HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Kasım 2021 Perşembe - 14:47

Ödemiş’te kilit parke taş seferberliği

Ödemiş Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde kilit parke taş çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Ödemiş Belediyesi’nin 2,5 yılda yaptığı kilit parke taş kaplama çalışması 290 bin metrekareyi aştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin güç birliği içerisinde 2,5 yılda kentte gerçekleştirdiği kilit parke taş kaplama çalışması 510 bin metrekareye ulaştı.

Ödemiş’te kilit parke taş seferberliği

Ödemiş’in merkez ve kırsal mahallelerindeki yolların hem yaya hem de taşıt trafiği için daha konforlu hale getirilmesi, modern ve sağlıklı bir görünüm kazandırılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli olarak sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde 2,5 yılda Ödemiş’te gerçekleştirilen kilit parke taş çalışması 510 bin metrekareyi geride bıraktı.  

Ödemiş Belediyesi, 2,5 yılda 290 bin 582 metrekare kilit parke taş kaplaması yaparken sokaklar ve kaldırımlar yenilendi. Bu çalışmalar için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Ödemiş Belediyesi’ne yaklaşık 30 bin metrekarelik kilit parke taş desteği sağlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi de ihtiyaç duyulan merkez ve kırsal mahallelerde 2,5 yılda toplam 219 bin 508 metrekarelik kilit parke taş kaplaması gerçekleştirdi. Her iki belediyenin güç birliği ile Ödemiş’te yaklaşık 72 futbol sahası büyüklüğünde alan kilit parke taş ile kaplanarak sağlıklı ve modern bir görünüm kazandırıldı.  

“Önceliğimiz sağlık ve okula ulaşım” 
Kentin farklı noktalarında eş zamanlı olarak kilit parke taş çalışmalarının sürdüğünü belirten Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Kilit parke taş kaplama çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Kırsal mahallelerimizde yoğun bir çalışmamız oldu. İhtiyaç duyulan sokaklarımızda vatandaşlarımızın yazın toz kışın çamur sorunu yaşamamaları için çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca özellikle kırsal mahallelerimizde sağlık yönüyle sıkıntı yaşayan vatandaşımız varsa hastaneye ulaşımı, çocuklarımızın okullarına kolay ve güvenli yoldan ulaşmaları bizim önceliğimiz oldu. Çalışmalarımızı buna göre planladık. 

Turizm anlamında ulaşımın kolaylaşması için de İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte önemli çalışmalara imza attık. Bunun yanında her mahallemizde ihtiyaç duyulan her yerde hayatı kolaylaştırmak için sahadayız. İzmir Büyükşehir Belediyemizle güç birliği içerisinde 2,5 yılda 510 bin metrekareyi aşan bir kilit parke taş mesaimiz oldu. Bundan sonra da bu çalışmalarımız yine ihtiyaca göre artarak devam edecek. 

Altyapı çalışmalarına göre planlama yapılıyor 
Ödemiş kent merkezinde de mümkün olduğunca altyapı çalışmaları tamamlanmış olan bölgelerde çalıştık. Çünkü kaynaklarımızı tüm Ödemiş ailesi için en iyi şekilde, kalıcı çalışmalar ve yatırımlar için değerlendirmek durumundayız. Şu anda kentimizde İzmirgaz, İZSU, GDZ Elektrik ve Telekom’un kazı yaptığı noktalar var. Bu altyapı yatırımlarının tamamlanması sonrası onarım çalışmaları yapılıyor. Biz de yakından takipçisiyiz. Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde bu onarımlar Ödemiş Belediyesi ekiplerince yapılıyor. Altyapı çalışmaları sonrası elbette yenilenecek cadde ve sokaklarımız olacaktır. Planlamamızı İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde altyapı çalışmalarına uygun şekilde yapacağız.  

Hem kent estetiği açısından hem de onarım kolaylığı ile 99 mahallemizde cadde ve sokaklarımıza modern ve sağlıklı bir görünüm kazandıracağız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e destekleri için teşekkür ediyoruz. Birlikteliğin gücü ile kazanan Ödemiş olacak” dedi. 

 
'İktidar toplantıları' İzmir'den start aldı
 
Facebook: Asılsız haberleri kaldırmıyoruz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Çerçioğlu Germencik Pazarı'nı ziyaret etti
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediye ...
Akçaköy'de Başkan Çerçioğlu'na sevgi seli
Vatandaşların hayatlarına dokunan yatırımlarını kentin dört bir tarafında ...
Çeşme'de bisiklet şöleni
21 ülkeden 1.500 amatör ve profesyonel bisikletçinin pedal çevireceği ...
 
Bergama'da çocuklar tiyatro ile buluşuyor
18’i merkezde, 119’u kırsalda olmak üzere 137 mahalleye sahip Bergama’da ...
Müjdat Gezen belgeselinin galası İzmir’de yapıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Müjdat Gezen belgeselinin ...
Karşıyaka'da Çiçek Festivali hazırlığı
Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle kent yaşamına renk katan Karşıyaka ...
 
Başkan Soyer'den İngiltere'de değişim mesajı
Dünya Belediyeler Birliği Encümen Üyesi, Sürdürülebilir Kentler Ağı Küresel ...
CHP'li Beko: Onurlu bir yaşam onların da hakkı!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, mecliste düzenlediği basın toplantısında ...
Başkan Soyer müjdeyi verdi: Dev projede sona doğru!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kent merkezi ile İzmir Şehirlerarası ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva