HABERLER>SEÇİM 2015
4 Haziran 2015 Perşembe - 21:40

Bayraklı’da ‘Yıldırım’ miting! Muhalefete: Avucunuzu yalayın!

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili genel seçimlere 3 gün kala Bayraklı’da miting yaptı. Teşkilatın ve partililerin yoğun katılım gösterdiği buluşmada konuşan Yıldırım, CHP, MHP ve HDP’nin koalisyon hesapları yaptığını söyleyerek “Avucunuzu yalayın, aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş” dedi.

Bayraklı’da ‘Yıldırım’ miting! Muhalefete: Avucunuzu yalayın!

Onur DENİZ / EGEDESONSÖZ – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Bayraklı Teşkilatı Binası önünde düzenlenen mitingde halka seslendi.

Binali Yıldırım’a mitingde AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, İlknur Denizli, Rıfat Sait, AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, AK Partili İlçe Belediye Başkanları, İzmir Milletvekili Adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat yöneticisi de destek verdi.



Torbalı Belediyesi Mehteran Ekibi’nin gösterisiyle başlayan mitingde alana gelenlere pilav ve ayran ikram edilirken, lokma tezgahları da kuruldu.

BİRLİĞİMİZİN ALTINA DİNAMİT KOYUYORLAR
İzmir milletvekili adayları adına kürsüye çıkan Savcı Sayan, “İşte Türkiye bu... Türkiye’nin manzarası burada… Şimdi bu manzarayı, kardeşliği bozmak istiyorlar. Birbirimizle olan bağlılığımızın altına dinamit koymak istiyorlar. Bizim davamız Türkiye davasıdır. Bu davaya 5 yıldır saldırılıyorlar. Bu davaya MİT’le, Gezi’yle, 17–25 Aralık soruşturmasıyla saldırdılar. Onlar da yetmezmiş gibi içerideki koçlar, tosunlar, öküzler de destek veriyor. Buradan onlara meydan okuyoruz! Aydın Doğan medyası Selahattin Demirtaş’ı pop star yapmış
 Ahmet Kaya’ya ‘vatan haini’ diye manşet attıran Aydın Doğan şimdi HDP için çalışıyor. Biz Aydın Doğan gibi memleketi kendi Yahudi ortaklarımız için ayrıştırmaya çalışmıyoruz. Biz Türkiye’yi birleştirmek için varız” dedi.
 
AK PARTİ 4. YILDIZI TAKACAK
Sayan’ın ardından kalabalığa seslenen İzmir Milletvekili Hamza Dağ,  “Bir seçime daha geldik. Geride kalan sezonda Galatasaray 4.yıldızı taktı. 2 gün sonra AK Parti de 4.yıldızı takacak. Pazar günü akşamı Türkiye AK Parti’nin zaferiyle beraber muhalefet parti liderlerinin istifa ettiğini de görecek. Sandıkta AK Parti birinci çıkacak. Pazar günü buradaki her kardeşimiz bizim sandık müşahidimizdir. Sandıklara sahip çıkacağız. Birilerinin yapmak istediği manipülasyonlara izin vermeyeceğiz” diye konuştu.


 
İZMİR’E YAPILANI GÖLGELEYEMEZSİNİZ
İkilinin ardından kürsüye çıkan Binali Yıldırım muhalefeti eleştirirken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Bugün Bayraklı’da bir hasret giderme var. Pazar günü seçime gidiyoruz. 10. seçime gidiyoruz. Bugüne kadar milletimiz bize daha çok destek verdi. AK Parti’yi tek başına iktidarı getirdi. AK Parti eski Türkiye’yi tarihin tozlu sayfalarına gömdü, yeni Türkiye’yi getirdi.  İzmir özgürlüğün adresidir. İzmir Türkiye’nin özetidir. İzmir’e bugün ulaşımda sağlıkta ticarette neler yapıldıysa AK Parti iktidarı zamanında yapılmıştır. Ne yaparsanız yapın AK Parti’nin İzmir’e yaptığı çalışmaları gölgeleyemezsiniz. İzmir yapanı da yapılanı da bilir. Eski Türkiye tüp gaz kuyruklarının olduğu, hastanede sıra beklenen Türkiye’dir. Yeni Türkiye sizin inşa ettiğiniz, 1 Türkiye’nin 3 Türkiye olduğu Türkiye’dir. Yeni Türkiye yolları bölen hayatları birleştiren Türkiye’dir” şeklinde konuştu.      
 
YALANCI PEHLİVANLAR DOLAŞIYOR
Yıldırım, “Bugünlerde yenilen pehlivanlar güreşe doymaz misali ortada dolaşan yalancı pehlivanları görüyorsunuz. İddiaları yok onun için bol keseden atıyorlar. Asgari ücreti açık arttırmaya çıkardılar. Bunlara söylenecek iki çift sözümüz var. Biri babaannemin sözüdür. Babaannem böyle atanlara; ‘Kaval elin yel, Allah’ın üfle babam üfle’ derdi. Kemal’in nefesi tükendi! Pazar günü Kılıçdaroğlu sandığın üzerine oturacakmış. Pazar günü hemen onu indiriyorsunuz, sandıkları AK Parti’yle dolduruyorsunuz. Konak Tüneli’ni açtık. O tünelleri yaparken ne zorluklar çektik. Bize çıkarmadıkları engel kalmadı. Ama dedik ki siz ne kadar engel olursanız olun biz İzmir’e hizmet için engel tanımayız dedik. Sahille Buca arasını 1 dakikaya düşürdük. Bir baktık ki ilk geçen CHP arabası oldu. Hizmet insan için yapılır. Biz hizmet yaparken kimse hangi partiye oy veriyor diye bakmadık” ifadesini kullandı.
 
DESTEK İSTEDİ
Genel seçimde 3 yıl kuralı nedeni ile aday olamayan Yıldırım, yerini alacak vekiller için destek istedi. Yıldırım, “2011’de sizlerin oyları ile milletvekili olduk. Ama onlardan bazıları kervanı terk etti. Bu seçimde bazı arkadaşlarımız, görevi yeni arkadaşlarımıza bırakıyor. Ben de aday değilim ama burada sizinleyim. İzmir bizim evimiz. İzmiR2in her derdi bizim derdimiz. Biz bayrağı devrediyoruz. Bizim yerimize gelen arkadaşlara da aynı desteği gösterin. Bu seçimlerde bir farklılık var” dedi.


 
AVUCUNUZU YALAYIN!
Yıldırım, “Bu seçimlerde sanki iki tane parti var. Biri AK Parti diğeri de bugüne kadar bu ülkede kan döken bölücü parti var.  Zaten CHP’nin iktidar olmak için hiçbir iddiası yok. MHP milliyetçi parti güya, siz hiç MHP’nin HDP’ye karşı bir lafını duydunuz mu? Oynanan oyunu unutmayalım. Daha dün birbirlerinin gözünü oyarken, şimdi birbirlerinin gözüne süreme sürüyorlar. Seçimlerde AK Parti gitmiş gibi şimdiden koalisyon hesaplarına girdiler. Herkes birbirine gülücükler dağıtıyor. Akılları sıra AK Parti iktidarı kaybediyor, hangi yağlı ekmeği ben kapacağım diye düşünüyorlar. Avucunuzu yalayın. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Ne ABD’deki o etkin yetkin gazeteler, ne iş birlikçiler, ne paralelcisi, ne terör örgütü hepsi bir araya gelse vız gelir tırıs gider” diye konuştu.

 
İstanbul'da 50 liralık yardım izdihamı
 
Arınç'tan flaş açıklama: Keşke Cumhurbaşkanımız...
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
5 Haziran 2015 Cuma 09:00

konuşmuş yine :)

Yorumu oyla      11      6  
4 Haziran 2015 Perşembe 23:18

pazartesi sabah bilet alın köşke gidin..en erken uçak ile..syn

Yorumu oyla      14      6  
4 Haziran 2015 Perşembe 23:16

adamsın adam

Yorumu oyla      12      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KONDA’nın son anketinde HDP bombası!
KONDA'nın resmi internet sitesinden yayınladığı ankette, HDP'nin barajı ...
Bakan Eroğlu Gıda Çarşısı’na konuk oldu
İzmir programı çerçevesinde Gıda Çarşısını ziyaret eden Prof. Dr. Eroğlu, ...
İzmirli kadınlara Vatan'da birleşelim çağrısı!
Vatan Partisi, seçimlere günler kala İzmir kadın Milletvekili adayları ...
 
Ödemiş’te Balbay rüzgarı: Gece mitingi
CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Balbay ...
Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı netleşti: Menderes’ten yola çıkıyor…
CHP Genel Başkanı aday olduğu kentte seçime 2 gün kala ilçe turu atacak. ...
CHP Adayı Bakan’dan Delican’a ‘yerinde dönüşüm’ kontrası!
Cennetçeşme’ye 10 dakika mesafede bulunan boş araziye giderek burada açıklama ...
 
CHP’den 20 bin İzmirli’ye kahvaltı sürprizi
İl Örgütü seçim çalışmalarının finalini halkla yapacak. Başkan Serter, ...
AK Partili Sürekli'den Örnekköy mitingi
Seçime çok az bir vakit kala Karşıyaka’nın Örnekköy mahallesinde miting ...
MHP’li Savaşan ‘Türkiye’nin reçetesini’ İzmir’den yazdı
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Dr. Aslan Savaşan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva