HABERLER>POLİTİKA
29 Mart 2019 Cuma - 09:43

Millet İttifakı'ndan Bayraklı'da gövde gösterisi

Millet İttifakı’nın ortak adayları CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, binlerce Bayraklılı’nın katılımıyla Mansuroğlu mahallesinde “Büyük Yürüyüş” gerçekleştirdi. Dev boyutta Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin de taşındığı yürüyüşte, evlerinin balkonlarından korteji takip eden vatandaşlar da bayrak sallayarak, alkış tutarak destek verdi.

Millet İttifakı ndan Bayraklı da gövde gösterisi

Bayraklı’nın en büyük caddeleri arasında yer alan Mustafa Kemal ve Sakarya Caddesi boyunca gerçekleştirilen “Büyük Yürüyüş” e CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal’ın yanı sıra CHP İzmir milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Sevda Erdan Kılıç, 24. Dönem milletvekili Mustafa Balbay, İyi Parti İzmir milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İyi Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, İyi Parti İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAYRAKLI MARKA KENT OLACAK
Manavkuyu mahallesinde son bulan yürüyüşün ardından gerçekleştirilen mitingde konuşan CHP Adayı Serdar Sandal şunları söyledi:

“Bizim çıktığımız yol hizmet yolu. Kimseyi ötekileştirmeden, etnik, dini, siyasi kimliğine bakmadan Bayraklı’nın tamamına hizmet için yola çıktık. Bayraklı’yı çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınların omuzlarında dünyanın marka kentlerinden biri haline getireceğiz. Demiryolunu yerin altına alacağız, Smyrna Meydanını yeniden düzenleyeceğiz. Laka ve Bornova deresini Eskişehir’deki Porsuk çayı gibi yapacağız. Bayraklı’nın mahallelerinin neredeyse tamamının umutla beklediği kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Bu konuda da arkamızda 6 bakanlıktan daha büyük bir bütçesi olan İzmir Büyükşehir belediyesi var. Orada da arkamızda adam gibi adam, vicdanlı, namuslu, dürüst Tunç Başkan var. Tunç Başkanımla Bayraklı’yı yeniden marka kent haline getireceğiz. Bayraklı, sadece İzmir değil, sadece Türkiye değil, tüm dünyada marka kent olacak”.

31 MART’TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ
Miting alanındaki vatandaşlarla birlikte “Hak, hukuk, adalet” sloganları atan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ise İzmir’de yeni bir hikaye yazacaklarını söyledi. Tüm vatandaşları “Başka bir İzmir” için sandığa giderek oy vermeye davet eden Soyer şöyle konuştu:

“Seçime 2 gün kaldı. 2 gün sonra hakikatten bahar gelecek ve yepyeni bir tarih yazmaya başlayacağız. Yepyeni bir hikaye yazmaya başlayacağız. İzmir’in kullanılmayan tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Tarımda, sanayide, teknolojide o kadar çok yapacak işimiz var ki üretimi büyüteceğiz, güçlendireceğiz ve İzmirli’nin yediği ekmeği büyüteceğiz. 1 Nisan’dan itibaren yepyeni bir İzmir, yepyeni bir Türkiye doğacak göreceksiniz. 2 gün sonra birçok şey değişecek. Serdar Başkanımla el ele o kadar çok çalışacağız, o kadar güzel çalışacağız ki başkanımın söylediklerini ve fazlasını yapacağız. İzmir’in doğduğu yer Smyrna yani Bayraklı. İzmir’in markalaşması için Smyrna’yı gün ışığına çıkaracağız.  Smyrna’yı ve Homeros’u tüm dünyaya tanıtacağız. Bu kenti bu 2 önemli turizm potansiyeli ile tüm dünyada marka kent haline getireceğiz. Bütün bunları yapmak için de sandığa gitmemiz lazım. 1 oy geleceğimiz için, bir oy iş için aş için, bir oy inandığınız gibi yaşamaya devam etmek için, bir oy özgürlüğünüz için, bir oy bağımsızlığımızı korumak için, bir oy refahımızı büyütmek için, bir oy hepimiz için. Unutmayın bir oy eksikse çok eksiğiz çok. Unutmayın pazar günü sandığa eksiksiz gideceğiz. Çünkü Türkiye’nin İzmir’den büyüyen umuda ihtiyacı var. Türkiye’ye o umudu vermek hepimizin boynunun borcudur. Bizi gömmeye çalışıyorlar. Ama nafile. Bilmiyorlar ki biz tohumuz. Gömüldükçe bir gider bin geliriz. Onun için, yepyeni bir hayatı kurmak üzere 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız”

SOYER VE SANDAL İLE YENİ DÖNEM
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de AK Parti’nin 2009 yılında Bayraklı’yı ilçe haline getirirken sınırlarını seçim sonuçlarına göre masa başında çizdiğini, ancak halkın bu oyunu bozduğunu hatırlatarak “2009’da AK Parti’nin masa başında yaptığı planları halk bozdu. Onların unuttuğu bir şey var. Ne planı yaparlarsa yapsınlar bu halk sandıkta her oyunu bozar ve bozmaya devam edecek. Bayraklı’da Serdar Sandal, Büyükşehir’de de Tunç Soyer ile 1 Nisan’dan itibaren yepyeni, Türkiye’ye örnek olacak bir dönem başlayacak” dedi.

İyi Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu ise “Millet İttifakı olarak vatanını, milletini, bayrağını seven, yolu Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olan tüm arkadaşlarıma selam olsun. Bizler bu seçimde pırıl pırıl bir insan, ahlaklı vicdanlı, dürüst insan Serdar Sandal’ı destekliyoruz, Büyükşehir’de de tabi Tunç Başkanı destekliyoruz. Şimdiden seçimi kazandığımızı biliyoruz ama öyle bir fark atalım, İzmir ve Bayraklı’dan öyle bir tokat atalım ki, Ankara’dan sesi duyulsun” dedi.

 
Bayındır'da Başkan Sesli'ye dev destek
 
İzmir'de toplu ulaşıma seçim ayarı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirliyiz biz 29 Mart 2019 Cuma 12:16

ilk kez büyük türk bayrağı açıldığını gördüm..bunları son zamanlarda göremiyorduk..Atatürk posterlerinide görmek isteriz..seçime iki gün kala değil ama her zaman..

Yorumu oyla      7      5  
Bünyamin akar 29 Mart 2019 Cuma 10:56

Çok büyük bir heyecan ve çoşku vardı. Bu başka bir seçim oluyor İzmir'de.

Yorumu oyla      5      5  
adagideli 29 Mart 2019 Cuma 10:55

itiraf etmek gerekirse Serdal bey seçime en geriden başlayan başkan adaylarından biriydi. ancak kısa zamanda AKP nin şehirdeki pskolojisine en büyük darbeyi o vurdu. Bence tebrik etmek lazım

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayındır'da Başkan Sesli'ye dev destek
Bayındır Belediye Başkanı ve Millet ittifakı adayı Dr. Ufuk Sesli, Sadıkpaşa ...
Soyer'den Kemalpaşa'ya metro müjdesi!
Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) sanayicilerle bir araya ...
CHP Buca Adayı Kılıç'tan miting havasında esnaf buluşması
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç’ın İŞKA’daki esnaf buluşması ...
 
Başkan Şengül: Bu seçim, İzmir’in son şansı
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, pazar günkü seçimin İzmir’in sorunlarından ...
CHP Karşıyaka Adayı Tugay: Göreve hazırım
Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Karşıyaka Belediye Başkan ...
Başkan İnce’den kooperatiflere tam destek
Seçimlere 2 gün kala büyük bir hızla çalışmalarına devam eden Güzelbahçe ...
 
'1 Nisan'dan itibaren belediye ananız olacak'
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, "Şimdi bizim bir ...
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Elveda’ demiyor, sadece veda ediyor!
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Elveda’ demiyor, sadece veda ediyor!
İzmir’de o belediye başkanının babası rekora koşuyor!
Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’nın 88 yaşındaki babası Niyazi Bakıcı ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva