HABERLER>TELEVİZYON
19 Mayıs 2022 Perşembe - 11:18

Oktay Kaynarca ekranlara dönüyor!

Son olarak beklenmedik şekilde final kararı alınan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Hızır Çakırbeyli' karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, önceki gece Arnavutköy'de bir mekanda yakın arkadaşı yönetmen Onur Tan’ın Dj performansını dinlemeye geldi. Çıkışta muhabirlerle laflayan ünlü isim, ekranlara döneceği yönündeki haberleri doğrularken aşk hayatıyla ilgili soruyu da cevapladı.

Oktay Kaynarca ekranlara dönüyor!

Yayınlandığı dönemin reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz (2015-2021) dizisinde 199 bölüm boyunca 'Hızır Çakırbeyli' karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, dizi için verilen final kararının ardından izleyicilerine veda etmişti.

Instagram hesabından bir paylaşan yapan oyuncu, "Yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim. Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın" mesajını yazmıştı.

EDHO GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dijital ortamda yeniden çekileceği ve kendisinin kadroda olmadığı haberleri ortaya atılmıştı. Bu konu hakkında açıklama yapan Kaynarca, şu ifadeleri kullanmıştı:

 

"Benim haberim yok, biz yokuz. Biz projenin içinde değiliz, öyle bir şey varsa da haberimiz yok. Bu konu ile ilgili karar mercii ben değilim. Bu konuları diğer arkadaşlar ile konuşursanız daha sağlıklı olur ama bizi uzaktan yakından hiçbir şekilde ilgilendirmiyor, bir bilgimiz de yok."

"ÇOK BÜYÜK BİR İŞ YAPACAĞIZ"

27 Ocak tarihinde 57'nci yaşını dostlarıyla kız kardeşi Onur Kaynarca’nın sahip olduğu mekanda kutlayan oyuncu, yeni projeler hakkındaki soruları cevaplamıştı.

Ünlü isim, "Bu yıl yapımcı olarak beni göreceksiniz, çok büyük bir iş yapacağız. Aynı zamanda oyuncu olarak da ekranlarda olacağım. ATV’de olacak bu işimiz, haziran ayı başında çekimlere başlayacağız, eylülde yayına çıkmış olacak. Gerçekten çok yorucu olacak, çekim yaparken bu kadar yorulmamıştım, herkesle tek tek ilgileniyorum. Çekim, cast iki kat daha fazla çalışıyorum" demişti.

Başarılı oyuncu, "2022’de hayatınızda kimse olacak mı?" sorusuna, "Bu işler kısmet. Bunun cevabı burada değil, yukarıda" diyerek, sözlerini noktalamıştı.

İŞTE YENİ PROJENİN DETAYLARI

Şimdilerde yeni bir proje ile ekranlara döneceği iddia edilen Kaynarca'nın; çekimleri haziran sonu başlayacak ve eylül ayında ATV'de yayınlanacak olan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı dizide Cezayir karakterine hayat vereceği öne sürüldü.

Adını Nesimi’nin efsane bir şiirinden alan yapımın yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, senaryosunu da Alican Yaraş ve Yusuf Alp kaleme alacak. İddialara göre dizinin bazı sahneleri de Türki Cumhuriyetleri’nde çekilecek.

"BAŞLIYORUZ"

Önceki akşam Arnavutköy'de Mavra adlı mekanda Yönetmen Onur Tan’ın DJ performansını dinlemeye gelen Oktay Kaynarca, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Hakkındaki iddialara açıklık getiren 57 yaşındaki ünlü isim, “Yeni bir projeye başlıyoruz. Cast kısmı henüz detaylandırılmadı ama adı ‘Ben Bu Cihana Sığmazam' oldu” dedi.

"BEKARLIĞA DEVAM"

Oktay Kaynarca, “Dizi çekimleri için düşünülen yerlerden biri de Özbekistan’mış. Özbek gelin gelir mi ?” sorusuna da yanıt verdi. Ünlü isim, “Ben yer miyim bu soruları? Yok öyle bir şey, bekarlığa devam“ diye konuştu.

Yaz için tatil yapmayacağını ve tek kişilik bir oyun planının olduğunu söyleyen Kaynarca, yakın zaman içinde Bodrum’a gittiğini hatta çok üşüdüğünü kalorifer ile ısındığını söyledi. (Milliyet) 

 
Bornova Belediyesi Karşıyaka rövanşta
 
Altınordu, sezonu Bolu'da kapatıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergen'in yayınlanacağı internet platformu belli oldu
Vizyona girdiğinden beri 5 milyon 425 bin 412 seyirci ve 159 milyon 196 ...
Netflix'in abone sayısı düştü: Hisseleri çakıldı
İnternetten dizi ve film izleme platformu Netflix, 10 yıldan uzun bir ...
Güldür Güldür'de 'uzaya giden Türkler' skeci
Güldür Güldür Show programında “uzaya giden Türkler” konulu bir skeç yayınlandı. ...
 
Squid Game’in yeni sezonuna dair ilk ayrıntılar belli oldu
Netflix'te yayınlanan popüler Güney Kore dizisi Squid Game'in ikinci sezonu ...
'Sadakatsiz' dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!
Kanal D’nin iddialı projelerinden, Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolde ...
Survivor All Star'a veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Barış, Gizem, ...
 
Evlat hasreti çeken survivor Nagihan isyan etti
Yıllar önce Survivor'da olduğu dönemde eşinin başka kadınlarla görüştüğünü ...
‘Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran soru!
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner ...
94. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Oscar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva