HABERLER>POLİTİKA
6 Mart 2022 Pazar - 23:30

MHP'nin 'Adım Adım 2023' toplantıları devam ediyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "CHP yönetimi her yönden Atatürk karşıtlığı yapan kadrolarca ele geçirilmiş. Atatürk'ün tüm ilkeleriyle çelişen hatta bizzat açıktan savaşan anlayış CHP'yi işgal etmiştir." dedi.

MHP nin  Adım Adım 2023  toplantıları devam ediyor

Özdemir, partisinin İzmir İl Başkanlığınca Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı"nda konuştu.

Kılıçdaroğlu'nu ve CHP yönetimini eleştiren Özdemir, "Kılıçdaroğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK/YPG kaynaklı terör tehdidini ortadan kaldırmak üzere Afrin'e icra edilen Zeytin Dalı Harekatı'na da açık bir şekilde karşı çıkmıştır. Kılıçdaroğlu'nun başında yer aldığı bugün ki CHP yönetimi, terör örgütünün giderek daha fazla yok olmaya başladığı bir dönemde 2022-2023 yıllarını kapsayan süre için Meclise gönderilen tezkereye, 'Hayır' oyu vererek Türkiye'nin değil, teröristlerin yanında mevzilendiğini göstermiştir." diye konuştu.

Bugünkü CHP yönetiminin, Türkiye'nin tam bağımsızlığını savunan Atatürk'e her açıdan zıt bir istikamette ilerlediğini ileri süren Özdemir, şunları kaydetti:

"CHP yönetimi her yönden Atatürk karşıtlığı yapan, kadrolarca ele geçirilmiş. Atatürk'ün tüm ilkeleriyle çelişen hatta bizzat açıktan savaşan anlayış CHP'yi işgal etmiştir. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığını yürüttüğü CHP, Türkiye'yi bölme, milli birlik ve beraberliği bozma, vatanı parçalama maksadı taşıyan, terör örgütleri ve bunların siyasi uzantılarıyla kol koladır. Kılıçdaroğlu CHP'si PKK, FETÖ ve DHKP-C ile beraber olduğunu farklı zamanlardaki söylem ve tutumlarıyla ortaya koymuştur. Atatürk, Türk milletinden başka bir irade ve güç tanımamışken, şimdiki CHP yönetimi siyasi güç elde edebilmek için ABD başta olmak üzere AB ülkelerinden açıkça medet ummaktadır."

Özdemir, CHP'nin 28 Şubat günü kendilerine göre "güçlendirilmiş palavra" söylemiyle yanına aldığı diğer siyasi partilerle 48 sayfalık içi boş bir metin yayımladığını savundu.

Bunu eleştiren Özdemir, "Bu metinde Türkiye yoktur, Türk milleti yoktur, inanç yoktur, tutarlılık yoktur, insicam yoktur, irade yoktur. Milli birlik ve kardeşliğe en küçük atıf yoktur. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem teklifi güçsüzleştirilmiş Türkiye'nin taslak beyannamesidir. Masaya alttan eklenen PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin görüşleri bu metinde kendisine yer bulmuştur. 18 Haziran 2023'te yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı zillete karşı sizlerin destek ve iradesiyle yeni bir tarihi zafer daha kazanacaktır."

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Taner Osmanağaoğlu da, Devlet Bahçeli'nin ve MHP'nin önce ülkem ve milletim düsturuyla yıllardır çalıştığını ifade etti.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise, ilk kurşunu atan Hasan Tahsin gibi, çiçek açan dağlar ve nöbet bekleyen asker gibi liderleri Devlet Bahçeli'nin talimatlarını beklediklerini dile getirdi.

Toplantı sonunda CHP ve İYİ Parti'den MHP’ye katılan 22 yeni üyeye rozetleri MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, İzmir Milletvekilleri Osmanağaoğlu, Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ve MHP İzmir İl Başkanı Şahin tarafından takıldı. (AA)

 
TFF'den Fenerbahçe açıklaması: Savcılara çağrı!
 
İzmir'de 8 Mart gece koşusu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarıyla görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve Ukrayna ...
CHP Tire'de eski başkanlar yarıştı... Seçimi kim kazandı?
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de seçim heyecanı yaşayan Tire İlçe Örgütü'nün ...
AK Parti MYK yarın toplanacak
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın ...
 
Gültekin Uysal, yeniden DP genel başkanı
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin 14'üncü Olağan ...
AK Parti Teşkilatı akademide buluştu!
AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen ...
Karaburun Kaymakamı ile ilgili erişim engeline itiraz kabul edildi!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan Karaburun Kaymakamı ile ilgili haberlere ...
 
Bakan Soylu, afet değerlendirme toplantısında
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2022 Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na ...
Özer’den kongre mesajı: Hiçbir adayı desteklemiyorum!
Geçmiş dönemde Bayraklı Belediye başkanlığı seçimlerinde aday adayı olan ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüşecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya Devlet ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva