HABERLER>İŞ DÜNYASI
31 Ocak 2023 Salı - 09:29

Mehmet Ali Kasalı, İZİKAD’a konuk oldu

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Aylık Üye Toplantısı’nı SwissOtel’de yaparak BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı’yı ağırladı. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin’in faaliyetler hakkında üyeleri bilgilendirdiği toplantıda BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı BASİFED’in yapısını anlatarak 2 Şubat Kadın ve İktisat Kongresi hakkında bilgiler paylaştı. Ayrıca Kobimen Akademi’den mentörlük eğitimi alan İZİKAD üyelerine de sertifikaları takdim edildi.

Mehmet Ali Kasalı, İZİKAD’a konuk oldu

İZİKAD üyeleri aylık üye toplantısı kapsamında SwissOtel’de bir araya geldi. BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı, USAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Telcioğlu ve BASİFED Baş Ekonomisti Prof. Coşkun Küçüközmen’in de katıldığı toplantıda İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, İZİKAD olarak 1 ay süresince yürütülen faaliyet ve etkinlikler hakkında üyeleri bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Aylık üye toplantılarının İZİKAD için önemli olduğunu söyleyen İZİKAD Başkanı Sezgin, “Hem üyelerimizin kaynaşması hem de İZİKAD olarak hangi faaliyetler içinde bulunduğumuzu üyelerimize birinci ağızdan anlatma imkanı buluyoruz. Hem üyelerimizden öneriler alıyoruz hem de bilgilendiriyoruz” dedi. 2 Şubat Kadın ve İktisat Kongresi’nde İZİKAD olarak yoğun bir faaliyet yürüttüklerini ve bir İZİKAD Başkanı olarak bir sunum gerçekleştireceğini söyleyen Sezgin, “BASİFED öncülüğünde yapılacak olan bu kongreye tüm üyelerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

“BASİFED üye dernekleri ile güçlü”
BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı ise İZİKAD üyeleri ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi. BASİFED’in kuruluşu ve kendisinin başkanlığa gelmesiyle federasyon bünyesinde yapmaya çalıştığı atılımı anlatan Kasalı, “BASİFED TÜRKONFED’in de kurucu federasyonlarından biri olarak aslında çok önemli bir yapı. Ancak dernekler arasında koordinasyonu sağlama noktasında ilişkiyi güçlendirmek için çaba gösterdim, gösteriyoruz. Bu ortaya çıkan sinerji ile büyük projeler yaratmaya başladık” dedi.

2 Şubat Kadın ve İktisat Kongresi’nin de BASİFED’in bünyesinden çıktığını ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu projeye dahil olduğunu ifade eden Kasalı, “Siz doğru projeler ve güçlü hamleler yaptığınızda sizinle bu yolu yürümek isteyen kurumlar da kapınızı çalıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu noktada bizimle beraber bu projede olmasından dolayı çok memnunuz. Ortaya çıkacak işin daha da etkili ve büyük olması bu şekildeki dayanışma ve işbirlikleri ile oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e bu duyarlılığı ve katkısından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BASİFED bünyesindeki derneklerin koordinasyonunu sağlama misyonu ile çaba gösterdiğini vurgulayan Kasalı, “BASİFED imzası ile ete kemiğe bürünen her konu aslında derneklerimizin işbirliği ile onların eseri. 2 Şubat Kadın ve İktisat Kongresi’nde İZİKAD’ın katkısı ve çabası yadsınamaz, tüm İZİKAD ailesine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
İzmir’in 112 kurtarıcı kadını… Ege’nin kayıp otları yeniden yeşerecek
 
Hanzade ÜNUZ yazdı... What Churchill Faik Bey?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Egeli madenciler hedef büyüttü!
Doğaltaş ihracatında Türkiye’de lider olan Egeli madenciler geçtiğimiz ...
Dev holdinge 'asbestli' yıkım onayı!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Bakioğlu Holging'e ait ...
‘James Bond’ madenine Bakanlık’tan veto!
Sürtaş Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Taşova’nın sahibi olduğu ...
 
İzmir'de girişimcilere özel eğitim!
İzmir Ticaret Borsası ve TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde, ...
Balıkesir’in ihracatında hedef 1 milyar dolar!
Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir, 2022 yılında ihracatta başarılı bir grafik ...
Genç Sürdürülebilirlik Elçileri projelerini sundu
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu desteğiyle, ESİAD İzmir AB Bilgi Merkezi ...
 
EYT'de sona gelindi, düzenleme yarın Mecliste
Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenlemenin hayata geçmesine kısa ...
Gelinlik Tasarım Yarışması hayallerine kavuşturdu
IF Wedding Fashion İzmir Fuarı kapsamında geleceğin modasına yön verecek ...
70'e yakın ülkeden katılım... Sektörün kalbi İzmir'de atacak!
1 Şubat Çarşamba günü kapılarını açacak Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva