HABERLER>GÜNCEL
30 Mart 2023 Perşembe - 11:04

Eşini öldürdükten sonra öpüp sızmış!

Isparta'da, hemşire eşi 49 yaşındaki Selver Bulut'u öldürdüğü suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istenen 67 yaşındaki Mustafa Bulut savcılıktaki ifadesinde, eşiyle olay sırasında alkol alıp, intihar etmeyi konuştuklarını öne sürdü. Tüfekle öldürdüğü eşini öptüğünü söyleyen Bulut, alkolün etkisiyle intihar edemeden çekyatın üzerinde sızdığını, eve gelen polislerin kendisini uyandırdığını kaydetti

Eşini öldürdükten sonra öpüp sızmış!

Isparta'da olay, 11 Aralık 2022'de, saat 04.30 sıralarında Eğirdir ilçesi Sekibağ Mahallesi'nde meydana geldi.

EŞİNİ TÜFEKLE VURUP ÖLDÜRDÜ
DHA'da yer alan habere göre evde çıkan tartışmada Mustafa Bulut (67), hemşire eşi Selver Bulut'u (49) başından tüfekle vurarak öldürdü.

KATİL KOCA TUTUKLANDI
İhbarla eve gelen polis, Mustafa Bulut'u kendinden geçmiş halde, Selver Bulut'u ise yerde kan içinde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Selver Bulut'un hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından gözaltına alınan Mustafa Bulut, tutuklandı.

ÖMÜR BOYU HAPİS İSTENDİ
Olayla ilgili hazırlanan iddianame, Isparta 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mustafa Bulut hakkında, 'Kadına, eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi. İddianamede, Mustafa Bulut'un ifadelerine yer verildi.

2019'DA EŞİNE BOŞANMA DAVASI AÇTI
Mustafa Bulut, yaklaşık 30 yıldır evli olduklarını söylediği Selver Bulut ile bir süredir aralarında soğukluk oluştuğunu, 2019 yılında ise eşine boşanma davasını açtığını, bu süre içerisinde eşiyle görüşmeye devam ettiklerini anlattı.

BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM ETTİLER
2021'in aralık ayında tekrar birlikte yaşamaya devam ettiklerini anlatan Mustafa Bulut, eşinde 2019 yılındakine benzer soğukluk oluşmaya başladığından bahsetti. Bu durumun oğlunun da dikkatini çektiğini, oğlunun annesini izlemeye başladığını ve aralarında geçimsizlik ortaya çıktığını anlatan Mustafa Bulut, oğlunun annesine saldırdığını, aralarında tartışma çıktığını, kendisinin de polisleri aradığını, bu olayla ilgili ifadelerinin alındığını kaydetti.

'MADEM ALDATACAKTIN NEDEN BOŞANMADIK'
Bu olayın ardından oğlunun kendisine annesiyle ilgili söylediği bazı sözlerden kafasında soru işaretleri olduğunu, oğluyla bunu konuştuğunu, ardından eşinin telefonuna program yüklediğini anlatan Mustafa Bulut, eşinin mesajlarının nereye gittiğini görebildiğini, mesajları gösterince eşinin donup kaldığını, farklı 4 erkekle buluştuğuna dair uygunsuz mesajlar olduğunu ve 'Madem aldatacaktın neden boşanmadık' dediğini öne sürdü. Mustafa Bulut, daha sonra eşinin kendisine özür mesajları attığını, 'Bu yükün altından kalkamayacağım' diyerek intihar etmek istediğini söylediğini anlattı.

OLAY GÜNÜNÜ ANLATTI
Olay günü Selver Bulut ile evde balık pişirdiklerini söyleyen Mustafa Bulut, yemeklerini yediklerini, birlikte alkol aldıklarını aktardı. Bu sırada ihanet ve aldatma konusunun açıldığını, daha sonra tartışmanın büyüdüğünü kaydeden Mustafa Bulut, eşine 'Mezar taşımı yaptırdım intihar edeceğim' dediğini, eşinin ise kendisine 'Beraber intihar edelim' dediğini öne sürdü. Olayda kullanılan tüfeğin kanepede bulunduğunu, kendisinin tüfeği 2 saat önce masanın üzerine çıkardığını belirten Mustafa Bulut, tüfeği eşine uzatarak, 'Al bana sık' dediğini, eşinin ise 'O zaman beraber intihar edelim' dediğini belirtti. Esprilerin ciddiyete dönüştüğünü ve eşinin kanepede sırt üstü yatar halde, 'Ben çok ciddiyim intihar edelim' diye tekrar ettiğini ileri süren Mustafa Bulut, kendisinin o sırada 112'yi aradığını ve ismini söyleyerek 'Eşimle intihar edeceğiz' dediğini söyledi.

ÖLDÜRÜP, AĞLAYIP, ÖPMÜŞ
Telefonu kapattıktan 1-2 saniye sonra ayaktayken tüfeğin tetiğine 1 kez bastığını, aralarında yaklaşık 1 metre mesafe bulunan eşinin kafasının parçalandığını anlatan Mustafa Bulut, olay sonrası ağlamaya başladığını, eşini öptüğünü ve bu olaydan sonra kendisinin de intihar edeceğini, ancak alkolün etkisiyle çekyatın üzerinde sızdığını ifade etti. Mustafa Bulut, sonra da polislerin geldiğini ve elindeki tüfeği aldıklarını belirtti. Davanın ilk duruşması ileriki günlerde görülecek.

 
'Üçlü ilişki' cinayetinde istenen cezalar belli oldu!
 
Feci kaza... Ambulans devrildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Üçlü ilişki' cinayetinde istenen cezalar belli oldu!
Antalya'da "üçlü ilişki cinayeti" diye bilinen vahşette, Kadir Demir'i ...
ÖSYM'den deprem bölgesi için YKS kararı
ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın Hatay, ...
Otogarda ele geçirildi... Zehir valizi!
İzmir'de Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde gerçekleştirilen uyuşturucu ...
 
Terör örgütü DEAŞ'a baskın: 19 gözaltı
Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, 19 yabancı uyruklu gözaltına alındı.
Adıyaman'da yıkılan sitenin müteahhidine kelepçe!
Deprem felaketinde en az 35 kişinin hayatını kaybettiği Şansel Sitesi'nin ...
Sahte doktor konuştu: Yalan sarmalına takıldım!
Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Ayşe ...
 
2 kişiyi öldürdü... Saplantılı cani!
İstanbul Maltepe'de eski sevgilisinin babasının evine giden 37 yaşındaki ...
Bazı illerde eğitime kar engeli!
Türkiye mart ayı sonunda soğuk havanın etkisi altına girerken, kar yağışının ...
Yolcu otobüsü devrildi: Ölüler ve yaralılar var!
Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva