HABERLER>POLİTİKA
21 Ekim 2022 Cuma - 12:41

MHP'li Şahin'den 'seçimlere hazırız' mesajı: İzmir'i baştan başa kuşatacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Bütün mukaddesatımız adına insanlarımıza ulaşmak zorundayız. Gönül kapılarını tebessümle açacak, 2023 seçimlerinde bütün milletimizi kucaklayarak zafer kazanacağız. Zaferin en önemli şehri de İzmir olacak. Seçim sathında bin 200 gönül insanıyla ve 12 Bin Türk milliyetçisiyle İzmir’i baştan başa kuşatacağız” dedi. 

MHP li Şahin den  seçimlere hazırız  mesajı: İzmir i baştan başa kuşatacağız!

MHP İzmir İl Başkanlığı ilçe teşkilatları istişare toplantılarını sürdürüyor. Dün Balçova İlçe teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Konak, Narlıdere, Buca ve Karabağlar ilçe Başkanları, yöneticileri ile birlikte İl yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. İstişare toplantısında konuşan İl Başkanı Şahin, “2023 seçimleri Türkiye’nin uyanışının tescilleneceği seçimler olacaktır. 15 Temmuz'da başlayan Türk Milletinin uyanış harekâtı 2023 seçimleriyle zafere ulaşacak. Biz tüm hazırlıklarımızı bu hedefe göre yapıyoruz. İlçe teşkilatlarımızın her biri birer kale, her ülküdaşımız birer nefer olarak genel başkanımızdan gelecek emirleri bekliyor. İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve gönüllü kuruluşlarımızla liderimizin ve genel merkezimizin talimatlarına hazırız” açıklamasını yaptı.

Çaka Bey Müjdesi
Kürsüye çıktığında sözlerine toplantının yapıldığı salonun ismiyle ilgili müjdeyle başlayan İl Başkanı Veysel Şahin, “Burada Valimiz Yavuz Selim Köşger Beyefendiye hepimiz adına yaptığım teşekkürü tekrarlayarak başlıyorum. Bugün toplantı yaptığımız bu salonun ismi onlarca yıldır Agamemnon Salonu’ydu. Bizim mücadelemiz ve valimizin takdirleriyle ismi hak ettiği şekilde Çakabey olarak değiştirildi. Türk İzmir adına, Atatürkçü İzmir Adına, Cumhuriyet ve İstiklal şehri İzmir adına başta Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bir Maniniz Yoksa
2023 Seçim hazırlıklarını teşkilat çalışmaları, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ve çeşitli kampanyalarla çok yönlü olarak sürdüren MHP İzmir İl Başkanlığının son kampanyası hakkında da bilgi veren Başkan Şahin, “'Bir Maniniz Yoksa Çay İçemeye Geliyoruz' kampanyamız sizlerin desteği ve sahiplenmesiyle günden güne büyüyor. Kapılar çalınıyor, kapılar açılıyor, gönüller fethediliyor. Bir bardak çay ve tebessümlerle kurduğumuz gönül köprüleri daha da güçleniyor. Geleneğimiz diriliyor. Vatan sevgimiz, millet ve bayrak aşkımız devlet çatısı altında büyüyor. Hanımlarımızın da iştirakiyle kampanyamız gücümüze güç katıyor. Otuz ilçemize eskimiz yenimiz, gencimiz yaşlımız, kadınımız erkeğimiz kim varsa omuz omuza kol kola mücadele ediyoruz. Bu kampanya ile çok büyük başarılar kazanacağız” dedi.

Bin 200 Yönetici 12 Bin Görevli
İl Başkanı Veysel Şahin, “15 Temmuz günü başlayan Türk Milletinin uyanışı 2023 seçimlerinde de sürecektir. Biz Türk milliyetçileri olarak bütün mukaddesatımız adına insanlarımıza ulaşmak zorundayız. Gönül kapılarını tebessümle açacak, 2023 seçimlerinde bütün milletimizi kucaklayarak zafer kazanacağız. Zaferin en önemli şehri de İzmir olacaktır. Seçim sathında bin 200 yönetici gönül insanıyla ve 12 bin görevli Türk milliyetçisiyle İzmir’i baştan başa kuşatacağız. Önümüzde tarihimizin en önemli ve en anlamlı seçimlerinden biri olan 2023 seçimleri var. Dava ve yol arkadaşlarımdan rica ediyorum. Bu dönemde omuz omuza kol kola gönül gönüle olmak hiç durmadan çalışmak zorunluluğumuzu unutmasınlar. Yorulanlar, gevşeyenler ve dinlenmek isteyenler olabilir. Onları kınamıyorum. Ama biz koşmak zorundayız, ama biz tek yumruk olmak zorundayız; çünkü biz 2023 lider ülke sevdasıyla liderimizin ve genel merkezimin ardında zafer kazanmak zorundayız. Her gün iki saat fazla çalışarak bunu başaracağız” İfadelerini kullandı.

 

 

 
Sınav tekrarlanmıştı... KPSS sonuçları açıklandı!
 
Polislere silahlı saldırı: Ölü ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Sürekli: Gümbür gümbür bir nesil geliyor
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Torbalı gençliği ile “Çay ...
'Kimyasal silah iddialarının hesabını soracağız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kimyasal silah iddialarına ilişkin, ...
CHP'li Serter'den kanun teklifine tepki: Hükümet elini sanayicinin cebine sokuyor!
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, TBMM Genel Kurulu’nda, Endüstri Bölgeleri ...
 
MHP'li Şahin’den 'fotoğraf eski' eleştirisine sert yanıt: Git ağabeyinden helallik al!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin partide geçmişte il başkanlığı ve milletvekilliği ...
İYİ Partili Kırkpınar: Halkta ‘AK Parti, İzmir’i cezalandırıyor’ kanaati var!
İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, kent sorunları ile ilgili çözümlerin ...
AK Partili Çelebi: Bizim için ilkesel duruş önemli!
Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti'ye katılmasının ...
 
Soylu: PKK'nın propagandasını yapmaya yeltendi
İçişleri Bakanı Soylu, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın TSK'ya yönelik ...
İYİ Parti İzmir'de ilçe başkanı vekillik için yola çıktı!
İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, milletvekili aday adayı olacağını duyurdu.
'Karabağ'ın kahramanlık destanı yazılıyor'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Zengilan'da açılışını yaptığımız ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva