HABERLER>POLİTİKA
15 Ağustos 2023 Salı - 19:51

İYİ Partili Kavuncu’dan İzmir mesajları: Tek başımıza seçime girecek gibi hazırız!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, İzmir ziyaretinde yaptığı değerlendirmede seçim ittifakı konusunda değini. Kavuncu açıklamasında “Teşkilatlarımız 31 Mart seçimleri için çok yoğun bir adaylık konusunu konuşuyorlar. Hemen hemen her ilde 31 Mart için düşündükleri, konuştukları adayları bizimle paylaşıyorlar. Hazırlık süreci var. Siyasi partiler iddia ortaya koyarlar. Bizim amacımız iktidar olmaktır. Yerelde ve genelde bu iddianın peşinde hazırlık yapmalıyız” dedi.

İYİ Partili Kavuncu’dan İzmir mesajları: Tek başımıza seçime girecek gibi hazırız!

EGEDESONSÖZ- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, İzmir İl Başkanlığı binasında düzenlenen programda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Programa İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ile çok sayıda partili katıldı.

TEŞKİLATIMIZIN BEKLENTİLERİNİ DİNLİYORUZ
46 ilde teşkilat ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Kavuncu, “Haziran ayı içinde büyük kurultayımızı yaptık. Akabinde genel başkanımız başkanlık divanını oluşturdu. Teşkilat başkanlığı grevine bana verildi. Sonrasında planlama ve takvim oluşturuldu. İl ilçe yönetimlerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretlerin 46’ncısını yapıyoruz. Bu ziyaretlerimizde genel seçim sonuçlarının ardından önümüzdeki süreçte çalışmalarımız, planlarımız teşkilatlarımızın durumu konusunda değerlendirme yapıyoruz. Bizim için daha önemlisi teşkilatlarımızın beklentilerini dinlemektir. Tabandan kopuk bir partinin başarı olması mümkün değil. Milletin kopmuş bir iktidarın da millete huzur getirmesi mümkündür” dedi.

GEZİLERDE CEBİMİZDEN ÇIKAN YAKITIN NASIL BİR BEDEL OLDUĞUNU GÖRDÜK
Vatandaşın gündeminin ekonomik kriz olduğunu söyleyen Kavuncu, “Orta Anadolu’da ve Karadeniz’de her ilde gezdik. Gittiğimiz her ilde ekonomik krizin vatandaşın nasıl etkilendiğini gördük. Hasat zamanında yaşanan sıkıntılar, fındıkla ilgili beklentiler vardı. Zamlar geldi. İl başkanlarımız ile bu konuda ortak basın açıklaması yaptık. 10 binin üzerinde kilometre yaptık, ziyaretlerde cebimizden çıkan yakıtının nasıl bir bedel olduğunu gördük. Ekonomi daha da kötüye gidiyor. En kısa sürede umarım toplanır” ifadelerini kullandı.

BİZİM AÇIMIZDAN BAŞARISIZ NETİCEDİR AMA KIYMETLİ SONUÇTUR
Seçim sonuçları ile ilgili değerlendirme yapan Buğra Kavuncu, “Genel seçimlerde arzu ettiğimiz sonucu alamadık. Millet İttifakı’nın adayının kazanmasını sağlayamadık. Parti olarak da daha fazla oy almayı ve vekil çıkarmayı bekliyorduk. Bizim açımızdan başarısız neticedir ama kıymetli sonuçtur. Oy sayımız 4,9 milyondan 5,2 milyona çıktı. 2018’de aldığımız oyu tekrara etmişiz. Bu şu anlama gelir. Arzu ettiğimiz netice değil ama kıymetli. Seçmen İYİ Parti’nin varlığını önemsediğini fakat bugüne kadar yaptıklarını ve stratejisini daha net ifade etmesi gerektiğinin söylemiştir. Bu oyun kıymetini de iyi anlamak lazım. Bunu doğru okursak sonuca ulaşabiliriz” açıklamasını yaptı.

HAZIRLIK YAPMAK ZORUNDAYIZ
İYİ Parti’nin yerel seçimdeki stratejisinin ne olacağı sorusuna yanıt veren Kavuncu, “Teşkliat ziyaretlerimde genel havayı gördüğümde çok sevindim. Teşkilatlarımız 31 Mart seçimleri için çok yoğun bir adaylık konusunu konuşuyorlar. Hemen hemen her ilde 31 Mart için düşündükleri, konuştukları adayları bizimle paylaşıyorlar. Hazırlık süreci var. Siyasi partiler iddia ortaya koyarlar. Bizim amacımız iktidar olmaktır. Yerelde ve genelde bu iddianın peşinde hazırlık yapmalıyız. Netice ne olursa olsun, 31 Mart’ta nasıl bir yapı olacaksa olsun parti teşkilatları olarak tek başımıza girecekmiş gibi hazırlığımızı yapmalıyız. İzmir’in yerel problemlerini İzmir il başkanlarımızın çok iyi bilmesi lazım. İzmir’de halk, millet yerel yönetimler konusunda nelerden muzdarip ve İYİ Parti’nin çözüm önerileri nedi ortaya konulması lazım. İşbirliği yaparız ya da yapmayız. Bu hazırlığı yapmak zorundayız. Kendi kentlerimizde problemleri tespit edip çözüm önerileri koymak ve iddiamızı taşımak zorundayız. Bizim birileriyle pazarlık konusunda el yükselttiğimizi söylüyorlar. Saçma ve anlamsız bir yorumdu. Odaklanacağımız konu İzmirlinin yerel anlamda yaşadığı sıkıntılar ve mutlu yaşayacağı kent hayatını nasıl var edeceğiz. Bunu düşünmeliyiz” şeklinde konuştu.

 
Denizli'deki ormanda korkutan yangın!
 
Milli sporcu Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Olmaz 16 Ağustos 2023 Çarşamba 10:13

Buğra Bey Burası İzmir ... ! Başka kentlere benzemez.Meral Hanım'ı aday gösterseniz olmaz.

Yorumu oyla      3      3  
gazo 16 Ağustos 2023 Çarşamba 09:32

Chp olmasaydı yoktunuz ,son seçimlerde baraj altında kalmaktan zor yırttınız.Seçimi siz kaybettirdiniz hangi oyla bld.başkanlığını alacaksınız.

Yorumu oyla      2      3  
16 Ağustos 2023 Çarşamba 09:18

İki de bir efelenmeyin, girin boyunuzun ölçüsünü alın !

Yorumu oyla      3      3  
Vatandaş 15 Ağustos 2023 Salı 21:06

Kazanın da artık boş söylemler bitsin boşbakanlık kurarsınız,herkes iddalı konuşuyor ama birileri kalkıyor herkesi mars ediyor...

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’in ağır topları birbirine girdi… Bornova’da kürsü savaşları!
Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Başkanlığı seçimlerinde CHP YDK üyesi ...
Başkan İduğ’dan Lider’e ziyaret!
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
MHP'li Yalçın’dan İYİ Parti’ye 'davet' yanıtı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin ...
 
MHP’li Osmanağaoğlu muhalefete yüklendi: Toplum zararlıları, ithal şehvet pazarlamacıları!
MHP Genel Sekreter Yarımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, ...
CHP’li Nalbantoğlu’ndan ‘değişim’ yorumu: ‘Sen kalk ben oturayım’ dersen ‘kalkmıyorum’ der!
CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, parti içinde devam ...
AK Partili Saygılı’dan Soyer’e ‘kale’ salvosu: İzmir Büyükşehir enkazdır!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in meclis toplantısı sarf ...
 
Kaya’dan Soyer’e tasarruf yanıtı ve 'su kaybı' çıkışı: Sorumlusu CHP zihniyeti!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tasarruf çağrısına dikkat ...
Adaylık açıklaması: Bir kez daha yola çıkıyorum!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,"İstanbul'u bir kez ...
AK Partili Bursalı'dan Büyükşehir'e 'seyyar tuvalet' tepkisi!
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir'de daha geçtiğimiz yıl ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva