÜMÜZ”
Pharmactive İlaç Kıdemli Ürün Müdürü ve Aktif Destek Hareketi Proje Lideri Sinem Yetiş ise Pandeminin ilk döneminde çok kıymetli isimleri kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını ve her birini şükranve rahmetle andıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Bu süreçte sağlık çalışanlarımızın fedakârca verdiği bu kutsal mücadelede,biz başka ne yapabiliriz diye düşündükve doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirebilmek için ‘Gücünüz Gücümüz’ mottosuyla ‘Aktif Destek Hareketi’ni başlattık.

Bu projede Pharmactive dışında,farklı alanlardafaaliyet gösteren, biz dahil12 marka, sağlık çalışanlarımız için güçlerimizi birleştik. Proje ile beş kamu hastanesinde sağlık çalışanlarının kullanabileceği 5 Aktif Oda’nın hazırlanmasına katkı sağladık.“Aktif Oda”da sağlık çalışanlarının gün içinde yorgunluk atabilmeleri için konforlu ve motive edici bir atmosfer oluşturuldu.” diye konuştu.

DESTEKÇİLER
Saya Grup bünyesinde yer alan Pharmactive’in öncülüğünde başlatılan proje kapsamında, Türkiye’nin önde gelen markaları gönüllü destek verdi. Zoom/TPU Mimarlık’ın ana sponsorluğunda, Filli Boya, Tarkett Parke, Lenovo, Evistanbul, Tepta Aydınlatma, Ted Elektrik Mühendislik, CoffeeHeadquarters, Migros, Dalla Corte ve Promocup Aktif Oda’nın hayata geçmesinde katkı sağladılar.

Detaylı bilgi için "www.aktifdestekhareketi.com" adresi ziyaret edilebilir.

 
Başkan Koştu: Yapacaklarımızın hayallerine bile yetişemezsiniz!
 
Türk vatandaşlığına kabul şartlarında değişiklik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pandeminin sonu mu geliyor?
Bulaşma hızı yüksek, ölüm oranı ise düşük seyreden Omicron varyantı bilim ...
Muhittin AKBEL yazdı... Boşvere boşvere ne hale geldik!
Muhittin AKBEL yazdı... Boşvere boşvere ne hale geldik!
Pozitif vakada karantina süresi 7 güne indirildi!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yazılı basın ...
 
Koronavirüs Bilim Kurulu toplandı
Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.30'da Bakan Koca başkanlığında toplandı. ...
DSÖ salgından çıkış yolunu açıkladı
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yaptığı açıklamada bazı ülkelerin yoğun bir ...
Haftalık vaka oranları açıklandı: İzmir yükselişe geçti!
Sağlık Bakanı Koca, Twitter'daki hesabından Covid-19'da 18-24 Aralık'ı ...
 
Prof. Dr. Şener: Önlemlere yeterince uyulmuyor!
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, ...
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.30'da Bakan Koca başkanlığında toplanacak. ...
Son 24 saatte 137 can kaybı, 54 bin 724 yeni vaka
Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle son 24 saatte 137 kişi yaşamını ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva