HABERLER>POLİTİKA
6 Ocak 2023 Cuma - 09:16

Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı... Erdoğan'dan İzmir vekillerine talimat!

Başkan Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun İzmir eleştirine tepki gösteren Erdoğan, "Bay Kemal ne diyor? Bir tane eserleri yok diyor. Ya sen İzmir Milletvekili değil misin? İzmir'in yollarını kim yaptı? Hiç olmazsa Türkiye'yi dolaşmıyorsun İzmir'e de mi gitmiyorsun ya. 7 saat 7,5 saatte gidilebilen İzmir'e şu anda 3 saat 15 dakikada arabayla gidilebiliyor. Bundan da mı haberin yok. Sabuncubeli Tüneli'ni açtık, o tünelden de mi geçmedin." dedi.

Kılıçdaroğlu nu hedef aldı... Erdoğan dan İzmir vekillerine talimat!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına tepki göstererek, "Bay Kemal ne diyor? Bir tane eserleri yok diyor. Ya sen İzmir Milletvekili değil misin? İzmir'in yollarını kim yaptı? Hiç olmazsa Türkiye'yi dolaşmıyorsun İzmir'e de mi gitmiyorsun ya. 7 saat 7,5 saatte gidilebilen İzmir'e şu anda 3 saat 15 dakikada arabayla gidilebiliyor. Bundan da mı haberin yok. Sabuncubeli Tüneli'ni açtık, o tünelden de mi geçmedin. Bunlarda yalan yenilir yutulur gibi değil. Ne derse desinler şimdi ben İzmir milletvekillerime sesleniyorum. Arkadaş, daha çok çalışacaksınız. Daha çok çalışacaksınız ve bunu tüm İzmirli kardeşlerimize anlatacaksınız. Bunların yalanlarına İzmirli vatandaşlarım artık daha fazla esir olmamaları gerekir. Manisalı kardeşlerim daha fazla esir olmamaları gerekir. Bunları bölgenin milletvekilleri olarak anlatmak durumundayız." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Adres Gemlik. Bay Kemal, lütfeder de Gemlik'e gidersen sana rehberlik edecek kişiler de görevlendirebiliriz ama Sanayi ve Teknoloji Bakanımı da göndermem lazım. Fakat ondan da çok korktu mu ne yaptı, o gelirse gelmem demiş.

Öbürü oraya 60 bin kişi gelirse diyor bir kere doldursunlar elini öperim. Biz öyle herkese el öptürmeyiz. Ama Büyük Çamlıca Camii'miz nice defalar 60 binleri ağırladı. Hamdolsun. Bizim bu zattan bu ifadeyi duymamız bizi çok üzmüştür. Yani bunu o masanın etrafında birileri söyleyebilir ama onun söylemesine akıl kar erdiremedik.

Öbürü de çıkmış Erdoğan Ayasofya'yı açamaz. E açtık. Ne yapacaksın şimdi? Bu lafı nasıl etti ben onu anlamadım. Meral Hanım, şu anda cami, müze değil. Şöyle bir teşrif edersen isabetli olur. Ayasofya'yı bu haliyle de görmüş olursun. Bizim görevimiz yalan değil, bizim görevimiz icraattır, dürüstlüktür ve yapılamayanları Allah'ın izniyle yapmaktır.

Bay Kemal ne diyor? Bir tane eserleri yok diyor. Ya sen İzmir Milletvekili değil misin? İzmir'in yollarını kim yaptı? Hiç olmazsa Türkiye'yi dolaşmıyorsun İzmir'e de mi gitmiyorsun ya. 7 saat 7,5 saatte gidilebilen İzmir'e şu anda 3 saat 15 dakikada arabayla gidilebiliyor. Bundan da mı haberin yok. Sabuncubeli Tüneli'ni açtık, o tünelden de mi geçmedin. Bunlarda yalan yenilir yutulur gibi değil. Ne derse desinler şimdi ben İzmir milletvekillerime sesleniyorum. Arkadaş, daha çok çalışacaksınız. Daha çok çalışacaksınız ve bunu tüm İzmirli kardeşlerimize anlatacaksınız. Bunların yalanlarına İzmirli vatandaşlarım artık daha fazla esir olmamaları gerekir. Manisalı kardeşlerim daha fazla esir olmamaları gerekir. Bunları bölgenin milletvekilleri olarak anlatmak durumundayız.

Şunu biz boşu boşuna demiyoruz. Bunlarla bu yolculukta biz öyle bir yarışa gireriz ki bizi yakalayamazlar. Bizler yapıyoruz, yaparız, onlar ya seyreder ya konuşur ya iftira atar.

Ayasofya'yı açacağız dedik açtık, savunma sanayiinde ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtaracağız dedik kurtardık. İHA'ları yaptık, SİHA'ları yaptık, AKINCI'yı yaptık, KIZILELMA'yı da yaptık. Dünya medyası bunları yazıyor, çiziyor, her yönüyle ortaya koyuyor. Ama bizdekilerde göz var görmüyor, kulak var duymuyor. Çünkü kalpler mühürlü. Onun için bunları anlatmak durumundayız. Şehir hastanelerini inkar ediyor. Bütçeye bu parayı nereden koyacaksın diyor. Bütçe tekniği nedir adamın haberi yok. Her şey zannediyor bütçeyle yapılır. Bay Kemal, parayı finansmanı yönetmenin yolları var yolları. Onun için kamu özel işbirliği. Bunu biz yaptık mı yaptık. Bununla milli bütçeden ortaya para koymadan bu yatırımları gerçekleştirdik. Bu şehir hastanelerini yapan firmalar yatırımı geldi kendileri yaptılar, biz kendilerine yaptıkları iş karşılığında ödeme yapıyoruz. Olay bu kadar basit. Eğer bunları biz milli bütçeden yapmaya kalksaydık, şöyle bir faiz hesaplaması yapmaya kalkın, bunun faizini bile ödeyemezsin. Biz hiç böyle yollara başvurmadık. Sadece şehir hastanelerinde değil bütün yollarda, viyadüklerde, havalimanlarında aynı uygulamayı yaptık. Onun için de ülkemizi adeta bir uçuşa kaldırdık.

 
Projelere Soyer övgüsü... Ada Gazinosu'na 'genç' dokunuş
 
Hukuk çalışmaları sonuç verdi... Menderes'te tek kalemde milyonluk gelir artışı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dibi Delik Baraj 6 Ocak 2023 Cuma 18:44

Biliyoruz, biliyoruz. Dibi delik Gçrdes Barajını siz yaptınız.

Yorumu oyla      2      3  
tabela partısı 6 Ocak 2023 Cuma 18:03

3 saate gittigın otobanın ucretınıde sölesene akp başkanı esas saraydan sen çık bak

Yorumu oyla      2      3  
İzmirli 6 Ocak 2023 Cuma 16:22

O yol İzmirlilere mi yapıldı, yoksa İstanbulluların güneye inmesi için mi yapıldı ?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... 77'lik 'Kırat' yorulmuyor!
Mehmet KARABEL yazdı... 77'lik 'Kırat' yorulmuyor!
Meclis çocuk istismarını araştıracak!
6 yaşındaki bir kız çocuğunun evlilik adı altında cinsel istismara maruz ...
9,5 saat sürdü... 6'lı Masa toplantısı sona erdi
Gelecek Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen 6'lı Masa'nın 10. ...
 
CHP’li Polat hastaneye kaldırıldı!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, hastaneye kaldırıldı.
Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir telefon görüşmesi ...
Atmaca’dan Arda’nın mahkemedeki sözlerine tepki: Yüzün kızarsın!
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'ya yönelik ‘cumhurbaşkanına hakaret’ ...
 
HDP'nin hesabına geçici bloke koyuldu!
Anayasa Mahkemesi (AYM), HDP'nin hazine yardımı hesabına geçici bloke konulmasına karar verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete eleştiri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim icraatımızın yetiştiği yere Vizontele muhalefetin ...
Altılı Masa'nın 10'uncu toplantısı başladı
CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva