HABERLER>SEÇİM 2015
5 Haziran 2015 Cuma - 10:12

Necip Nasır: Sorunların ve çözümün takipçisi olacağım

Seçim süresince binlerce kişiyle buluşarak sorunlarını dinleyen AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, milletvekili olduğunda yapacağı ve takipçisi olacağı konuları İzmirlilere deklare etti.

Necip Nasır: Sorunların ve çözümün takipçisi olacağım

İzmir’in kimliğini, tarihini ve mimarisini koruyarak, yaşanmış bozulmaları düzeltmek için çalışacağını dile getiren Necip Nasır, İzmir’in marka kent olması için vizyonunu ve misyonunu belirleyen bir “master plan” yapılması için var gücüyle çalışacağını ifade etti.
 
İş dünyasında İzmir Ticaret Odası, Ege Bölge Sanayi Odası ve Esnaf Odaları Birliği’nde oluşturulacak özel birimlerle koordineli olarak esnafın, işadamının ve sanayicinin sorunlarının çözümünün takipçisi olacağına dikkat çeken Necip Nasır, şöyle devam etti: “Karabağlar İlçemizde İl Başkanlığımızca açıklanan 540 hektarlık alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin takipçisi olacağım. Kemeraltı Çarşısı’nın tarihi kimliğinin ortaya çıkarılması ve 24 saat yaşanabilir bir yer haline gelmesi için hükümetimizle, ilgili bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde gerekli çalışmayı yapacağım. İnciraltı planlarının en son değişiklikle hayata geçmesi için çaba göstereceğim. İzmir’de sağlık turizmi, inanç turizmi, termal turizm ve organik tarımın gelişmesi için gereken çalışmaları yapacağım. İzmir 1, 2, 3. Sanayi Sitelerine, mobilyacılara ve plastikçilere daha uygun alanlar tahsis edilmesi için çaba göstereceğim. İnşaat işçilerine erken emeklilik verilmesi için çaba göstereceğim. Güçler ayrılığı prensibine ve insan onuruna dayalı, özgürlükçü, sivil anayasanın oluşması için çaba göstereceğim”
 
İŞ DÜNYASINA KATKI SAĞLAYACAĞIM
Ekonomide yapısal dönüşümü takip edecek, ekonomi ile ilgili iç kabine şeklinde oluşturulacak yeni mekanizmaya İzmir iş dünyası adına katkı koyacağı dile getiren Necip Nasır, “ İzmir 1'inci Bölge Milletvekili adayı olarak kente karşı sorumluyum. İşsizliğin en fazla olduğu İzmir’de üniversiteli işsizlerin, Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri ile koordineli oluşturulacak istihdama yönelik çalışmalara katkı koyacağım. Asıl işte çalışan kişilerin taşeron işçiliğinin kaldırılması çalışmalarına destek vereceğim. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun üzerinde çalıştığı; bütün emeklilerimize enflasyon üstü bir gelirin verileceği çalışmaların içerisinde olacağım. Özel güvenlik çalışanlarının sorunlarının giderilmesi ve mağduriyetlerinin önlenmesi için gerekli çalışmalara katkı sağlayacağım. Siyaset – ekonomi ilişkilerini tanımlayacak, şeffaflık yasasının çıkarılması için katkı koyacağım. Yargıya güvenin tam ve mutlak olması için, sayın Davutoğlu'nun
 
17 Nisan’da açıkladığı yargı reformu stratejisine her türlü katkıyı koyacağım. Bürokrasinin, tümüyle rasyonel zeminde ve ehliyet - liyakat esası üzerinden yeniden yapılandırılması için her türlü çabayı göstereceğim. Toplumsal uzlaşı ve katılımcı demokrasinin tesisi için var gücümle çalışacağım” diye konuştu.
 

 
CHP’den İzmir’e kahvaltı sürprizi: 20 bin simit ve peynir!
 
Konak'ta çevre çocuklara emanet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’den İzmir’e kahvaltı sürprizi: 20 bin simit ve peynir!
CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 'İzmir Kahvaltısı' etkinliğinde, CHP Milletvekili ...
Savaşan: MHP iktidarı, çiftçinin can suyu olacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir milletvekili adayı Dr. Aslan Savaşan, ...
AK Parti Adayı Hotar Güzelbahçe’de çiftçiyi dinledi
Seçimlere sayılı günler kala siyasilerin çalışmaları da hız kesmeden devam ...
 
AK Parti adayı Şeboy: İzmir'in kaderi değişecek!
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy İzmirlilerin rahat yaşaması ...
MHP adayı Murat Koç: Vekalet almanın bilincindeyim
MHP Milletvekili Adayı Murat Koç, seçime günler kala çalışmasına hız kesmeden ...
Bayraklı’da ‘Yıldırım’ miting! Muhalefete: Avucunuzu yalayın!
Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili ...
 
KONDA’nın son anketinde HDP bombası!
KONDA'nın resmi internet sitesinden yayınladığı ankette, HDP'nin barajı ...
Bakan Eroğlu Gıda Çarşısı’na konuk oldu
İzmir programı çerçevesinde Gıda Çarşısını ziyaret eden Prof. Dr. Eroğlu, ...
İzmirli kadınlara Vatan'da birleşelim çağrısı!
Vatan Partisi, seçimlere günler kala İzmir kadın Milletvekili adayları ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva