HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Nisan 2022 Pazartesi - 10:35

Menemen'de Polis Teşkilatı'nın 177. yılı kutlandı

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatı’nın 177’inci kuruluş yıl dönümünü düzenlediği programla kutladı. Etkinliğe katılan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Türk Polis Teşkilatı; milletimiz için her koşulda seferber olmuş, vatan evlatlarıyla yoğrulmuş kutsal bir kurumdur” dedi.

Menemen de Polis Teşkilatı nın 177. yılı kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 177’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası, Menemen’de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Sabah Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlenirken, akşam da İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce bir program gerçekleştirildi.

Menemen Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Garnizon Komutanı Albay Ahmet Fatih Oğuz, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Menemen Cumhuriyet Savcısı Uğur Gündoğdu, Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Menemen Jandarma Komutanı Yüzbaşı Atilla Vurganer, Muharip Gaziler Derneği Menemen Şube temsilcileri, polisler ve basın mensupları katıldı.

Program, Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu tanıtım filmi ile başladı. Tanıtım filmindeki polisin göstermiş olduğu faaliyetler ve yaşanan duygusal anlar, büyük alkış topladı.

ALEV: SİZLERİN EMRİNDEYİZ
Günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapan Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, “Türk Polis Teşkilatı her zaman devletinin emrinde, milletinin hizmetindedir. Ülkemize, bayrağımıza, devletimize yapılan her türlü saldırıya kararlılıkla kendini siper etmeye devam edecektir. Herkes iyi bilmelidir ki sorumlu olduğumuz bu görevi icra ederek, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında yaşaması için çalışmalarımızı büyük kararlılık ve özveriyle yerine getirmekten gurur duymaktayız. 7 gün 24 saat esasıyla çalışan tüm ekiplerimizce sizlerin emrindeyiz” dedi.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da, “Türk Polis Teşkilatı; milletimiz için her koşulda seferber olmuş, vatan evlatlarıyla yoğrulmuş kutsal bir kurumdur. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır. Büyük bir fedakârlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren emniyet teşkilatı mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Bizlerin huzur ve güvenliği için 177 yıldır milletine, vatanına, toprağına ve bayrağına aralıksız hizmet eden Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm polislerimize şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz ise, “Huzur ve güvenin teminatı olan Polis Teşkilatımız, başarılı çalışmalarıyla ilçemize katkı sağlamaktadır. Bundan sonra da aynı azim ve kararlıkla başarılı çalışmalarına devam edeceğine yürekten inanıyorum. Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm polis şehitlerimizi, gazilerimizi ve bu teşkilat için emek veren büyüklerimizi, rahmet ve minnetle anıyor" diye konuştu.

Programda, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan Zeybek Halk Oyunları Grubu zeybek gösterisi gerçekleştirdi. Ardından da Menemen Belediyesi Menemen Kültür ve Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyeleri Türk Halk Müziği ziyafeti sundu. Son olarak da Aliağa Engelliler Derneği Mehter Takımı, mini konser verdi. Program, düzenlenen kokteyl ile protokolün kestiği 177. Yıl pastasının ardından sona erdi.


 

 
Bayraklı'nın geri dönüşüm raporu: 3 yılda 37 bin 500 ton atık kazandırıldı!
 
Konak'ta adım adım tarihe yolculuk!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
11 Nisan 2022 Pazartesi 10:41

Durmak yok şova devam diyorsun yani vekil başkan... Açtığın ve boş duran barınağı tekrar hatırlatayım mı? Israrla sokak köpeklerini oraya alıp kısırlaştırmadığın barınak var ya hani...

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı'nın geri dönüşüm raporu: 3 yılda 37 bin 500 ton atık kazandırıldı!
Doğaya ve çevreye duyarlı çalışmalarıyla örnek projelere imza atan Bayraklı ...
Büyükşehir'in Denetim Komisyonu tespitleri sıraladı!
AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden toplam 4 kişilik bir komisyonun ...
Başkan Çerçioğlu kepçeyi aldı, iftarda vatandaşa yemek dağıttı
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kentin farklı noktalarına kurduğu geleneksel ...
 
Büyükşehir'in hangi bankaya ne kadar borcu var?
AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisini sık sık karşı karşıya getiren 'İzmir ...
Buca’da 2 bin kişilik iftar sofrası
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen Buca Belediyesi, ...
Selçuk'ta hukuk işleri kadınlardan sorulacak
Selçuk’ta kadınlara yönelik Temel Hukuk Eğitimi devam ediyor. Selçuk Belediyesi ...
 
Başkan Girgin'den GES isyanı: İstilaya dur diyeceğiz!
Karaburun Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırları içerisindeki 120 hektarlık ...
Karma Resim Sergisi Bornova’da açıldı
Resim çalışmalarını Bornova’da sürdüren Sanatçı Ressam Temelkuran’ın atölye ...
Sendikanın masaya davetine Başkan Gümrükçü'den yanıt: Masaya da alana da geliyoruz!
Çiğli Belediyesi ile DİSK’e bağlı Genel – İş 8 no’lu şube arasında süren ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva