HABERLER>SPOR
6 Ekim 2020 Salı - 16:22

Göztepe Başkan Vekili: İlk 4 haftadan memnunuz

Süper Lig'de ilk 4 haftayı namağlup 6 puanla 8'inci sırada tamamlayan Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya, takımın performansını ve yeni transferleri değerlendirdi. Papatya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde ilk 4 haftanın kendileri için olumlu geçtiğini söyledi. Lige 5-1'lik Yukatel Denizlispor galibiyetiyle başladıklarını hatırlatan Papatya, "İlk 4 haftada 6 puanın bu ligde çok iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim. Başlangıçlar önemli ama esas olan sezon sonunda nerede bitireceğimiz. Stadımız da hizmete girdi. Taraftarsız olmamız dışında bahanemiz de kalmadı" dedi.

Göztepe Başkan Vekili: İlk 4 haftadan memnunuz

Papatya, transfer döneminde giden oyuncuların yerine takviye yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Bununla birlikte gençleştirme operasyonu yaptığımızı söyleyebiliriz. Bundan sonra genç arkadaşlarımızla uzun yıllar üzerine koyarak iyi neticeler almaya çalışacağız. Kerim Alıcı'yı Gassama'nın gitme ihtimaline karşı transfer ettik. Kerim Alıcı, sağ bekte 3'üncü futbolcumuzdu, o nedenle Boluspor'a kiraladık. Kendisini istediğimiz zaman geri alma opsiyonumuz var. Kerim gibi Göktuğ, Eren ve Ege'yi de tecrübe kazanmaları için kiraladık" diye konuştu.

KORONAVİRÜS OLUMSUZ ETKİLEDİ
Talat Papatya, tüm dünyanın koronavirüs pandemisinden olumsuz etkilendiğini belirterek, "Umarım bir an önce sağlıklı bir ortam yakalanır ve seyircili maçlarla buluşuruz. Hep beraber bu kovid belasının ortadan kalkmasını ümit ediyorum. En fazla muzdarip olan takımlardan birisiyiz. Gürsel Aksel Stadı hizmete girdikten sonra sadece 3 maç oynayabildik" ifadelerini kullandı.


TARAFTARA ÖZEL KREDİ KARTININ TANITIMI YAPILDI
Türkiye İş Bankası'nın Göztepe taraftarları için hazırladığı Maximum Göztepe Kart'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Gürsel Aksel Stadı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Vekili Talat Papatya, Türkiye'nin kendi alanlarında öncü iki kurumunun bir birlikteliğe imza attığını söyledi. Papaya, "İş Bankası'nın sözde değil özde bir öncü kurum olduğunu, geçmişte bir çok ilke imza attığını hepimiz biliyoruz, İş Bankası'nın kurulmasının temelleri İzmir İktisat Kongresi'nde atıldı, ilk kuruluşu 1924'te İstanbul'da. İkinci şube İzmir'de 1925'te açıldı. Kuruluş yılımız olan 1925 bizim için de çok önemli tarih" dedi.

İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Müdürü Mesut Dinçer de Türkiye'nin köklü kulüplerinden Göztepe ile "Maximum Göztepe Kart" projesini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Kartın özel bir tasarımının bulunduğunu belirten Dinçer, şunları kaydetti:

Taraftarların gururla cüzdanlarında taşıyacağı bir kart tasarladık. Kartın üzerine Gürsel Aksel Stadı'nı ve kulübün armasını koyduk. Bir kaç tasarımımız vardı, kulüp bunu beğendi. Maximum kart markamıza bağlı olarak taraftar bu kartı kullandıkça kulüp de desteklenecek. İlave olarak Göz Göz Store'larda yüzde 10 indirimli alışveriş yapılabilecek." (DHA)

 
Üzerine zift dökülmüştü... Son hali duygulandırdı
 
Özgü Namal'ın eşi hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'dan e-spor hamlesi
Karşıyaka Spor Kulübü, başlattığı dijital dönüşüm planının önemli bir ...
Türkiye özel maçta Almanya'ya konuk oluyor
Özel maçta yarın deplasmanda Almanya ile karşılaşacak A Milli Takım, Almanya ...
Maskot Gunners'ın yeni takımı belli oldu
Arsenal'in görevine son verdiği 27 yıllık maskot Gunnersaurus'un yeni ...
 
Ege'de yalnız Akhisarspor ve Karşıyaka yasaklı!
Futbolda yaz transfer dönemi sona ererken profesyonel liglerdeki 20 Ege ...
Aziz Yıldırım'a bir yıl men
Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yakındoğu Üniversitesi ...
Altınordu'da Muhammed dönüyor
TFF 1'inci Lig'de 4 maçta topladığı 9 puanla zirve yarışına ortak olan ...
 
Altay 21 transfer yaptı!
TFF 1'inci Lig'in iddialı ekiplerinden Altay, transfer döneminin son gününde ...
Kerim'in hevesi kursağında kaldı!
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'dan 1 milyon 750 bin TL karşılığında ...
Bucaspor 1928'de 2 içeri 1 dışarı
Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Ofspor, Diyarbekirspor ve Belediye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva