HABERLER>SPOR
16 Şubat 2022 Çarşamba - 10:26

Karşıyaka tamamen değişti

Spor Toto 1'inci Lig'den 2016'da düştükten sonra transfer yasağıyla 5 yıl boyunca TFF 2'nci Lig ve 3'üncü Lig'de altyapı patentli kadroyla mücadele eden Karşıyaka'nın çehresi bu sezon başı ve devre arasında yapılan takviyelerle tamamen değişti.

Karşıyaka tamamen değişti

Bu sezon yasağı geçici olarak açıp yaptığı toplam 20 transfere rağmen şampiyonluk hedeflerken amatöre düşme sınırında kalan Kaf-Kaf'ın mevcut kadrosunda düzenli olarak forma giyen altyapı patentli yalnız Cenk, Metin, Özgür ve Namık Barış kaldı. TFF 3'üncü Lig'de 2014'ten beri kulüpte forma giyen Mustafa Aşan hariç tamamen altyapı patentli kadrosuyla 2019 ve 2020'de Play-Off oynayan, geçen sezon liderliğe kadar yükselen Kaf-Kaf, bu sezon şampiyonluk hayaliyle altyapısından çıkan oyuncuları dağıttı.

Sezon başında altyapı patentli Hakan Kuş, Anıl, Arif, Mustafa Değirmenci, Cihan, Görkem, Mehmet gibi yıllardır takımda yer alan oyuncularla yollarını ayıran Karşıyaka, devre arasında da Fatih, Harun, İlyas, Doğukan, Batuhan Kara, Mustafa Çalışkan, Mert'le vedalaştı. Sezon başında 12, devre arasında da 5'i farklı kulüplerden kiralık gelen gençler olmak üzere 8 transfer yapan Kaf-Kaf, puan istikrarını bir türlü yakalayamazken, çehresi tamamen değişen takımda altyapı patentli yalnız stoperler Cenk ve Metin ile sol bek Özgür ilk 11'de forma giyiyor. Namık Barış'ın yedek kaldığı yeşil-kırmızılılarda geçen sezonların bankolarından olan altyapı patentli kaleci Erdoğan da hiçbir lig maçında kaleyi koruyamadı.

CENK-METİN NAZAR BONCUĞU
Karşıyaka'da 2016 yılından beri değişmeyen stoper ikilisi olan Cenk ve Metin, bu sezon da değişen kadroda altyapıdan çıkan nazar boncukları oldu. Altyapısında yetiştiği kulüpte 2010 yılından beri A takımda yer alan Metin, kulüpteki 12'nci profesyonel sezonunda yapılan transferlere rağmen formasını bırakmadı. Boluspor'dan 2013'te altyapısından çıktığı yuvasına dönen Cenk de 9 sezondur takımda forma giyiyor. 

ALPEREN VE SEFER ELDE KALDI
Transfer yasağını açtıktan sonra sezon başında 12 transfer yapıp bekleneni veremeyen yenilerden 6'sını henüz ilk yarıda kadrodan eleyen Karşıyaka'da Alperen ve Sefer devre arasında hiçbir kulübe gitmedi. Sezon başında alınmalarına rağmen kulüp bulmaları istenen Oğulcan, Okan, Batuhan Demirel ve Barış Sungur farklı takımlarla anlaşıp ayrılırken, hiçbir kulübe transfer olmayan ikili elde kaldı. Karşıyaka, Alperen ve Sefer'e sözleşmelerindeki yükümlülükleri yerine getirmeye devam edecek.

YENİLERDEN 5'İ KİRALIK GELDİ
Devre arasında 8 takviye yapan Karşıyaka'da santrfor Fatih Taşdelen, ön libero Fatih Ergen ve bu sezon alınan üçüncü kaleci olan Evra Sanel Gülal bonservisleriyle transfer edildi. Kaf-Kaf'ta santrfor Can Muhammet Çaykur Rize'den, orta saha Kerem Pala Çorum FK'dan, stoper Denis Meriç Karacabey Bld'den, sağ bek Tuncay Turgay ve stoper Aykut ise Altınordu'dan kiralandı.

 
Artık yeni doğan bebekte de görünüyor!
 
Öğrencileri taciz eden müdür gözaltına alındı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dünya Kupası yolu İzmir'den geçiyor
A Milli Kadın Futbol Takımı, Dünya Kupası Elemeleri H Grubu'nda Sırbistan ...
Pınar Karşıyaka Dörtlü Final için parkede
ING Basketbol Süper Ligi'nde son 3 maçını kazaranak ilk 4 sıra içinde ...
Bülent Zeren'in emaneti Karşıyaka'da
Türkiye'nin önde gelen spor hekimlerinden olup 3 yıl önce tedavi gördüğü ...
 
Menemenspor'un rakibi lider Ankaragücü
Spor Toto 1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile ...
Altay'a eksiklerden iyi haber!
Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak ...
Göztepe'yi eksikleri yaktı!
Spor Toto Süper Lig'de evinde Altay yenilgisinin ardından deplasmanda ...
 
Süper Lig yayın ihalesi için 14 firmadan 15 teklif!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı açıklamada, 2022-2023 ve devam ...
Göztepe, Hatay'dan eli boş döndü
Göztepe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atakaş Hatayspor'a konuk ...
Cezası bitince 46 yaşında futbola döndü
Futboldan 12 yıl men edilen Francesco Flachi cezasının bitişiyle 46 yaşında futbola geri döndü
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva