HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Mart 2016 Pazar - 09:35

Karabağlar’da spora destek başarıyı getirdi

Karabağlar Belediyesi’nin engelli çocuklara olan desteği başarı getirdi. Antalya’da düzenlenen Atletizm Şampiyonası’nda Ege bölge birincisi olan, toplamda da 6 madalya kazanan çocuklara bir ödül de Başkan Muhittin Selvitopu’ndan geldi.

Karabağlar’da spora destek başarıyı getirdi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun(TOSSFED) düzenlediği Atletizm Şampiyonası’nda başarılara imza atan sporcuları makamında kabul etti. Antalya’da 9-11 Mart tarihlerinde düzenlenen şampiyonada 6 altın madalya kazanarak Ege bölge birincisi olan Gökkuşağı Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü’ne bağlı çocuklar, Karabağlar Belediyesi’ne vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler, Başkan Selvitopu’na çiçek hediye ettiler.

Gerçekleşen ziyarete Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği(ODER Otizm Derneği) ve Gökkuşağı Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticisi Semra Güngör, Karabağlar Spor Müdürü Kader Gül, Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yenal Saruhan,sporcular ve velileri katıldı.

Başkan Selvitopu’na teşekkür

Sporcu çocukların velileri ve yönetici Semra Güngör, Başkan Selvitopu’na hiç bir beklentisi olmayarak otistik çocukların faydalanması için tesis kulllanma imkanı sağladıkları için teşekkür ederek, “Size gerçekten çok teşekkür ediyoruz, özel çocuklarla ilgilendiğiniz için, bize böyle bir imkan sunduğunuz için. Çocuklarımızın başarısındaki mimarı sizsiniz.Gerçekten onlar emek verdiler ama yerimiz yoktu, özel çocuklarla doğru düzgün hizmet veren yada ilgilenen kimse yoktu. Sizler sayesinde biz de bu başarıları yaşıyoruz.” Dedi.

Ailelerin desteği de çok önemli

Başkan Muhittin Selvitopu da sporcu çocukların başarısında dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek onları kutladı. Karabağlar’da bir çok engelli vatandaşın olduğunu ve belediye  olarak elverdiği ölçüde engellilare destek olmaya çalıştıklarını belirten Selvitopu, ailelerin desteğinin çok daha önemli olduğunu ifade etti. Başkan Selvitopu, “Bana göre esas destek ailelerden geliyor, ben sizleri de kutluyorum. Bizimkisi sadece bir katkıdır. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde katkılarımız devam edecek. Gelecekte daha geniş imkanlarımız olacak.” dedi.

120 çocuğa eğitim

Gökkuşağı Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Serkan Özer ise, iki yıldır Karabağlar Belediyesi’nin desteğinin artarak 120 otistik çocuğa eğitim ve spor imkanı verildiğini belirterek, “ Sadece eğitim değil, aynı zamanda aileler çocuklarını beklerken de çok güzel bir ortamla karşılaşıyor. Çay servisleri oluyor, bekledikleri yere ısıtıcı da konuldu. Rahat etmeleri için ve ailelerimiz de çok mutlu bu durumdan. Sizlere ve spor müdürümüze de çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Şampiyon çocukları Başkan Selvitopu da ödüllendirerek onlara birer yarım altın hediye etti. Çocukları tek tek kutlayan Selvitopu, sporcular ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

 
İTB Başkanı Kestelli'den 'Ali Ağa'ya sert çıkış
 
Futbolun yıldızları Karşıyaka'da buluştu!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
esma 22 Kasım 2016 Salı 19:21

benimde oğlum var şu anda otizimli %40 seviyesi anaokuluna gidiyor kas güçlenmesi ve gelişimi için sporlar öneriliyor.bende oğlumun bu destekten yararlanmasını isterim karabağlarda oturuyorum teşekürler.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BBŞT yurti içi ve dışında adından söz ettiriyor
Tüm İzmir'i sanatla buluşturmayı amaçlayan Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu ...
Konak'tan yaşlılara özel yemek: Kalpler de doydu
Konak Belediyesi’nin aşevi hizmeti sayesinde sofraları boş kalmayan yaşlılar ...
Başkan Kocaoğlu’na Kuş Cenneti teşekkürü
Prof. Dr. Mehmet Sıkı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir Kuş Cenneti’nde ...
 
Dünya güvenli şehir İzmir'de buluştu
Terör endişesiyle katılımın düşük kalacağı söylenen Uluslararası Doğaltaş ...
7 ilçenin yol haritası görücüye çıktı: Kocaoğlu’ndan kooperatif çağrısı
Kentin iki büyük tarım havzasını ve 7 ilçeyi kapsayan kırsal kalkınma ...
Vali Toprak Hindistan Büyükelçisi’ni ağırladı
İzmir’e bazı görüşmeler ve ziyaretler için gelen Hindistan Ankara Büyükelçisi ...
 
Karşıyaka’nın yeni arenası hazır!
Karşıyaka Belediyesi; Girne Kültürpark’taki açık basketbol sahasını çok ...
Bornova’da temizlikten taviz yok: Bir yılda 171 bin ton atık!
2015 yılında ilk kez yapılan bahar temizlikleri önümüzdeki hafta Bornova ...
Dikkat: Buca susuz kalacak!
Buca 278/2 Sokak içerisinde yer alan içme suyu hattının yerini değiştirilecek. ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva