HABERLER>POLİTİKA
22 Mart 2024 Cuma - 18:57

Özel, Buca'da kapıları kapadı: Başka partiye giden adaya af yok!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Buca’da katıldığı Halk Buluşması programında konuştu. Özel, Buca’da aday gösterilmeyen ve CHP'den istifa edip İYİ Parti’den aday olan Suat Nezir üzerinden yaptığı açıklamada başka partiden aday olan isimlere yüklendi. Özel, “Atatürk’ün partisini bırakan, karşısına geçip yarışan, AK Parti’ye seçim kazandırmak için umut olan kimseyi bir daha partinin kapısından içeri sokmam. Partinin adı kurucusu belli, adayı da belli… Bunu özellikle söyleyeyim. Parti üyesi olup aday olunmayınca üyelik kartı çekmeceye atılıp konulamaz. Bırakanla işimiz olmaz. Nokta!” dedi.

Özel, Buca da kapıları kapadı: Başka partiye giden adaya af yok!

Büşra ÇETİNKAYA/EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Buca’da katıldığı Halk Buluşması programında konuştu.

Özel’in konuşmasından satır başları şöyle:

Burası hiç şüphesiz Atatürk’ün milli mücadeleyi başlattığı, başarıyla sonlandırdığı, devrimler için ilhamlar aldığı, Zübeyde Hanım’ı emanet ettiği, emanetine en çok sahip çıkılmasını istediği kentlerin başında geliyor.

ATATÜRK’E İKİ AYYAŞ DİYEN ADAMIN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEN DEĞİL MİSİN?
Birileri gelip rozetleri çıkarmış bıyıkları inceltip genel başkanlarının resimlerini çıkartıp İzmirlilerden oy isteyerek sözde takiyeleriyle başarılı olup İzmirlileri kandırmaya niyetleniyorlar. Takiyeci adaya diyorum ki rozeti çıkartıp Tayyip Bey’in resmini indirdin. Peki Atatürk’e iki ayyaş diyen adamın genel başkan yardımcısı sen değil misin?

DAĞ’I İZMİR MARŞI İLE YOLLAYACAĞIZ
İstanbul-Adalar İskelesi’nin üstü kısmında bir yer var. Oraya İstanbullular giremiyor. Zabıta ile gidiyorsunuz polis çıkıyor karşınıza… 30 yıllığına TÜRGEV’e vermişler. Eskişehir adayı CHP’li belediyeleri alalım, kaynaklarını TÜGVA’ya, ENSAR’a açacağız diyor. Bunlar gelemezler, İzmirli onlara geçit vermez. Allah muhafaza bir korku filmi gibi gelseler ilk işleri Karşıyaka İskelesi’ni TÜRGEV'e, Alsancak İskelesi’ni TÜGVA’ya, Asansör’ü ENSAR’a verirler protokolle. Bunların İzmirle ilgili vaatleri samimi değildir. Bunların ne dediğine değil başka şehirlerde ne yaptıklarına bakacaksınız. Cumhuriyetin kalesi İzmir’e AK Parti bayrağına dikmeye gidiyorum diyeni İzmir Marşı ile yollayacağız.

İzmir cumhuriyetin, saygının, laikliğin kentidir. İzmir baskıcılara, duvara ‘Hamza beni acil ara’ diye yazı yazan 4 evladımızı gözaltına aldıranlara, konser yasaklatanlara asla geçit vermedi, vermeyecek.

PARTİYİ BIRAKANLA İŞİMİZ OLMAZ
Aday adaylığı başvurusu yapacaksın, seçilmeyeceksin. Senin yaptığın macerada AK Parti’nin seçim alma tehlikesi varken partinin gidip oylarını bölüp bir de kazanırsam dönerim diyorsun. Atatürk’ün partisini bırakan, karşısına geçip yarışan, AK Parti’ye seçim kazandırmak için umut olan kimseyi bir daha partinin kapısından içeri sokmam. Partinin adı kurucusu belli, adayı da belli… Bunu özellikle söyleyeyim. Parti üyesi olup aday olunmayınca üyelik kartı çekmeceye atılıp konulamaz. Bırakanla işimiz olmaz. Nokta!

Cumhuriyet’in evlatlarına güç verin
Kürsüye büyük bir sevgi seli ve tezahüratlar çıkan CHP Buca Belediye Başkanı Görkem Duman “Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk genel başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti gençlere armağan etti. Genel Başkanımız da İzmir’de gençlere inandı, güvendi ve bir tanesini siz kıymetli Bucalılara emanet etti. Buca’yı birlikte yöneteceğiz. Doğduğum, büyüdüğüm ve her şeyime sahip olduğum Buca’ya borcumu ödeme vakti. Kentime hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşayacağım. Buca’yı sizlerle birlikte hakla, adaletle, şeffaflık, sevgiyle yöneteceğiz. Size burada söz veriyorum. Biz bu yola hiç dinlememek üzere çıktık ve asla yorulmayacağız. Bizi izleyen bir çift mavi göz var. Onun emanetini yarınlara taşımak için yaptığımız bu kutlu mücadeleye sizler şahitlik ediyorsunuz. Bizler bu mücadeleyi genç kardeşlerimiz, kadınlarımız, emeklilerimiz, çocuklarımız için yapıyoruz, biz bu mücadeleyi vatanımız için yapıyoruz. Bizler cumhuriyetin evlatlarıyız. Sizlerle beraber bu karanlığa, umutsuzluğa, yoksulluğa, cemaatlere ve tarikatlara yaşadığımız kentimizi ve ülkemizi asla teslim etmeyeceğiz. Sizlerle kurduğumuz Buca İttifakı, Türkiye İttifakı ile bunu başaracağız. Atatürk’ün yolunda yürüyen cumhuriyetin evlatlarına güç verin” dedi

 
Sibergöz-29 operasyonları: 13 gözaltı
 
Rusya LGBT hareketini terörist listesine aldı
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gezi-Yorum 23 Mart 2024 Cumartesi 01:09

Buca'da müteahhitlerin desteklediği CHP adayı değil, halkın desteklediği aday kazanacak.

Yorumu oyla      0      0  
Ender 22 Mart 2024 Cuma 22:40

Özgür bey madem doğru adayları atadınız minik mini mitinglere ne gerek vardı CHP tarihine geçeceksin kaybedecek ve en kısa genel başkan kalacaksın CHP sahipsiz değil biz emri büyü önderimiz Atatürkden aldık az kaldı 14 Nisan''da

Yorumu oyla      1      1  
Selçuklu 22 Mart 2024 Cuma 22:18

Ön seçim olmadan atanan belediye başkanları halk ve seçmen her şeyin farkında size inanmıyor ve güvenmiyor partiden kapı dışarı olanlar ezici oyunu ile kazanacaktır Selçuk ta Vefa Ülgür seçimi alacaktır,siz nutukları atmaya devam ediniz...

Yorumu oyla      1      0  
İzmirli 22 Mart 2024 Cuma 21:55

Bay özel mal beyanını da bildirdiniz galiba CHP Babanızdan miras mi kaldı belgeyi yayınlar mısınız.. Ayın AKP nin Ankaray adayı gibi konuşuyorsunuz.. doğruları pas geçerek... Suat Nezirin geçen dönem hakkı yenirken neredeydiniz... Bu dönem önce kurultaya verdiğin sözleri tut örgütün gözüne bakarak.. Nerede tüzük kurultayı Nerede ön seçimler Çok komiksiniz...??

Yorumu oyla      2      1  
Ayla 22 Mart 2024 Cuma 21:35

Güzelbahçeyede rantçıları gösterdiniz millet kurtulmak için çalışıyor adamlar ilçede otobüs bile giydirmişler neren geliyor değirmenin suyu ATAMIN arkasına saklanmayın artık

Yorumu oyla      3      1  
Zuhal 22 Mart 2024 Cuma 21:32

Chp yi sizler bitirdiniz izmir dağ olacak

Yorumu oyla      2      2  
Secmen 22 Mart 2024 Cuma 21:13

Sayın Özel başka partilerin üyeleri kendi partilerine ihanet edip size geldiği zaman onlara rozet takarken başka partilerin ihanetcilerine niye çok değer veriyorsunuz..Her ikisi de yeni olmuyor mu?Bana gelen çok değerli.benden giden çok değersiz.. Ayrıca parti sizin babanızın malı değildir. Sahibi de siz degilsiniz d..Atarım.kovarim. vbg söylemler 100 yıllık ve Cumhuriyeti kuran bir partinin genel baskanin yakışmaz.. Chp kişisel bir mülk değildir Siz ve yardimcilariniz ve ekibiniz de tüm önceki genel başkanlar gibi bu görevi Cumhuriyeti kuran ve sadece ona sahip çıkan.ulkesinden başka hiçbir düşüncesi olmayan milyonlar adına yapıyorsunuz.Ve lütfen unutmayın koltuklar,makamlar geçicidir.. Asıl olan halkımız .ülkemiz.Cumhuriyetimiz Atatürk ilke ve devrimleri ile parti içi demokrasidir

Yorumu oyla      3      0  
Söz 22 Mart 2024 Cuma 20:59

Yanlış adamları,düzgün olmayanlar,şaibeli bulunanları,mafia takıntılıları,siyaseti ticaret için yapanları ahlakı bozukmolsnları temiz chp lileri bir araya getirmeye varmışsın

Yorumu oyla      3      0  
İZMİR DEĞİŞECEK 22 Mart 2024 Cuma 20:06

Dün baba ocağının kapıları NEDENSİZ,NİÇİNSİZ,AMASIZ,FAKATSIZ herkese açıktır diyecen! bu gün kapıları kapatacan! olmaz bay özgür olmaz sizden LİDER OLMAZ. Onun için AMİRAL GEMİNİZ körfezde batacaktır.

Yorumu oyla      2      1  
Yaşar Üremiş 22 Mart 2024 Cuma 20:01

Asıl AKP''ye İzmir''i peşkeş çekenler Özgür özel, murat bakan,deniz yücel, veli ağbaba ve ednan arslan''dır. Asıl gerçek CHP''li olarak biz Özgür Özel ve avanesinden Atamızın partisi olan CUMHURİYET HALK PARTİSİ''ni kurtaracağız.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir siyasetinde Fair-Play rüzgarı... Dağ, Özel'e ve Tugay'a el salladı!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim ...
Erdoğan'dan Özel'e: Tıpkı selefi gibi darbe sever çıktı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Genel Başkanlık koltuğunda oturan ...
Ümit Özdağ: Zafer Partisi'nin yükselişi kabul edilen bir gerçeklik!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli'de esnaf ve sivil toplum ...
 
Cumhur İttifakı adayı Dağ'dan esnafa destek sözü: İzmir kalkınacak!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, esnafa ...
Özel seçmenlere seslendi: Bunlar gelirse Alsancak İskelesi'ni TÜRGEV'e verirler!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir ziyaretleri programı kapsamında gazetecilerin ...
AK Partili İnan CHP'li başkanlara yüklendi: Giderayak İzmir'e zarar veriyorlar!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ...
 
İzmir'de 'Yıldırım' mesai: Üçlü olsun, güçlü olsun!
İzmir'in Bornova ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi açılışında konuşan ...
Erdoğan: Emeklilerin sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonun yılın ikinci yarısında ...
Kırkpınar işçilere 10 bin TL'lik bayram ikramiyesi müjdesi!
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, belediye ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva