HABERLER>POLİTİKA
19 Ağustos 2022 Cuma - 12:22

Kırkpınar, İYİ Parti’nin oy oranını açıkladı: Şu an ikinci partiyiz!

İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar gerçekleştirdiği basın açıklamasında “Önümüzdeki seçimlerde Türkiye genelinde birinci parti olacak olan İYİ Parti, İzmir’de de birinci olacaktır .Şu anda ikinci partiyiz ve önümüzde 10 ay var. Her ay oy oranımızı 1,5 artırıyoruz, böyle giderse her ay 2 puan artırmış olacağız. Bu iddianın sahibiyiz İzmir’de 1.parti olacağız. Şu anda oranımız 23.6… ” ifadelerini kullandı.

Kırkpınar, İYİ Parti’nin oy oranını açıkladı: Şu an ikinci partiyiz!

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “İzmir Basını ile Buluşma” toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl yönetimi nin de katılımı ile Midpoint Otel’de yapılan toplantıda Başkan Kırkpınar gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kırkpınar geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt’ta İYİ Partililere yapılan saldırıyı kınayarak sözlerine başladı. Kırkpınar açıklamasında “Türkiye’nin gündemi saat saat belki de dakika dakika değişiyor. Gününde olursa şayet 2023 Haziran ayında genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimi var. Üzülerek ifade edeyim ki; geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapılan İYİ Parti Ege Bölgesi ilçe başkanları ve il başkanları toplantısını icra ettiğimiz toplantıda saha çalışmasında kullanılan konteynere MHP’liler tarafından saldırı gerçekleşti. Bu saldırı MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in gözü önünde cereyan etmiştir. Biz hukuk ve demokrasi dedikçe saldırılar devam ediyor. Bu saldırılar ne kadar sürer bilmiyorum ama bildiğim bir şey var. Demokrasi ve hukuktan asla sapmayacağız. Demokrasi ve hukuk kazanacak, istibdat kaybedecek. Partimiz Türkiye genelinde oyunu en çok artıran, 973 İlçede 81 ilde bütün teşkilatlarıyla ve sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin arkasında sıkı bir duruş gösteriyoruz. Bizim bu ülkede yeni bir partiye ihtiyaç duyduğu için yolbaşçılığımızı yapan genel başkanımız bu tür olaylar karşısında tüm teşkilatlarımızı sükunetli bir duruş sergilemeye davet ediyor. Biz de o sükuneti kararlı duruşa ve mücadele azmimize devam edeceğiz. Bu süreç içinde nelerle karşılayacağız? Hepiniz gibi söyleyecek bir sözüm yok. Çünkü bu ülkede bir saat sonra nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.” dedi.

HER AY 1,5 PUAN OYUMUZ ARTIYOR
İYİ Parti’nin hem Türkiye’de hem İzmir’de birinci parti olacağını vurgulayan Başkan Kırkpınar, “2017 yılının 16 Nisan günü yapılan sonuçları tartışmalı referandum sonucunda tek adam rejimine geçtik. 83 milyon insanın, 5 milyon sığınmacının yaşadığı bu ülkede bütün kadroları ve devlet bürokrasisini tek bir kişi yönetirse ve bu yönetim şeklini de baskıcı bir rejim oluşturursa bunun karşısında da elbette zaruretten doğmuş İYİ Parti kurulur ve kuruldu. Önümüzdeki seçimlerde Türkiye genelinde birinci parti olacak olan İYİ Parti, İzmir’de de birinci olacaktır. Şu anda ikinci partiyiz ve önümüzde 10 ay var. Her ay oy oranımızı 1,5 artırıyoruz, böyle giderse her ay 2 puan artırmış olacağız. Bu iddianın sahibiyiz İzmir’de 1.parti olacağız. Şu anda oranımız 23.6… Bugün Hürriyet demokrasi diyoruz ancak demokrasi yok sayılıyor, hukuk çiğneniyor, adaletten eser yok.  2023 yılında 18 Haziran gününde yapılacak olan seçim Türkiye’nin demokrasi ile sınavıdır. Demokrasi için mücadele eden hürriyet için adalet için bir araya gelmiş partiler AK Partiyi sandığa gömecektir” ifadelerini kullandı.

TEŞKİLATA VE YÖNETİME DANIŞMADAN ADAY OLMAM
Halkların Demokratik Partisi hariç her partiden üye kazandıklarını söyleyen Kırkpınar, 2023 seçimlerinde adının milletvekili adayları arasında geçmesi iddialarına da yanıt verdi.  Kırkpınar, adaylık kararını teşkilata danışmadan almayacağını ifaderek “Bölgesel toplantıda bu gündeme gelmedi. Gelmesi de doğru olmaz zaten. Bu soru çokça soruluyor. Ben başından beri söylüyorum, 30 ilçe başkanıma ve il yönetim kuruluna bu konuyu danışmadan ve onların görülerini dikkate almadan böyle bir karar almam. Bir siyasi partiyi en yukarı taşıyan teşkilattır. Teşkilat... Teşkilat... Teşkilat..." şeklinde konuştu.

 
Alaçatı'da Dünya Sörf Şampiyonası sürüyor
 
Depremzedelere 'Yıldırım' müjde... Kredi ve konut çalışmaları tamam!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
cemil 20 Ağustos 2022 Cumartesi 16:04

yaa nedense kırkpınarlar denildiğinde parti farketmeksizin benım aklıma sadece milletvekili olmaya çalışan ve kardeşler geliyor.İzmir için ne yaptınız mevcut yönetimi eleştirien ne bır yazınızı okudm nede bır konusmanızı şahit oldum.Ne şiş yansın ne ne kebap mantıgındasınız.Yeter artık ya bırakın siayeseti birakın popilizmi genclere yol verin veya başkalarına yol verin.Bir kere meydanlarda görmedik sizi.Çeşme ranta acılasın dıye eylem yapıldı cumhuriyet meydanında (siz nerdeydiniz)?Eğer siz aday olursanız ben ve benım gıbıler İYİ partıye asla oy vermıcektır ama siz aday olmazsanız oyum İYİ partiyedir.

Yorumu oyla      4      3  
ali 20 Ağustos 2022 Cumartesi 14:24

aliğada ilçe teşkilatı var mı mesela. izmirden oy almak kolay tabi git konyaya malatyaya muşa ordan al da görelim

Yorumu oyla      3      3  
partili hemde iyi 19 Ağustos 2022 Cuma 15:38

Mendereste daha aktif bir ilçe bşk istiyoruz sayın başkanım

Yorumu oyla      10      4  
vatandaş 19 Ağustos 2022 Cuma 14:15

chp yi bu şehir çok şımarttı millet akp korkusundan chp ye verdi artık alternatifi var

Yorumu oyla      13      6  
vatandas 19 Ağustos 2022 Cuma 13:48

hayal satmayın gercekleri konusun ki vatandaş inansın

Yorumu oyla      7      10  
İzmirli 19 Ağustos 2022 Cuma 12:58

Millet size güvenmiyor, hayal kurmaya devam edin

Yorumu oyla      7      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Ukrayna dönüşü açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşının başlamasından sonra ilk ...
CHP'li Sındır, AK Parti'yi hedef aldı: Türk tarımı kuşatma altında!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Ödemiş ve Beydağ’da üreticilerle ...
Başkan Sürekli'den yerel yönetime Konak eleştirisi: Kalp atmıyorsa her şey boşuna!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; ara vermeksizin yürüttükleri ...
 
Bakan Karaismailoğlu’ndan İzmir Büyükşehir’e eleştiri!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada “karşımızdaki ...
İnce yeniden İzmir’de!
Seçim atmosferinin yaşandığı bu günlerde Memleket Partisi Genel Başkanı ...
'Sığınmacıların yüzde 70'i dönmek istiyor'
Sığınmacı tartışmasına ilişkin önemli açıklamalar yapan İçişleri Bakanı ...
 
'Flamingolar kurtuldu, göçe hazırlanıyor'
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Tuz Gölü'ne ...
Komisyon Gaziemir kararını verdi!
Gaziemir Belediyesi Meclisi’nde tartışmalara neden olan ve verdiği ‘ret’ ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya lideriyle görüştü
Ukrayna'nın Polonya sınırındaki Lviv kentinden Ukrayna lideri Zelenskiy ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva