HABERLER>EKONOMİ
13 Kasım 2015 Cuma - 10:52

Kültürpark’ta 26.hediye şöleni!

Egelilerin çeyrek asırdır değişmeyen adresi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, 17-30 Aralık 2015 tarihlerinde Kültürpark 2 Nolu Sergi Salonu’nda gerçekleşecek. 200’ün üzerindeki katılımcının sektördeki son yenilikleri sergileyeceği organizasyonu 200 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Kendi yerinde ve kendi zamanında SOUVENIR’ın düzenleneceğini vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “Ziyaretçilerimiz sevdiklerinin hayatına renk katacak birbirinden ilginç ve farklı binlerce hediyelik eşyaya özel avantajlarla ulaşacaklar” dedi.

Kültürpark’ta 26.hediye şöleni!

Hediye verirken duyduğu zevki hediye seçerken de yaşamak isteyen binlerce vatandaşın 25 yıldır büyük ilgi gösterdiği SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri 26. kez Kültürpark 2 Nolu Sergi Salonu’nda gerçekleşecek. Hediyelik eşya sektöründen seçkin 200’ü aşkın firmanın katılacağı organizasyon 17 Aralık 2015 tarihinde açılacak. Her yaş ve bütçeye hitap edecek SOUVENIR 2015 26. Hediyelik Eşya Günleri’nde Yöresel ürünler, ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, ev tekstili, bijuteri, çiçek, deri, elektronik eşyalar, gıda, gümüş ve altın aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler ve zücaciye gibi hediyelikler sergilenecek ve sıcak satışı yapılacak.
 
HEDİYE VERENİ DAİMA HATIRLATACAK ARMAĞANLAR VİTRİNLERDE OLACAK
Her yıl 200 bine yakın kişinin ziyaret ettiği SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’ne katılmak için sektörün yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, yüksek ziyaretçi sayısı bazında Kentin önemli organizasyonlarından biri olan SOUVENIR’ın çıtası yükselerek başarıyla devam edeceğini söyledi. Gençer, “Onlarca kategoride binlerce hediyelik eşyanın görücüye çıktığı  SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri İzmir ile özdeşleşmiş bir organizasyon. İzmir ve Egelilerin sevdiklerini bir hediye ile sevindirme, sevgisini göstermesine anlayışının büyüklüğü nedeniyle SOUVENIR’ı 25 yıldır başarıyla sürdürüyoruz. Binlerce ziyaretçimizin zevkine hitap eden bir organizasyonu daha gerçekleştirmek için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Katılımcılarımız hediyelik eşya sektöründe çarpıcı fikirlerle üretilen ve hediye vereni daima hatırlatacak armağanları vitrinlerine taşımaya hazırlanıyor. Her yaşa ve her bütçeye hitap edecek organizasyonda ziyaretçilerimize özel avantajlar sunulacak. Kendi yeri Kültürpark’ta ve kendi zamanı olan Aralık ayının ikinci yarısında düzenleyeceğimiz SOUVENIR, eğlenceli alışverişin merkezi olacak”dedi.
 
GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ BOL SEÇENEK
Verecekleri hediyelik konusunda net fikirlere sahip olmayanların imdadına SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri yetişecek. Kişiye özel takvim, saat, tablo, yastık, tişört, kolye, kalem, anahtarlık, farklı bölgelerin otantik hediyelikleri, komik, romantik, çarpıcı ve farklı çok sayıda seçenek arasından sevdiklerinizi sevindirecek hediyeliğinizi seçebileceksiniz. Uzmanlar hediye verecek kişinin hediye alacak kişinin zevk ve hassasiyetlerinin öğrenilmesinin hediye bulmayı kolaylaştıracak  en önemli faktör olduğunu vurguluyor.
 
14 gün sürecek  organizasyon sürpriz etkinliklerle renklendirilecek. Kültürpark İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2015 26. Hediyelik Eşya Günleri 17-30 Aralık tarihinde 11: 00-22: 00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

 
Başkan Akpınar’ın akademik gururu: Tezi…
 
Okulu reddeden çocuklara öğretmen desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Almanya kararını verdi: ‘İzmir’in Şato’su satılık!
Alman Hükümeti, Kordon’da 125 yıllık tarihine rağmen kaderine terk edilen ...
Zeybekci'den iş dünyasına asgari ücret müjdesi
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, zamlı asgari ücret konusunda Hazine yardımıyla ...
İzmir Ticaret Odası’nda KOBİ zirvesi!
İzmir Ticaret Odası, KOSGEB’in “KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi” ...
 
İzmir iş dünyasından asgari ücret uyarısı!
EBSO’nun yapılacak artışın yöntemi, zamanlaması ve maliyetinin paylaşımı ...
Tekstilcilerden kritik asgari ücret çıkışı!
Türkiye hazır giyim ve konfeksiyon ihracatının yaklaşık yüzde 75'ini gerçekleştiren ...
Çarpıcı sahte içki raporu: Devlet biraz daha sıkarsa…
1 ay içinde 30 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan sahte içki dehşeti ...
 
Patronlardan asgari ücrete itiraz var!
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, asgari ücretin işverene maliyetinin bin 500 ...
İTO’daki istifa depreminin perde arkası: ‘İkinci adam’ neden bıraktı?
Oda 15 yıldır başkan yardımcılığı görevi yürüten Akın Kazançoğlu’nun bu ...
EBSO’dan kritik asgari ücret uyarısı
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, asgari ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva