HABERLER>POLİTİKA
23 Eylül 2022 Cuma - 11:43

İki başkandan Kılıçdaroğlu’na destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Seferihisar'da düzenelenen ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı programda değerlendirmelerde bulundu. İki başkanın da Cumhurbaşkanlığı için adı geçen Kılıçdaroğlu'na tam destek açıklaması yaptıkları görüldü.

İki başkandan Kılıçdaroğlu’na destek!

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuştu.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda iki başkan konuşmasında cumhurbaşkanlığı için adı geçen genel başkana tam destek açıklaması yaptılar.

YÜCEL: SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK
Toplantıda konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yaptığı açıklamada “Bu önemli organizasyonun artık ayak seslerini iyiden iyiye duyduğumuz,  kurulacağı gün için milletimizin adeta gün saydığı millet iktidarına, ve inançla ifade ediyorum ki, milyonların ve bizlerin gönlünden geçtiği gibi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanlığına giden yolda bir mihenk taşı olacağına yürekten inanıyoruz. İzmir olarak, bu yolda hem örgütümüzle hem de İzmirli vatandaşlarımızla birlikte, üzerimize düşeni yıllardır yaptığımız gibi, çok daha fazlasını yapmaya hazırız. İzmir, geçmişte olduğu gibi bugün de; Mustafa Kemal Atatürk'e, Cumhuriyet değerlerine, özgürlük ve bağımsızlığa bağlılığı üzerinden ve elbette, yandaşa değil, halk için çalışan yerel yönetimleri ve belediye başkanlarımız üzerinden, kendisiyle hesaplaşmaya girenlerin hesabını görmeye, İzmir’e şaşı bakanları, yan bakanları bir kez daha sandığa gömmeye kararlıdır. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü olarak; hiç dinlenmemek üzere çıktığımız bu yolda, önümüze çıkan engelleri, azim ve kararlılıkla bir bırakmaya devam ediyoruz. Partimiz ve Türkiye için son derece önemli olan ve İzmir’in ev sahipliğinde gerçekleşen bu organizasyon, bizlere hem büyük bir güç, hem de büyük bir sorumluluk vermiştir. Bu sorumluluk duygusuyla, İzmir’den sizlere söz veriyoruz; Genel başkanımızın, ülkenin karanlık günlerden kurtulması için attığı her adımın ve Milletvekillerimizin 81 ilimizdeki çalışmalarında akıttıkları alın terinin, her damlasının İzmir’de hakkını vereceğiz” diye konuştu.

SOYER: AYAĞINIZA TAŞ DEĞMESİN!
Kılıçdaroğlu'na ve parti örgütüne desteğini açıklayan izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise "100’ncü yıl ülkenin tarihinde çok önemli bir kilometre taşıdır. Kurtuluş ve kuruluş şehri İzmir, 100'üncü yılı bu ünvana yakışır bir biçimde kutladı. Kurtuluşun şehri 9 Eylül'dür, kurtuluş derken de iktisat kongresi unutmamalıyız. 9 Eylül’ü nasıl büyük bir çoşku ile kutladıysak 17 Şubat 2023’de de İzmir İktisat Kongresi’nin 100’ncü yılını da aynı görkem ile kutlamaya hazırlanıyoruz. Yeni bir yüzyıla girerken geçmiş 100 yıl ile ilgili bir değerlendirme yapmak lazım. 100 yıl önce, kurtuluştan 5 ay sonra küllerinden doğacak bir devleti yaratmak için, yeni bir cumhuriyet kurmak için düzenlendi iktisat kongresi… Bu iktisat kongresi henüz Lozan müzakeresi bitmemiş, yeni cumhuriyet kurulmamış, yangın yeri bir şehirde düzenleniyor. Kongre, 100 yılın iktisat politikalarını belirlemek için kuruluyor. İzmir’de düzenlenmesini bir çok önemi var belki ama bize düşen bu tarihi misyonu yüklenmek. Özetle derin umutsuzluk ve gelecek kaygıları içinde ve bugünün siyasal ikliminde gelecekte oluşturacağımız siyasi kararlara zemin teşkil edecek talepler, beklentiler ve çözüm önerileri gündemimize getirmiş olacağız. Sayın Genel Başkanım, bu yolculukta İzmir her daim yanınızda olmaya devam edecek. Varlığınız ve liderliğinizden ilham alıyor, moral alıyor, çalışma azmi buluyoruz. Ayağınıza taş değmesin. Yorgunluk ve yılgınlık olmadan mücadeleniniz devamını diliyorum. Arkanızdayız yanınızdayız" dedi.

 
1441 düzensiz göçmen yakalandı!
 
Taciz davasında skandal... İlk duruşmada tahliye!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tarafsız 24 Eylül 2022 Cumartesi 13:49

Delegenin dahi oyunu güvenini alamamış il başkanlığı makamına atama yoluyla direk paraşüt ile gelen, parti içindeki tüm ayrışmanın, çekişmenin küslüklerin sorumlusu.. En beceriksiz ve başarısız il başkanı jöleli arkadaş kalkmış yine demeç vermiş..yahu çok komiksiniz çok.. Düşün artık bu partinin yakasından düşün..

Yorumu oyla      13      3  
Partili 24 Eylül 2022 Cumartesi 08:31

Erzurumlu derki arkadaşına, dünyada iki yiğit adam vardır biri sensin der öbürünü söylemem der,arkadaşı ona cevap verir yiğit yiğiti gözünden tanıyor,bu konuda başka yoruma gerek yoktur...

Yorumu oyla      7      4  
Partili 23 Eylül 2022 Cuma 18:56

En azından böyle komik beyanatlar ile vererek gülünç duruma düşüyorsunuz,sonuçta siz atama ile geldiniz,halk tıpış tıpış oy verdi,il kurultayında delegelerin çoğunun oyunu alamadı atama adayı olduğu tek aday olduğu için seçildi lütfen...

Yorumu oyla      9      4  
CHP’li üyeler İzmir BB Meclis toplantısına neden gelmedi 23 Eylül 2022 Cuma 13:58

Başkanların Sayın Kılıçdaroğlu’na destek olmama gibi bir seçenekleri var mı ? Peki yurttaşlar Sayın Kılıçdaroğlu’na destek olmazsa sonuç ne olur ? CHP Genel Başkanlığı koltuğunda oturmaya devam eder mi ? CHP ‘nin Meclis çoğunluğu olmasına rağmen ; İzmir BB Meclisi Eylül ayı son toplantısında ; toplantı yeter sayısına ulaşamayıp toplantıya 1 saat ara verilmesine sebep olanlara yurttaşlar neden güvensin . Hem Parlamenter sisteme dönüş diyorsunuz , hem İzmir BB Meclis toplantısına bazı CHP’li Meclis üyeleri katılmadığından toplantı yeter sayısına ulaşılamadığından Meclis toplantısına 1 saat ara veriliyor . Bunun sorumlusu kim ?

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Beko, Balçova Aqua City’yi sordu: Beş yıldızlı otel için ihaleye çıkıldı mı?
İzmir Balçova’da 40 yıldır hizmet veren Balçova Aqua City adlı su parkının ...
İYİ Partili Çıray, Ünsal Ban hakkındaki rüşvet iddialarını meclise taşıdı
İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, ...
İzmir'deki 6 ilçe meclis gündeminde... Sakın kalp krizi geçirmeyin!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’in Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Selçuk, ...
 
Yıldırım'dan Soyer'e tepki: İzmirliler böyle bir anlayışı hak etmiyor!
AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bugün ...
Kılıçdaroğlu'ndan örgüte 'sitemkar' soru: Gerçekten benimle birlikte misiniz?
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve ...
Kılıçdaroğlu ABD'ye gidiyor: İktidarla görüşmeyecek!
CHP lideri Kılıçdaroğlu 9-13 ekim arasında Washington'da olacak. Herhangi ...
 
Kılıçdaroğlu’nun adaylığı halinde iki formül gündemde!
Altılı masanın 2 Ekim’deki toplantısı öncesi Millet İttifakı cephesinin ...
AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'okul kaydı' çıkışı: Yalanınız batsın!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in gündeme getirdiği Van’dan İzmir'in ...
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de vefa ziyareti
İzmir'de bir dizi programa katılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva