HABERLER>GÜNCEL
13 Aralık 2012 Perşembe - 16:51

Gamze'den oğlu Atakan'a müjde: Kurs bitti anneciğim!

Geçtiğimiz Şubat ayında tekrarlayan lösemi hastalığı sonrasında tedavi için hastaneye gitmeden önce "Kursa gidiyorum" diyerek bıraktığı oğlu Atakan'a yazdığı mektupla tüm Türkiye'yi ilik bağışı konusunda bilinçlendiren bankacı Gamze Akbaş, oğluna kavuşmasının ardından artık hastalığı tamamen yendiği müjdesini internetteki bloğundan verdi. Gamze, "Kurs bitti anneciğim. Savaştık tüm ekip kazandık" dedi.

Gamze den oğlu Atakan a müjde: Kurs bitti anneciğim!

İZMİR - Gamze Akbaş, 3 yıl önce yendiği löseminin tekrarladığını öğrendiği Şubat ayından itibaren mücadele ettiği hastalığı yendi. Henüz 2 yaşındaki oğlu Atakan'dan tedavinin önemli bir bölümü süresince ayrı kalan Gamze Akbaş'ın hasreti, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü Kocaeli Gebze'ye minik Atakan'ın götürülmesiyle son bulmuştu. 17 Mayıs'ta İtalyan donörden alınan ilikle yaşama yeniden gülümseyen Gamze, Gebze'deki evlerinde bir taraftan sabırsızlıkla İzmir'e dönmeyi beklerken, diğer taraftan da oğlu Atakan uyurken duygularını internetteki bloğunda dile getirdi.

9 Mayıs 2012'de oğlu Atakan'dan ayrılışını şöyle anlattı: "Hayallerim, yavrum, mutluluğumuz ve daha neler neler, tedavi için evden ayrıldığım o sabah gözü yaşlı sevdiklerim, avucumda sevdiğimin eli, peki ya yavrum daha küçücük bırakıyorum onu. Gidiyorum işte ölüme, tüm sevdiklerimde bana belli etmeseler de hepsi bu korkuyu yaşıyordu. Zordu çok zordu. Benimse tek düşündüğüm minicik, daha doyamadığım tatlı yavrumdu. Tedavi zormuş, çok sıkıntı çekecekmişim bana ne kimin umurunda, içimi yakan şey başkaydı. Anneydim çünkü. Ayrıldığım sabah çöktüm yatağın başına, hava aydınlanmak üzere geceden üstündeki zıbınını çıkardım sabaha kadar kokladım, ağladım gözyaşlarımı sildim, öptüm, öptüm ama hiç doyamadım, kokladım, sevdiğim bana baktı ben ona, başaracaksın dedi inanırcasına. Gerçekten tüm verdiği destekte inanarak mı verdi yoksa beni inandırmak için mi. Hep merak ettim. Ayrılırken yavrumdan gözü yaşlı, çökmüş olan ben defalarca özür diledim küçük meleğimden. Ama hasta olmayı, bırakıp gitmeyi ben tercih etmedim be annecim. Hayatta en zevk alarak yaptığım işi anne olmayı bırakıp gitmeyi ben istemedim tatlı kuzum. Kader dediler boyun eğdim. Zıbınını koklayarak son kez yatağında o melek uyuyuşuna bakarak ayrıldım yanından. Haykırsan, isyan etsen ne fayda ne halim var, ne de gücüm… Resmen sevdiğim insanlar gözümün içine bakıyorlar diye güçlü gözükmeye çalışıyorum ama adım adım ölüyorum sanki öyle hissediyorum."

'SAVAŞTIK TÜM EKİP KAZANDIK'
21 Kasım 2012'deki kavuşmalarının ardından mutluluğunu da paylaşan Gamze, "Kurs bitti anneciğim. İkinci kez yanımda olan Nova Hair Ertaç Şensoy ve ekibinin bana verdiği destek, oğlum saçlarıma her dokunduğunda, cici cici diye okşayarak her uykuya dalışında bir kez daha dua ediyorum. Hem oğlum gelecek hem de saçlarım var, benden korkmayacaktı valla çok mutluydum. Yolunuz hep açık olsun enerjiniz, desteğiniz her şey, her şey için tekrar tekrar teşekkürler. Kalbim duracak şu tarih olmuş, hayat devam ediyor acısıyla tatlısıyla ben hala nefes alıyorum, tedavi bitmiş yavruma canıma kavuşacağım, ikinci kez ben yendim yine. Kansermişim, ne yapayım tek seçenek savaşmak. Savaştık tüm ekip kazandık. Ve muhteşem an kavuşma anı uzun uzun anlatmak istiyorum ama tatlı kuzum uyandı onunla ilgileneceğim, kahvaltısını yaptıracağım benden mutlusu var mı? Uyurken bir şeyler yazmak istedim çok vakit bulamıyorum daha doyamadım" sözleriyle sevenlerine müjdeyi verdi.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eğitim-Sen Bergama temsilcisi'ne 4+4+4 davası
Bergama Eğitim- Sen temsilcisi Hasan Hüseyin Kuşçu, 4+4+4 eğitim sistemi ...
Ve savcılık açıkladı: Özal zehirlendi mi?
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın zehirlendiğine ...
'Eşrefpaşa bombacılarına rekor ceza talebi
Konak İlçesi Eşrefpaşa semti Yağhaneler mevkisinde, dört yıl önce araca ...
 
EÜ’nün ‘gazete okutan’ kampanyasına gazeteci desteği
Kampanyanın Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Kavaklı’yı ziyaret eden Yargı ve ...
Şemikler'de şüpheli ölüm: Sahte içki mi?
Şemikler’de bir arkadaşının düğününden dönerken aniden fenalaşıp yola ...
O yazı yerine asılıyor!
Konak Kaymakamlığı binasının önünde 15 yıldır yazılı olan ‘Cumhuriyet ...
 
Şok iddia: Liseli öğrencilere türban dağıtıldı!
Malatya'nın Sürgü beldesindeki bir lisede, kız öğrencilere ücretsiz türban ...
İzmir’de korkunç ölüm: Şofben gazı can aldı
Karabağlar İlçesi'nde, yıkanmak için girdiği banyoda şofbenden sızan gazdan ...
Kemeraltı’nda başkanları buluşturan açılış
İzmir siyasetinin ve iş dünyasının önde gelen isimleri, Karabağlar Belediye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva