HABERLER>POLİTİKA
13 Mart 2024 Çarşamba - 18:36

Özel, Torbalı’da Erdoğan’ı hedef aldı: Milletin derdi DEM değil zam!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Torbalı’da Halk Buluşması’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. Özel, “Mardin'de konuşmuş, bizle kavga yapmak istemiş. Tutturmuş DEM, DEM, DEM... Vatandaşın derdi DEM değil, zam, zam, zam! Ben onunla kavga edeceğim. Ancak onun istediği alanda etmeyeceğim. Kimlik, mezhep siyasetinde etmeyeceğim. Onunla kavgayı emekliler, emekçiler, gençler ve Türkiye için edeceğim” dedi.

Özel, Torbalı’da Erdoğan’ı hedef aldı: Milletin derdi DEM değil zam!

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Torbalı'da düzenlenen Halk Buluşması toplantısında açıklamalarda bulundu.

Toplantıya milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ve belediye başkan adayları ile vatandaşlar katıldı.

Genel Başkan Özel, programda AK Parti iktidarını hedef aldı.

Özel’in konuşmasından satır başları şöyle:

Torbalı’da bir seçim heyecanı gördüm, bu senenin en coşkulu karşılamasını yapan gençlik kollarına teşekkür ediyorum. Öncelikle İsmail Uygur Başkanımızı rahmetle anmak isterim. Geçen seçimde İsmail başkanımız seçimi kazandı, hastalandı, talihsiz bir kaza geçirdi ve aramızdan ayrıldı. Ailesinin acısını CHP olarak paylaşıyoruz yeniden. Allah gani gani rahmet eylesin.

İsmail Başkanımızdan sonra Mithat başkan bayrağı devraldı. CHP'nin bayrağını yere düşürmedi, hepimizi memnun eden ağabeyliği ile belediyemize, ilçemize sahip çıktı. Şimdi başkanımız bizimle birlikte kampanyaya, adaya destek veriyor.Çünkü çıkar için değil, koltuk için değil. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi için çalışıyor.

CUMHURİYETE YAKIŞIR DEĞİŞİM OLACAKSA İZMİR'DEN BAŞLAYACAK
Hepimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin vatandaşlarıyız, gerektiğinde askerleriyiz, onun yolunun takipçisiyiz, emanetinin bekçisiyiz. 30 ilçe ve 1 büyükşehir belediye başkan adayımız var. Cumhuriyete yakışır değişim olacaksa İzmir'den başlayacak. 30 adayımızın yaş ortalaması 46. Torbalı'da da çok genç  40 yaşında evladımız Övünç Demir yeni belediye başkan adayımız. Ona güveniyoruz, inanıyoruz. Torbalı'ya , İzmir'e, partimize hizmet edecek. Önünde çok uzun yol var. Övünç Başkan ve arkadaşları Türkiye'ye hizmet edecek. 12 adayımız 40 yaş altında. Övünç de onlardan bir tanesi. Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti gençlere emanet etti. Bunun için bizde genç adaylarımızı size emanet ediyoruz. Onlar başaracak ki Cumhuriyet başaracak.

Övünç Başkan ile birlikte görev yapacak olan bir başkanımız da Karşıyaka'da çok önemli başarılar elde eden, sürdürülebilir kalkınma programında hepimizin yüz akı, Avrupa standartlarını tutturan Türkiye'deki tek belediye başkanı, iyi bir ekip lideri, çalışkan, sabırlı, dürüst, kararlı Büyükşehir Adayımız Cemil Tugay. Ben ikisine de çok inanıyorum. İkisinin de sizlere iyi hizmet yapacağına inanıyorum.

BEN ONUNLA KAVGA EDECEĞİM, ANCAK…
AK Parti'nin genel başkanı sahaya çıktı Şırnak ve Mardin'e gitti. Mardin'de konuşmuş, bizle kavga yapmak istemiş. Tutturmuş DEM, DEM, DEM... Vatandaşın derdi DEM değil, zam, zam, zam! Ben onunla kavga edeceğim. Ancak onun istediği alanda etmeyeceğim. Kimlik, mezhep siyasetinde etmeyeceğim. Onunla kavgayı emeklileri, emekçiler, gençler ve Türkiye için edeceğim.

“SİZE OLAN BORCUMU ÖDEYECEĞİM”
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, ilçeye her geldiğinde daha güzel bir manzara ile karşılaştığını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Torbalı'ya en iyi hizmeti, Övünç kardeşimle birlikte getireceğiz. Bugün buraya Ege'nin evladı, CHP'nin gururu ve inanıyoruz Türkiye'nin umudu olacak AKP'yi devirecek, CHP'yi iktidar yapacak Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte geldik. Cemil Tugay sizin evladınız, ağabeyiniz, ailenizden biri. Önümüzdeki yıllarda bu şehrin her köşesinde var olacağım. Size olan borcumu ödeyeceğim. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

CHP'nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir de ilçeye en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirtti.

 
Seçim öncesi dev borçlanmaya onay!
 
Mert Hakan Yandaş: Plana sadık kalmalıyız
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tepeköylü 13 Mart 2024 Çarşamba 20:15

Torbalı'da CHP belediye başkanı adayı AKP belediye başkanı ile çok yakın akraba olduğunu bilmeyen yoktur kazanan onlar olacaktır sizden avazınız çıktığı kadar nutuk attınız başka da bir şey yok...

Yorumu oyla      5      1  
Selvi Karabulut 13 Mart 2024 Çarşamba 20:08

Milletin derdi; Atatürk ilke ve inkilapları ışığında, ülkenin bölünmez bütünlüğüyle önce vatan, sonra adaletiyle ekonomi... Vatanımız olmaz ise ekonomi ne işe yarar.

Yorumu oyla      0      0  
İcraat var mı 13 Mart 2024 Çarşamba 19:34

CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel , Torbalı CHP eski ilçe başkanı , CHP Torbalı Belediye Başkan adayı sayın Övünç Demir’e sordunuz mu , Torbalı ilçesindeki otobüslerde ; İzmir merkez ilçelerdeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dakika ücretli aktarma hakkı neden yok diye . Hani Torbalı adayınız , ilçe başkanı olduğu zamanlarda Torbalı halkının da hakkı olan 120 dakika ücretli aktarma hakkını savunmamış .

Yorumu oyla      3      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Filistin konusunda bize ders veremezler'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak ilk günden beri Filistin'e ...
Özel’den Menderes'te mesajlar: 100 yıl önce memleketi kurtardık, yine kurtaracağız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Menderes’te düzenlenen Halk Buluşması’nda ...
Dışişleri Bakanlığı: ABD'den icazet almamız söz konusu değil
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "ABD ile temaslarımızda PKK'nın ...
 
CHP'nin Karabağlar adayı Kınay: Vatandaşın sorunu belediyenin de sorunudur
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ...
DEVA Partisi Muğla İl Başkanı istifa edip AK Parti'ye geçti
DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emre Çay, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye ...
Ankara'dan Bağdat'a kritik ziyaret!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinsi oyunu bozduk
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu bölgenin tamamıyla bizim ve ülkemizin ...
Özel'den Bayındır mesajları: 5'li çeteye, yandaşlara para var, çiftçiye yok!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayındır’da Halk Buluşması programında açıklamalarda ...
Çiğli adayı Yıldız 'kapılarım gençlere açık' dedi, ekledi: Projelerinizi benimle paylaşın!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Balatçık Seçim Ofisi’nde ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva