HABERLER>POLİTİKA
13 Mart 2024 Çarşamba - 14:59

Özel'den Bayındır mesajları: 5'li çeteye, yandaşlara para var, çiftçiye yok!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayındır’da Halk Buluşması programında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında iktidarı hedef alan Özel, "Çiftçiye para verelim dediğimizde para yok diyorlar, emekliye para verelim dediğinde para yok diyorlar. Ancak 5’li çeteye, yandaşlarına, saraylarına her parayı buluyorlar. Emekliye, çiftçiye para bulamayıp yandaşa para bulanlara yazıklar olsun" dedi.

Özel den Bayındır mesajları: 5 li çeteye, yandaşlara para var, çiftçiye yok!

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayındır’da Halk Buluşması programında açıklamalarda bulundu.

Özel’in açıklamalarından satır başları şöyle:

Bayındır deyince çiçek kooperatifi akla geliyor, Karaoğlan Ecevit akla geliyor. Bu kooperatife en büyük destek deyince de Aziz Kocaoğlu’na bir selam yollayalım. Ardından Soyer başkana bir selam yollayayım. Tunç Bakanın Bayındır’a kurduğu fabrika, İBB eliyle değerlendirilmesi sağlanıyor. Cemil Bey özellikle sütçülere katkı sağlamak için heyecanlanıyor. Cemil Başkan, kooperatifçilik ile uğraşanlara katkı sağlamak için heyecanlanıyor. Davut başkan ve Cemil Başkan üreticimize sahip çıkacak söz veriyorum. Davut başkanın Bayındır’daki emeğini biliyoruz. Kendisi şoförler nakliyeciler başkanı. İzmir esnaf sanatkarlar odası yönetimde. Partimizin evladı. Bizim kendisine özellikle Bayındır Belediyesi’ni almak, halkçı belediyecilik yapmak, Atatürk'ün kurduğu partiyi  Bayındır’da iktidar yapma görevi verdik.

PARAYI ÇİFTÇİYE DEĞİL, 5'Lİ ÇETEYE VERİYORLAR
Biz  çiçekçilik, çiftçilik ile uğraşanların derdini çilesini biliyoruz. Dünyanın köylülere çiftçilere sahip çıktığı dönem. Avrupa Birliği fonları yarısı tarımı desteklemek için sağlanırken, Türkiye'de milli gelirin yüzde 1’i çiftçiye destekleme olarak verilmek zorunda tarım kanunu gereği. Bu arkadaşlar ne yapıyor? 285 Milyar TL ettiği halde size 85 milyar TL destekleme verdiler. Aradaki para çiftçinin hakkı olduğu halde başkalarına verildi. Kime verildi? 170 milyarı kur korumalı mevduata verdiler. 170 milyarı geçiş garantili otoyollara verdiler. Çiftçiye para verelim dediğimizde para yok diyorlar, emekliye para verelim dediğinde para yok diyorlar. Ancak 5’li çeteye, yandaşlarına, saraylarına her parayı buluyorlar. Emekliye, çiftçiye para bulamayıp yandaşa para bulanlara yazıklar olsun.

Davut Başkan 31 Marttan itibaren sizlere sahip çıkmak için sizlerle birlikte Bayındır'a sahip çıkmak için gün sayıyor. Cemil Başkan Büyükşehir'e gelip sizlere sahip çıkmak için gün sayıyor.

Karşımızda Cumhur İttifakı var. Oy verenlere lafım yok. İyi olsun diye verdiler ancak yoksul kaldılar, yoklukta kaldılar,  borçlarını ödeyemez hale geldiler. Cumhur İttifakı’nın karşısında umut ittifakı, kardeşlik ittifakı, ülkesini sevenlerin, ülkesine sahip çıkanların ittifakı var. Türkiye İttifakı var!

YAĞMUR GİBİ OYLARI SANDIKTA BULUŞTURUN
Bayındır'da sosyal demokratlar, CHP'liler, milliyetçi demokratlar, sosyal demokratlar, muhafazakar demokratlar ilk olarak Bayındır, sonra İzmir sonra Türkiye'yi hep birlikte kazanacağız. Türkiye'yi Türkiye ittifakı kazanacak. Bugünü bu yağmuru unutmayın. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun. Davut başkan ile Cemil Başkan'ı yeni görevinde buluşturun.

BAYINDIR’IMIZA BUGÜNE KADAR GÖRDÜĞÜ EN İYİ HİZMETİ YAPACAĞIZ
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay programda yaptığı açıklamada “Bayındır’ımıza bugüne kadar gördüğü en iyi hizmeti yapacağız. Her şey için hazırız. Şimdiden arkadaşlarımız köy köy gezip sizlerin ihtiyaç ve taleplerini topluyorlar. Ben Davut başkanımız ile Bayındır’ın layık olduğu en iyi hizmeti eksiksiz vermek için hazırız. Burada şantiye kuracağım, asfalt şantiyesi. Bütün ova yollarını, köy yollarını yeni baştan asfalt yapacağım. Ürettiklerimizin değerinin korunması için, en iyi fiyatla pazarlanması için soğuk hava depoları, paketleme tesislerine en kısa sürede yapacağımın sözünü veriyorum. Bayındır’da yaşayan kimse İzmr’in merkezlerinde daha az hizmet almayacak. Merkezde yapılan her şey burada da olacak. Küçük Menderesli kardeşlerimiz hizmet olarak bizden alacak” dedi.

“Namus sözü veriyorum” diyen Tugay, “Kooperatiflerimiz ödemelerini zamanında alacak. Hiçbir şekilde aksatmayacak. Sizler üretin, çalışın, mutlu olun. Gençlerimiz ülkeye dair umutlu olsun. Kadınlarımız çocukları ile ülkemizde mutlu olsun. Bu güzel ülkenin yükseğe çıksın en büyük refahı yaşasın. CHP’ye Türkiye Cumhuriyeti’ni yüceltmek ve yükseltmek yakışır. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün CHP’sinin bugün halka hizmet etmek için görevlendirdiği neferleriz. 1 Nisan'dan itibaren başlayacak yeni hikayede Bayındır’da Davut Başkanım ve 30 ilçe başkan adayımız ile sizlere hizmet etmek için yeni bir yola başlayacağız” şeklinde konuştu.

 
Büyükşehir'den 45 milyonluk Ramazan dayanışması!
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinsi oyunu bozduk
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bayındırlı 13 Mart 2024 Çarşamba 17:11

Genel başkan beşli çete Karşıyaka belediyesi ile çoktan işbirliği içinde olduğunu bilmezden gelmeyin bu iddiayı CHP üst düzeyinde görev yapan genel başkan yardımcısı açıkladı,ahkâm kesme nutukları atmak kolay oy almak için geçen dönem atadığınız belediye başkanları başarılı ise neden değiştirdiniz? Kalan üç belediye başkanı adaylarınında nasıl atandığını biliyoruz boş konuşuyorsunuz,HALK ve seçmen de heyacan YOKTUR sedece belediyelerde işi çıkarı olanlar vardır...

Yorumu oyla      3      0  
Cano 13 Mart 2024 Çarşamba 16:17

İyide 5 li çeteye yer veren kendi Büyükşehir belediye başkan adayın değil mi ne diyon sen yaa kurban olayım

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli adayı Yıldız 'kapılarım gençlere açık' dedi, ekledi: Projelerinizi benimle paylaşın!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Balatçık Seçim Ofisi’nde ...
CHP'li aday adayından AK Partili Kırkpınar’a destek!
CHP’nin Bayraklı’daki önemli isimlerinden, belediye başkan aday adayı ...
Cumhur İttifakı adayı Çiftçioğlu'ndan ulaşım projeleri!
Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka ...
 
İzmir siyasetinde Fair-Play rüzgarı!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “31 ...
Özel’den Tire'de tüm adaylara talimat: Mal varlığı kapıya asılacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tire’de düzenlenen Halk Buluşması programında ...
Saygılı'dan Özel'e 'yaşam tarzı' yanıtı: İzmirli bu pilavı yemekten usandı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir'de yaptığı konuşma yaşam tarzı üzerinden ...
 
AK Parti Karabağlar adayı Tunç'tan 10 bin sosyal konut vaadi!
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar’da ...
Yeniden Refah'tan '100 ilçe' iddiasına yalanlama
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın, “Bizden ittifak için 100 ilçe ...
Özel, Ödemiş’te iktidara yüklendi: 300 boyozu Erdoğan aldı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ödemiş’te düzenlenen Halk Buluşması toplantısında ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onun adı artık: İklim Cehennemi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Damlaya damlaya yok oluyor Damlacık!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva