HABERLER>POLİTİKA
1 Temmuz 2017 Cumartesi - 11:26

Erdoğan'dan CHP yürüyüşü için sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşuyor. Erdoğan, CHP'nin Adalet Yürüyüşü için sert sözler kullandı.

Erdoğan dan CHP yürüyüşü için sert sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür derler. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker misali kendini yollara vurup İstanbul’a giden CHP’nin başındaki zat o dönemde bizim için seçimden sonra başbakan yurtdışına kaçacak tezviratları yapıyordu. İşin doğrusu çok partili hayatımızda siyasetin bu denli seviyesiz hale getirildiği, siyasetçilerin akıllarını ve ruhlarını bu denli kiraya verdiği pek az seçim gördük. Bugün FETÖ ihanet çetesine ve onların dümen suyuna girerek ülkesine iftira atanları korumak için yolları arşılayanları o dönemde de aynı çetenin ayakçılığını yapar görüyorum.

2014 mahalli seçimlerini, cumhurbaşkanlığı seçimlerini, ve halk oylamasını kazanan Ak Parti'nin, milleti ve güvenlik güçleriyle birlikte PKK'yı açtığı çukurlara gömdük, darbe girişimini engelledik, ekonomik saldırıları atlattık. 80 milyonun gönlünde kendimize müstesna bir yer edindik.

Özellikle ülkemize ve milletimize olan muhabbetinden şüphe duymadığımız MHP'nin duruşuna baktığımızda CHP'nin konumunu çok daha net görebiliyoruz. Güya adalet diyen, ama tüm yargı kurumlarına saldıran bir zihniyetin derdi asla adalet, hukuk olamaz. "Demokrasi sicilleri bozuk olanlar bir adım daha ileriye gidip millete karşı siyaset yapmaya başladı.

'ADALET DİYEN AMA...'

Aklı başında olan herkesin görebildiği bu durum ülkemize karşı kurulan tuzakların bir parçasıdır. Adalet diyen ama mahkemelere saldıran bir zihniyetin derdi asla adalet, hukuk olamaz. bir defa bile gönül diliyle şehitlerimizi andığını duymadığımız kişiler teröristler için dünyayı ayağa kaldırıyorlar. PKK yöneticisi size doğru adım atıyorsunuz diyorsa yolunuz yanlıştır. Uluslararası mahkemelerin dahi eleştirmediği tarzda davranıyorsanız yaptığınız iş bu ülkenin hayrına değildir. Terör örgütlerine karşı aklınızdan dahi geçirmediğiniz yürüyüşü başlatıyorsanız kimseyi adalete inandıramazsınız. Siz bu tavrınızla dikene su vererek zulmü yüceltiyorsunuz. gittiğiniz yol Kandil ve Pensilvanya'nın yoludur. Cezaevinde güya açlık grevi başlatanlara bunlar sahip çıkıyor. Bunların derdi kendi suçlarını bastırmaktır. Millletimiz olup biteni görüyor. Biz her zaman hakikatleri anlatacağız, takdiri milletimize bırakacağız.

O gece canları pahasına sokakları meydanları dolduran milyonların, şehitlerin ve gazilerin üzerimizdeki vebalini aklımızdan çıkarmayacağız. Birileri hava meydanından kaçar gider birileri şehadete yürür. Fark budur! Bu vesileye Lice ilçe başkan yardımcımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

 
Resmi Gazete'de yayımlandı: İran menşeli ürünlere...
 
İzmirli annenin yardım çığılığı: Meleğimi kurtarın!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 1 Temmuz 2017 Cumartesi 12:38

Bana göre meclisteki 4 siyasi parti lideri konumlarını korumak adına örtülü bir biçimde anlaşmış görünüyor. Çünkü ne zaman bir parti içi güçlü muhalif grupların sesi çıksa hemen iktidar lideri mevcut genelbaşkana salvolar düzenleyip herkesin onun etrafında tekrar birleşmesini sağlıyor böylelikle yeni bir oluşumun önünü engelleyip mevcut oy potansiyelini korumuş ve hatta küskün seçmenin oy vermemesi ile de oyunu hiç artırmasa dahi katılımın düşük olması için de çaba göstererek toplam seçmen sayısını düşük tutup oy oranının artmasına olanak sağlıyor. HDP'yi ise en acil durumlarda halkın haklı olan bazı tepkilerinde hdp nin benzer beyanlarını örnek göstererek muhalif halkı terörle yan yana gösterip tepkilerin frenlenerek azalmasını sağlıyorlar gezi olayları ve referandum zamanı gibi.

Yorumu oyla      11      5  
1 Temmuz 2017 Cumartesi 11:53

Pkk çukurları açarken valilere operasyon emri vermeyin diyen , cemaatin devletin her kademesini ele geçirmesine sebep olan chp yi kınıyorum.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
17. günde dev Türk Bayrağı ile yürüyorlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı ...
AK Parti'de kabinede yeni beklenti
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından ...
Kıbrıs görüşmelerinde flaş açıklama: Bu son!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'nin Crans-Montana kentinde ...
 
Erdoğan, Trump ve Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde Katar krizi ve Suriye ...
Adalet yürüyüşünün 16'ncı günü tamamlandı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Güvenpark'tan İstanbul'a ...
MHP'den hükümete uyarı: Çok tehlikeli bir karar!
MHP Genel Başkan Yardımcısı, Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, "Bazı gıda ürünlerindeki ...
 
Özdağ'dan yeni parti açıklaması
MHP’de muhalif isimler arasında yer alan Ümit Özdağ, yeni bir siyasi oluşum ...
16. gün... Kılıçdaroğlu bu karavanda kalıyor!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Milletvekili Berberoğlu'nun ...
CHP'den yürüyüş çağrısı: İzmir İstanbul'a akacak!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva