HABERLER>POLİTİKA
26 Eylül 2022 Pazartesi - 11:07

Genel Sekreter Böke'den 'kamp' mesajı: İzmir'deki vizyon Türkiye gerçeğine dönüşecek!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, partisinin Seferihisar’da düzenlediği üç günlük program ile ilgili değerlendirme yaptı. Böke son günlerde 9 Eylül tartışmaları ve yatırımların engellenmesi konuların gündeme gelmesi ile ilgili yaptığı açıklamada " Bugünkü iktidar iyi yapılan bütün işleri hedef alıyor. Toplumu kutuplaştırmak, ayrıştırmak ve birbirinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyor. Biz ise toplumu buluşturan, barıştıran, esasında İzmir’de var olan demokrasi ve hoşgörü kültürünü tüm Türkiye’de var edecek bir iktidarın iddiasının sahipleriyiz" dedi.

Genel Sekreter Böke den  kamp  mesajı: İzmir deki vizyon Türkiye gerçeğine dönüşecek!

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, partisinin Seferihisar kampını ve gündemi değerlendirdi.

Üç günlük kampı değerlendiren Böke,"Yeni yasama döneminde demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan hakları temelinde ve bugün yaşanan ekonomik buhranın aşılıp vatandaşlarımızın hayat pahallığı ile mücadelesini kolaylaştıracak, istihdam alanları yaratacak yenilikleri grup olarak hep beraber değerlendirdik. Yeni yasama döneminden sonra da iktidarı kurmak konusundaki siyasi irademizi perçinledik. Hem kendi içimizde sunumlarımız oldu, hem Genel Başkan Yardımcılarımızın sunumları oldu, hem de dışarıdan bazı sunumlar oldu. Karşılıklı fikir alışverişi de oldu, vekillerimizde söz almak isteyenler söz aldı. Dolayısıyla hem bilginin içeride paylaşıldığı hem de içeride birbirimizle konuşabildiğimiz, gerçek bir demokrasinin yaşandığı bir toplantı oldu. İktidarın yolu tüm Türkiye’den geçiyor. Dolayısıyla partimizin Sayın Genel başkanımızın başkanlığında 81 ile adım adım geziyor, kanaat önderleriyle buluşuyor, halkla buluşmalara yapıyor. Bütün Türkiye iktidar değişimi için hazır. Bizde bütün Türkiye’de bu iktidarımızı kurmak için hep birlikte çalışıyoruz" diye konuştu.

İYİ YAPILAN İŞLER HEDEF ALINIYOR
Son günlerde gündeme damga vuran ‘9 Eylül’ tartışması ve ‘yatırımların engellenmesi’ konusu ile ilgili değerlendirme yapan Böke, "Bugünkü iktidar iyi yapılan bütün işleri hedef alıyor. Toplumu kutuplaştırmak, ayrıştırmak ve birbirinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyor. Biz ise toplumu buluşturan, barıştıran, esasında İzmir’de var olan bu demokrasi ve hoşgörü kültürünü tüm Türkiye’de var edecek bir iktidarın iddiasının sahipleriyiz. İzmir’de gördüğümüz bu hoşgörü, toplumsal barış ve geleceğe bakan vizyonu, ikinci yüzyılda bir Türkiye gerçeğine dönüştürme iradesinin İzmir'den büyüyor olmasını da önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

 
Araç sahiplerine müjde... İndirim geliyor
 
Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 26 Eylül 2022 Pazartesi 18:07

Sayın Böke,Izmirin kaç tane ilçesi olduğunu biliyor musun? Kontenjan milletvekili olarak izmir ile hiç ilgisi olmayan milletvekilleri vardır,ondan sonra arada uğradığınız izmir ile olumlu konuşuyorsunuz bu 'da hiç yoktan ama gelecek seçimlerde partinin oy oranı düşük yerlerden kontenjan milletvekili olunda partinin oyunu yükseltiniz,izmir her zaman CHP destek veriyor,yalnız yine ön seçim yapılmadığı takdirde ithal kontenjan mi?letvekilleri gelirse kesinlikle tıpış tıpış oy vermek olmayacak,bu konuda bütün partililer bu konuda kesin kararlı,bu mesaj ve yorum nereye giderse gitsin artık...

Yorumu oyla      21      4  
banu 26 Eylül 2022 Pazartesi 14:56

selin hanım lütfen doğum yerinizden Aday olunuz hatta yeter siz artık aday olmayınız yeni bir yuz aday olsun

Yorumu oyla      30      9  
Partili 26 Eylül 2022 Pazartesi 14:40

Hangi vizyon Selin hanım, hangi vizyon? İthal Vekili olduğunuz İzmirim'e lütuf edip ayda yılda bir geliyorsunuz sonra da vizyondan bahsedip ahkam kesiyorsunuz.. Mümkünse bir daha ki seçimlerde ne siz nede Kemal bey İzmir'den aday olmayın ama pardon İzmir sizin ve Genel Merkez için hep çantada keklik di değil mi ? Bu kadar beceriksiz, iş bilmez, halktan kopuk, kibirli Belediye Başkanlarını mı vizyon sahibi (Çalışan ve hizmet edendeler baş tacı) Güldürmeyin beni ve İzmirlilerin aklı ile dalga geçmeyin lütfen...

Yorumu oyla      31      9  
Alen doğu gencer 26 Eylül 2022 Pazartesi 11:33

CHP in belediyecilikte başarılı olduğunu düşünüyorum . yani bir sürü büyük şehir aldılar. bunların içinde izmir ve bir iki il dışında hepsinde başarılılar.

Yorumu oyla      15      22  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ender ALDANMAZ yazdı... Soyer’i neden savunmadı?
Ender ALDANMAZ yazdı... Soyer’i neden savunmadı?
Kılıçdaroğlu'nun 'engelleniyoruz' çıkışına AK Parti'den yanıt: Engelleyen sizsiniz!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Kabine bugün toplanıyor... Masada neler var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı bugün yapılacak. ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Anlayana...
Mehmet KARABEL yazdı... Anlayana...
‘Asıl mesele devleti çetelerden temizlemektir’
DEVA Partisi Gaziantep, Gebze ve Yozgat’ın ardından dördüncü mitingini ...
Öztrak'tan AK Partiye seçim vaadi tepkisi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Gençlerin ilk cep telefonu ve ...
 
İYİ Partili Çıray'dan 'sefer' tepkisi: İzmir kasaba değil!
Sosyal medya hesaplarından İzmir-Ankara arasındaki uçuç seferlerinin azlığına ...
AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'WC' tepkisi!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzDönüşüm tesisinin açılışında İzmir Büyükşehir ...
Kılıçdaroğlu, Gaziemir’den iktidara yüklendi: Belediye başkanlarımız engelleniyor!
Gaziemir Aktepe-Emrez kentsel dönüşüm çalışmalarının temel atma töreninde ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva