HABERLER>POLİTİKA
26 Ekim 2022 Çarşamba - 19:40

MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Fincancı yorumu: Bizleri şaşırtmadı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmada, gözaltına alınan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ ya “Bir doktorun evinden çıksa çıksa steteskop çıkması beklenirken bu şahsın evinden kalaşnikof mermilerinin çıkması, örgütsel el kitaplarının çıkması bizleri şaşırtmamıştır. Evinden uzun namlulu silah mermisi çıkanları “fikir özgürlüğü” safsatasıyla savunanlar da bizleri şaşırtmamıştır. Gerçek gün gibi ortadadır.” sözleriyle yüklendi.

MHP li Osmanağaoğlu ndan Fincancı yorumu: Bizleri şaşırtmadı

TBMM Plan Bütçe Komisyonunda konuşan MHP İzmir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Tamer Osmanağaoğlu’nun gündeminde Türk Silahlı Kuvvetlerine ilişkin iddialarla gündeme gelen TTB Başkanı Fincancı vardı. Osmanağaoğlu konuşmasında “Türk Silahlı Kuvvetlerine ve terörle mücadele konusunda amansız bir irade sergileyen devletimizin şerefli kurumlarına iftiralar atarak terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunanlardan Tabipler Birliği Başkanı Şebmen Korur Fincancı gözaltına alınmıştır. Bir doktorun evinden çıksa çıksa steteskop çıkması beklenirken bu şahsın evinden kalaşnikof mermilerinin çıkması, örgütsel el kitaplarının çıkması bizleri şaşırtmamıştır. Evinden uzun namlulu silah mermisi çıkanları “fikir özgürlüğü” safsatasıyla savunanlar da bizleri şaşırtmamıştır. Gerçek gün gibi ortadadır.” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu “Daha önce de defalarca dile getirdiğimiz gibi; dağdaki teröristlerden şehirdeki kravatlı teröristlere kadar, şerefli Türk askerine iftira atarak düşmana askerlik yapanlar, terör örgütlerinin kan ile dönen değirmenine destek verenler alçaktır, şereften ve haysiyetten yoksundur. Tıpla, hekimlikle uzaktan yakından alakası kalmayan, şerefli ve vatansever Türk hekimlerini temsil kabiliyetini kaybetmiş bu şer yuvasının kapatılması, Merkez Konseyi adı verilen sempatizan ve militanlardan oluşan yönetim kademesinin dağıtılması, hukuk önünde de gerekli hesabı vermelerinin temin edilmesi istikbal için zorunluluk teşkil etmektedir.” dedi.

KINAYAN TABİPLERE TEŞEKKÜR
Konuşmasında Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın konuşmalarını kınayan ve tabiplere teşekkür eden Osmanağaoğlu şunları söyledi:

“Türk Devletine ve ordusuna karşı sürdürülen kirli iftira kampanyasının bir parçası olan, hatta bu kampanyanın lokomotifi haline gelen Türk Tabipler Birliği yönetiminin aşağılık iftiralarına karşı ses veren, kendilerini temsil etmediğini açıkça ifade eden, Türkiye’nin dört bir yanından bu terör sevicilere karşı tepkilerini yükselten tabiplerimize selam saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

“2023 yılı; bütçesiyle, siyasi iradesiyle ve cumhurun duruşuyla asrın Türk asrı olduğunu tüm dünyaya gösterecektir.” diyen Osmanağaoğlu konuşmasının devamında “Şüphesiz bu şuur binlerce yıllık Türk tarihinin bizlere verdiği öğüdün yansımasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi bu öğüde kulak vermeye devam edecek, Türk’ün asrını inşa etmek için yaptığı kutlu çağrıyı yinelemekten vazgeçmeyecektir.  İstikbale mesajımız budur!” ifadelerini kullandı.

 
Bitcoin'in fiyatı yeniden 20 bin doları aştı!
 
Feci kaza... Sürücü hayatını kaybetti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AYM'den HDP'ye savunma için ek süre
Anayasa Mahkemesi, Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) kapatılması ...
AK Partili Sürekli’den İzmirlilere çağrı: Bir dönem şans verin, koku sorununu çözelim!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, koku sorunu üzerinden Büyükşehir ...
İzmir Valiliği'nden CHP'li başkanın eleştirilerine yanıt: Teleferik projesi bize ait değil!
Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesi'ne yapılması planlanan teleferik ...
 
'Türkiye'de bin 134 kadın muhtar görev yapmakta'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de 1010 mahalle ve 124 köy olmak ...
AK Partili Kaya'dan Büyükşehir'e 'Mustafa Demir' tepkisi!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde ...
Hüseyin Baş'tan Millet İttifakı'na çağrı: Beni alın
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Millet İttifakı'na ...
 
'Antidemokratik uygulamalar kaldırıldı'
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje ...
MHP her ilin bir köyüne çeşme hayratı yaptıracak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "MHP tarafından başlatılan 'Köyüm ...
AK Parti'den 3 partiye veto: Davet yollamadı!
AK Parti Cuma günü yapacağı "Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına 11 ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva