HABERLER>SEÇİM 2015
4 Haziran 2015 Perşembe - 16:06

İzmirli kadınlara Vatan'da birleşelim çağrısı!

Vatan Partisi, seçimlere günler kala İzmir kadın Milletvekili adayları ve Öncü Gençlik ile Perinçek, İzmir kadın Milletvekili adayları ve Öncü Gençlik ile İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen basın toplantısında kadınların oylarını neden Vatan’da birleştirdiklerini açıkladı.

İzmirli kadınlara Vatan da birleşelim çağrısı!

İZMİR - Perinçek, “Kadın adaylarımızı belirlerken oldukça zorlandık. Çünkü sadece kadın aday olsun diye değil. Sorunları çözebilecek kişiler adaylarımız olsun diye çalıştık. Bizler vitrine konan süsler değiliz. Hepimizin bir geçmişi, bir birikimi var. Bizler seçimden sonrasını hesaplayarak aday olduk. İlk sıra adaylarımızda 35 tane kadın adayımız var. Özellikle Karadeniz ve Doğu Bölgelerinden aday gösterilmiş kadınlarımız var. Kadınlarımız doğu ve batıyı birleştirmiştir. Bizler sorunlarımızı çözmek için Vatan Partisi’ndeyiz” dedi.



KADINLARIMIZ NEDEN VATAN PARTİSİ’NDE BİRLEŞMELİ?
Ülkemizin sorunları içerisinde kadının rolünü ve sorun çözen tutumunu vurgulayan Şule Perinçek, kadınların Vatan Partisi’nde birleşmelerinin gerekliliğini açıkladı. Perinçek, kadınlarımıza şöyle seslendi:

KADININ EKONOMİDEKİ YERİNİ GERİ KAZANACAĞIZ
Kadın milletvekilleri olarak Türkiye’nin hem genel ekonomisiyle, siyasetiyle ilgileneceklerini hem de kadınlarımızla özel ilgileneceklerini belirten Perinçek, “Kadınlar hayatın her alanında var. İzmir özelinde konuşmamız gerekirse ekonominin beş alanında faaliyet gösteren kadınlarımız var. Ticaret, sanayi, tarım, hayvancılık ve turizm alanında üretim yapan kadınlarımız var. Bunu anlatmamın sebebi köylü kadınının meselesine değinmektir. Biz meclise girersek ne yapacağız köylü kadının sorunlarını çözeceğiz. Şehirde yaşayan kadının hayatını kolaylaştıracağız. Sanayici kadının yeniden üretim yapabilmesinin koşullarını sağlayacağız, çiftçinin üretim yapabilmesi için gübresini, mazotunu düşüneceğiz. Engelli çocuğu olan kadının üretimde ki yerini belirlemesi için çalışacağız. Biz o engelli çocuklarımızı hayata kazandırmak için varız ” dedi.

TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ, BARIŞ GETİRECEĞİZ
Perinçek, kadınlardan ekonomik bağımsızlığın sağlanması için yetki isteyerek, “Kadınlarımızı şiddet görmeden önce elinden tutmak istiyoruz. Kadınlarımız ayağının üzerinde durması gerekli diyoruz ama bunun için kadınlarımızın can güvenliğini sağlamamız gerek. Onların ekonomik olarak güç sahibi olması için güven vermemiz gerek. Bu güveni verebilmek için terörün sonlandırılması gerek. Terörün sonlandırılması bir kadın olarak bizi an başta ilgilendiriyor. Ancak terörü kimin çözeceği noktayı belirlemek gerekiyor. Terörü bitirecek parti Vatan Partisi’dir” diye belirtti.

Perinçek, “ Suriye sınırında terör ihraç ediyoruz. Biz komşularla barış sağlayacağız. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Bir tır şoförünün annesi veya eşi Suriye sınırından gidip dönerken sağ salim dönecek mi dönmeyecek mi ona bakıyor. Bu sorunun çözülmesi için Vatan Partisi’nde birleşeceğiz. Vatan Partisi komşularla barışı sağlayacak” dedi.

İLK KOŞULUMUZ MİLLETİN BAĞIMSIZLIĞI, BİRLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜDÜR
Perinçek, “Türkiye’nin bağımsızlığı bütünlüğü olmadan kazanılan tüm hakların önemsiz olacağını belirterek, “Biz başı dik yaşamaya alışmış milletin evlatlarıyız, kadınlarıyız, torunlarıyız. Bunun için ilk koşulumuz milletimizin bağımsızlığı, birliği ve bütünlüğüdür. Türkiye’nin Ankara’dan yönetilmesidir” diye konuştu.

TÜRKİYE BÜTE KALMASIN
Türkiye’nin en genç adaylarını bünyesinde bulunduran Vatan Partisi’nin Öncü Gençlik üyesi Cansu Cantürk’te konuşma yaptı. Öncü Gençlik olarak hedeflerini açıklayan Cantürk,” Öncü Gençlik olarak özgür ve cesur ruhlu, meclise Mustafa Kemal iradesini, gezi ruhunu, özgürlük tutkusunu taşımak için Türk gençliğinden yetki istiyoruz” dedi.
Cantürk, üniversitelerin bütünleme haftaları olduğunu ve gençliğin bütünleme sınavlarıyla uğraştığı dönemde olduğunu belirterek, “Türkiye bütünlemelere kalmasın. Tüm üniversiteli ve liseli arkadaşlarımızı, 5 Haziran saat 17.00’da Türkiye’yi gülümsetecek kadrolarımızla birlikte Gündoğdu Meydanı’nda buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
 

 
Karşıyaka’da yönetim yer arıyor!
 
Manisa’nın bağlarını don vurdu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ödemiş’te Balbay rüzgarı: Gece mitingi
CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Balbay ...
Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı netleşti: Menderes’ten yola çıkıyor…
CHP Genel Başkanı aday olduğu kentte seçime 2 gün kala ilçe turu atacak. ...
CHP Adayı Bakan’dan Delican’a ‘yerinde dönüşüm’ kontrası!
Cennetçeşme’ye 10 dakika mesafede bulunan boş araziye giderek burada açıklama ...
 
CHP’den 20 bin İzmirli’ye kahvaltı sürprizi
İl Örgütü seçim çalışmalarının finalini halkla yapacak. Başkan Serter, ...
AK Partili Sürekli'den Örnekköy mitingi
Seçime çok az bir vakit kala Karşıyaka’nın Örnekköy mahallesinde miting ...
MHP’li Savaşan ‘Türkiye’nin reçetesini’ İzmir’den yazdı
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Dr. Aslan Savaşan ...
 
MHP’li Karataş: Parola demokrasi, işaretimiz bozkurt
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş seçim çalışmalarının ...
AK Parti Adayı Nasır: İzmir sevdasıyla yola çıktım
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, aday listelerinin ...
MHP Adayı Şahin’den Menderes çıkarması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva