HABERLER>POLİTİKA
21 Ekim 2022 Cuma - 10:59

MHP'li Şahin’den 'fotoğraf eski' eleştirisine sert yanıt: Git ağabeyinden helallik al!

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin partide geçmişte il başkanlığı ve milletvekilliği yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın abisi Yusuf Kırkpınar’ı ziyaretine ilişkin gelen “eski fotoğrafları kullanıyor” eleştirisine tepki gösterdi. Şahin, “Biz gerçek neyse sosyal medyada onu paylaşıyoruz.  Bu bir vefa ziyaretiydi ve kendisi çok memnun oldu. Arkadaşa önerim; madem ki bir yola çıktı önce ağabeyinden helallik alması olacaktır” dedi.

MHP li Şahin’den  fotoğraf eski  eleştirisine sert yanıt: Git ağabeyinden helallik al!

EGEDESONSÖZ- Genel seçim sürecine ilişkin çalışmaların hızlandığı dönemde İYİ Parti İzmir’de yaklaşık 4 yıldır il başkanlığı yapan Hüsmen Kırkpınar kongrede yeniden aday olmayacağını açıklarken Ankara yolculuğunu kamuoyuna duyurdu. Kırkpınar, milletvekili adayı olmak istediğini deklare ederek yola çıktı.

KIRKPINAR NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti içinde; Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nu yakın siyaset yapan Kırkpınar ikinci bölgeden milletvekili adayı olmak istediğini söylerken yönetim kurulu ve ilçe başkanlarından da tam destek aldığını dile getirmişti. Kırkpınar’a, katıldığı SONSÖZ TV’deki canlı yayında ağabeyi Yusuf Kırkpınar’ın evine yapılan ziyaret soruldu. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in partide bir dönem il başkanlığı ve milletvekilliği de yapan Yusuf Kırkpınar’a yaptığı ziyareti değerlendiren İYİ Partili Kırkpınar, “Fotoğraflar eski, yeni ziyaret değil” çıkışında bulundu.

Kırkpınar ayrıca, “Yusuf bey rahatsız ve evinde istirahat ediyor. Çok eski fotoğraftır. Abimi ziyaret durumu yok. Geçtiğimiz hafta 3-4 gün hastanedeydi. Abimin sağlık problemleri var. Ben bu konuları onla konuşmam. Siyaseti konuşmuyoruz” derken, “Çay kahve… Sel, heyelan ve baskınlarında büyük ortakları milletin kafasına otobüslerden çay atıyordu bunlar işi biraz değiştirmiş sanırım. İçenlere afiyet olsun” ifadelerini kullanmıştı.

FOTOĞRAFIN HİKAYESİNİ ANLATTI, TEPKİ GÖSTERDİ
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, programın yerinde ve gerçek zamanda yapıldığını ifade ederken “ziyaret eski” yorumuna tepki gösterdi. Şahin, “Parti olarak ‘bir maniniz yoksa çay içmeye geleceğiz’ diye program başlattık. Parti büyüklerimizden başlayarak bunu gerçekleştiriyoruz. İlk olarak şehidimiz Kamil Suncak’ın eşi ablamız Necla Suncak’a misafir olduk. Parti büyüğümüz İlhan Köymen ve geçmiş dönem il başkanı, milletvekilimiz Yusuf Kırkpınar’ı evinde, yerinde ziyaret ettik. Ben ziyareti eşimle birlikte gerçekleştirdim. Yusuf ağabeyimizin ailesi de ziyaretimizde yer aldı. Biz parti etkinliklerimizi sosyal medya hesaplarımızdan ve çeşitli platformlardan zamanında paylaşıyoruz. Bu ziyaret ne zaman paylaşıldıysa o zaman yapılmıştır. Yaptığımız işin eski olduğu, ziyaretin önceden çekilen fotoğrafla paylaşıldığı yalandır, uydurmadır” dedi.

Yusuf Kırkpınar’ın sağlık sorunları yaşadığını, kendilerinin ziyaretinden 4-5 gün önce evine geldiğini anlatan Şahin, “Partimizle ilgili anılarını dinlerken geçmiş dönemlerde, zorlu koşullarda neler yaptıklarını bize tek tek anlattı. İl başkanlığı binamızın Alsancak’ın merkezinde olduğunu öğrendi, şaşırdı ve ziyarete gelmek istediğini söyledi. En kısa zamanda kendisini misafir edeceğiz. Ben parti büyüğümüz olarak kendisinin elini öptüm, ondan haklarını helal etmesini istedim. Bir büyüğü ziyaret etmenin ne gibi bir kusurlu yanı olabilir? Tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlanarak gerçekleştirdiğimiz sohbet sonrası vedalaştık” diye konuştu.

İYİ Partili Hüsmen Kırkpınar’a da öneride bulunan Şahin, “Bu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamalar çok yanlıştır. Kendisine önerim; çıktığı yolculukta kendisinden deneyimli ve daha önce bu yollardan geçmiş ağabeyinden helallik almasıdır. Onu ziyaret etmesi, bizim yaptığımız gibi halini hatırını sormasıdır. Siyaset sadece koltuklarda oturup konuşmak, açıklama yapmak değildir. İçinde vefa, yakınlık, birlikte olmak gibi duyguları da barındırır” ifadelerini kullandı.

MHP’li Şahin ayrıca, İYİ Partili Kırkpınar’ın diğer ağabeyi İzmir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı (İZERVAK) Başkanı Dr. Kenan Kırkpınar’ın kendisini arayarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye selamlarını iletmesini istediğini söyledi. Şahin, “Konuşmamızda bana ‘biz hiç MHP’den ayrılmadık. Aile olarak durduğumuz yerdeyiz. Devlet Bey’in bizi böyle bilmesini istiyorum’ sözleri eski değildir” açıklamasında bulundu. 

 
İzmir'deki operasyonda 30 yıl ceza yemişti... Pet şişede DNA'ya beraat kararı!
 
Pençe Kilit Operasyonu'nda 1 asker şehit oldu!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hasan Şen 21 Ekim 2022 Cuma 16:10

Birileri icraat yapar birileri ise ailesinden koparak koltuk ve ikbal uğruna iftira dolu siyaset çamurun debelenip durur malesef

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Kırkpınar: Halkta ‘AK Parti, İzmir’i cezalandırıyor’ kanaati var!
İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, kent sorunları ile ilgili çözümlerin ...
AK Partili Çelebi: Bizim için ilkesel duruş önemli!
Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti'ye katılmasının ...
Soylu: PKK'nın propagandasını yapmaya yeltendi
İçişleri Bakanı Soylu, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın TSK'ya yönelik ...
 
İYİ Parti İzmir'de ilçe başkanı vekillik için yola çıktı!
İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, milletvekili aday adayı olacağını duyurdu.
'Karabağ'ın kahramanlık destanı yazılıyor'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Zengilan'da açılışını yaptığımız ...
Sürekli’den Yücel’e 'cezaevi' ve 'Urla' yanıtı: Yeşil de tarih de bahane!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Buca Cezaevi alanında yaptığı basın ...
 
'529 bin Suriyeli kardeşimiz geri döndü'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu ana kadar 529 bin Suriyeli kardeşimiz ...
Fakıbaba sonrası AK Parti'den açıklama
AK Partili Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya üzerinden açıkladığı ...
Kılıçdaroğlu: Erdoğan'a meydan okuyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a meydan ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva