HABERLER>İŞ DÜNYASI
25 Kasım 2021 Perşembe - 10:14

Mahmut Bahçıvan emekliliğini özel gecede duyurdu

Başta Torbalı olmak üzere, İzmir genelinde yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren, ilçenin en saygın kuruluş ve markalarından olan Bahçıvan Grup öğretmenleri unutmadı. Konserler ve sürprizlerin olduğu gecede Bahçıvan Grup Yönetici Mahmut Bahçıvan’dan da sürpriz bir açıklama geldi.

Mahmut Bahçıvan emekliliğini özel gecede duyurdu

Başta Torbalı olmak üzere, İzmir genelinde yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren, ilçenin en saygın kuruluşve markalarından olan Bahçıvan Grup öğretmenleri unutmadı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle şirketlerin bünyesinde yer alan Ege 4 ve Ege 5 Sürücü Kursları ile Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim veren öğretmenler, diğer Ege Sürücü Kursları temsilcilerive ilçedeki kamu ve özel okulların okul müdürlerinin davet edildiği yemekli gece büyük coşkuya sahne oldu. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yavuz Yaşar’ın da katıldığı gecede ünlü sanatçı Selim Gülgören de sahne aldı. Toprak Kardeşler ve yine özellikle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan CanaySelim sahne aldığı gecede Bahçıvan Grup Yönetici Mahmut Bahçıvan’dan da sürpriz bir açıklama geldi. Bahçıvan, artık emekliliğe ayrıldığını belirterek tüm işleri genç girişimci olan oğlu Utkucan Bahçıvan’a devrettiğini açıkladı.

MAHMUT BAHÇIVAN’DAN EMEKLİLİK AÇIKLAMASI
33 yıldır eğitim camiasının içerisinde olan ve kutsal öğretmenlik görevini de uzun süre yapan, ilçedeki eğitimde yaşanan aksaklıkta ne zaman kendisine ihtiyaç duyulduğunda da yükü paylaşan Bahçıvan Grup kurucusu Mahmut Bahçıvan yaptığı konuşmada, “Tüm öğretmenlerimizin atanmış-atanmamış fark etmeksizin öğretmenler gününü kutlarım. Hayatın her kademesinde bizlere bir şeyler öğreten annelerimizin de öğretmenler günün kutluyorum. Meslekte 33 yılı geride bıraktım. 34. yıla girdiğim bu dönemde sizlerle bir hayırlı haberi de paylaşmak istiyorum. Kurucusu olduğum Bahçıvan Grup’u artık oğlum Utkucan Bahçıvan’a devrediyorum. Bu bir bayrak yarışı, yaşamda olduğu gibi. Bir gün zamanı geldiğinde bayrağı emanetçisine bırakmak gerekir. Bugüne kadar devlet büyüklerimize ya da çalışma arkadaşlarımıza bir kusurumuz olduysa, bilmeden kırdıysak özür dileriz. Türk geleneğinde ‘Aksakallı’ tabiri var, Bugünden itibaren artık kurumda bir ‘Aksakallı’ olarak tecrübemizden yararlanmak isterse O’nun yanındayım, huzurlarınızda Utku Bey’e ‘hayırlı olsun’ diliyorum” dedi.

TOSUN: MAHMUT BEYLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR
Öte yandan programda söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “Başta gazi Mustafa Kemal Öğretmen olmak üzere şehit ve gazi öğretmenlerimizin, bu ülkenin her karış toprağında alın teri olan öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Mahmut Bey bizim için çok değerli bir isim. Kendisi her ne kadar emekli oldum dese de kendisi de bir eğitimci olarak bu meslekten hiçbir zaman vazgeçemeyecektir. 2014 yılında Torbalı’da göreve başladım. Eksiklerimiz vardı. Şoför arkadaşa söyledim, ‘Bize yardımcı olabilecek güzel bir insan var mı’ diye ‘Mahmut Bey’i’ söyledi. O gün kendisiyle gönül bağımız oluştu ve bugünlere kadar ulaştı. Kendisine bu süreçteki destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÖTER: BAYRAK DEĞİŞİMİ HAYIRLI OLSUN
Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ise yaptığı konuşmada, “Öğretmenlik mesleği tüm dünyada kutsal ama bizim kültürümüzde öğretmenin çok ayrı bir yeri var. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, “Yeni nesilleri sizler yetiştireceksiniz, bu cumhuriyet sizin seriniz olacak” diyerek öğretmenlere ayrı görev ayrı misyon yüklemiştir. Anadolu’nun çeşitli yerlerinde çalıştık, nerede olursa olsun büyük özveriyle çalışan öğretmenler gördük. Sizlere müteşekkiriz. Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Öğretmenlik zor bir meslek. Biz evde bir iki çocukla uğraşamazken öğretmenlerimiz 30-40 çocukla canla başla uğraşıyor. Hakları ödenmez. Bugün burada bizleri ağırlayan, bizleri bir araya getiren Bahçıvan Grup’a teşekkür ediyorum. Mahmut Bey’e de emekliliğinde başarılar diliyorum. Bayrağı devrettiği Utkucan kardeşim de çok değerli. İlçemiz için çalışan, her zaman elini taşın altına koyan çok değerli kardeşimiz. Ona da bu bayrak değişikliğinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Öter, ayrıca eşinin de öğretmen olduğunu, koşturmada eşinin bu özel gününü kutlayamadığını belirterek, sahnede eşinin öğretmenler gününü kutladı.

SELİM GÜLGÖREN RÜZGARI ESTİ
Torbalı’da ilk defa özel bir kurumun öğretmenlere yönelik gerçekleştirdiği etkinliğe imza atan Utkucan Bahçıvan, babası Mahmut Bahçıvan ile birlikte tüm masaları tek tek gezerek öğretmenlerin bu özel gününü kutladı. Tebrik dileklerini de büyük bir mütevazilikle kabul eden Utkucan Bahçıvan, “Bugün bizlerle olduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Bu geceyi gelenekselleştirmek en büyük hedeflerimizden biri. İyi ki varsınız” dedi. Öte yandan konuşmalar ve plaket takdiminin ardından gerçekleşen konserler, davetlilere büyük coşku yaşattı. Toprak Kardeşler ve CanaySelim şarkılarıyla dinleyicileri kendine hayran bırakırken, son olarak sahne alan Türk Pop Müziğinin sevilen şarkıcısı Selim Gülgören adeta sahnede devleşti. İlçede unutulmaz bir konsere imza atan sevilen sanatçının şarkılarıyla öğretmenler doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

 
Karşıyaka’da 3. Kültür ve Çevre Sempozyumu başladı
 
Bakan Koca'dan Turkovac açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sanayicilerin başkanı Yorgancılar: Biz bu sıkıntıyı aşarız ancak!
Bir günde 2 lira artan dövizin, yılbaşından bu yana ikiye katlandığını ...
Eskinazi'den döviz yorumu: Ateşi söndürmek politikacıların elinde!
Türkiye, döviz kurlarının Türk Lirası karşısında aşırı değerlenmesi nedeniyle ...
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan TÜGİAD ziyareti
Türkiye Genç İş insanları Derneği’nin (TÜGİAD) Ege Şubesi’ni ziyaret eden ...
 
İzmir'de 'Gezici Dijital Karavan' projesi tanıtıldı
İzmir Ticaret Odası'nın (İZTO) dijital dönüşüm vizyonu doğrultusundaki ...
İzmir eşitlik yıldızlarını arıyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İzmir Kadın Girişimciler Kurulunun ...
EİB 2021 ihracat hedefine, yıl bitmeden ulaştı
Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, birliğin ...
 
Çulhaoğlu, Pınarbaşı Esnaf Odası’na aday
Pınarbaşı esnafının oy birliğiyle başkanlık için işaret ettiği Cezmi Çulhaoğlu, ...
O firmada işçiler sendikadan istifa ettirildi iddiası!
Türkiye Liman, Deniz, Tersane ve Depo İşçileri Sendikası (Liman-İş), TCE ...
Ankara’da ekonomi zirvesi... Gündem Lojistik Köy
Hükümetin İzmir’e yönelik açıkladığı 35 proje arasında yer alan Kemalpaşa ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva