HABERLER>EKONOMİ
18 Ağustos 2016 Perşembe - 12:12

Ege-Koop’un ’13.Onur Projesi’ görücüye çıktı

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Çiğli’de inşa edilecek ve ’13.Onur Projesi’ olarak tanımladığı Körfez Evleri Projesi’nin tanıtımını yaptı.

Ege-Koop’un ’13.Onur Projesi’ görücüye çıktı

EGEDESONSÖZ - Ege-Koop’un Çiğli’de inşa edeceği Körfez Evleri Projesi görücüye çıktı.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, düzenlenen basın toplantısında 55 bin metrekare inşaat alanında 116 metrekare 2 artı 1, 159 metrekare 3artı 1'den oluşan zemin katından bile denize ve körfeze hakim 400 konutluk projeyi tanıttı.

Söze “Ege-Koop Ailesi olarak Ege-Koop’un 13.Onur Projesi olan Çiğli’de 400 konutluk özel bir projeyle çıkmaktan derin bir mutluluk duymaktayız” diyerek başlayan Aslan, Ege-Koop’un daha önce Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Menemen, Buca,  Güzelbahçe, Urla ilçelerinde yaptığı projeler hakkında bilgi verdi.



Aslan Körfez Evleri projesi hakkında ise şunları söyledi:
400 konutluk 13.Onur Projemiz “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri” projemizle İzmir’de doğmuş, büyümüş ve Türkiye markası olmuş  Ege-Koop; yeniden sektördeki çalışmalarına başladığı yerden devam ederek, Çiğli’de bölgenin son deniz gören ormana komşu 55 bin m2’lik inşaat alanında 8 ayrı bloktan oluşan 2+1 (121 m2). 3+1 (145 -168 m2), 3+1 dubleks (203 m2) olmak üzere projemiz özel mimari tasarımıyla modern kent parçasını uygulamaya koymaktan mutluluk duymaktadır.  Kullanım alanı ve en önemlisi de her m2’sinin denizi hatta İzmir Körfezi’ni gördüğü sabah başka akşam başka manzaraya hakim muhteşem bir projeyle Ege-Koop bir kez daha İzmir’deki konut sektöründe yerini alarak, sektörün öncüsü olduğunu ortaya koymaktadır.

Başarısı her kesim ve herkes tarafından tescil edilen, Ege-Koop’un geçmişi, bugününe yeni projeleri de geleceğine kefildir. Ege-Koop her dönem yeni bir proje, yeni bir umut, yeni bir soluk olmuştur. İzmir’de biraz önce ifade ettiğim gibi Çiğli İlçemizde bu çok özel projesiyle Ege-Koop;  gerek yatırım yapmak isteyen, gerekse ömür boyu deniz ve körfez manzarasına hakim, mutlu ve sağlıklı bir şekilde, orman alanının sınırında çok özel imarlı arazide bir yaşam alanını isteyenler için yeni bir umut kapısı olacaktır. 

Özetle; bu projeye dahil olan yurttaşlarımız çok değil 7-8 ay sonra bugün sunduğumuz maliyetin en az %40-50 oranında kazandığı değerle ne kadar iyi bir yatırım yapmış olduğunu daha iyi anlayacaktır.

Projemizdeki biraz önce ifade ettiğim gibi 2+1 dairelerimiz 50-60-70 m2 değil, neti 97 m2 brütü 121 m2’dir. 3+1 olarak sunduğumuz projemiz ise (128 m2 neti, 168 m2 brütü) ve 3+1 dubleks (161 m2 net, 203 m2 brüt) olarak projelendirilmiş olup, 3+1’den oluşan projemizin bir başka önemli özelliği yazı başka kışı başka güzellikte değerlendirilecek olan 4 m2’lik kış bahçesi ile aslında bu proje 4+1 olarak değerlendirilmelidir.

Proje alanındaki inşaatlarımıza  5 -6 ay içinde başlayacağımızı öngörmekteyiz. 2019 yılında teslim edilecek projemizde 2 adet yüzme havuzu, basketbol ve diğer sosyal tesisler ile birlikte proje alanımızın çevresi orman ile kaplı olduğu dikkate alınarak yürüyüş yolları ile birlikte 22.900 m2 peyzaj alanı bulunmaktadır. Projenin alt yapı, üst yapı maliyeti olarak yaklaşık 150-200 milyon TL olduğu tahmin edilmektedir.

İzmir’i yakından ilgilendiren İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek otoyolun da 2 yılda tamamlanacağı düşünülürse bu proje her bakımdan çok ciddi bir yatırım imkanı olarak değerlendirilecektir.

Her zaman olduğu gibi bu projemizle de çevreye, yeşile önem vereceğimiz için burada da çok modern bir peyzaj düzenlemesi yapılacaktır.

Projemizin hazırlıkları tamamlanmış; İzmir Fuarı ile birlikte satış işlemlerine başlanacak olup; ilk 50 daire lansman fiyatları ile çok uygun koşullarda satışa sunulacaktır.

YENİ PROJELER YOLDA!
Aslan konuşmasının son bölümünde, “Ege-Koop’un yeni ve sürpriz projeleri de bu yıl içerisinde arka arkaya devreye girecektir. İlk etapta; Turgutlu ilçemizde, ikincisi Uşak’ta olmak üzere yeni projelerimiz ile birlikte en heyecan verici projemizde İzmir’in kent içindeki orta ve küçük ölçekli sanayi alanlarındaki zor koşullarda yaşamlarını sürdüren esnafımıza yönelik olarak modern bir “TOPLU İŞYERİ” projesiyle İzmir’in gelişmesine yeni bir sayfa açmış olacağız” sözleriyle süreçte devreye girecek yeni projelerin de müjdesini verdi.

 
İzmir'de terör operasyonu: O saldırı BÖG'ün işi!
 
AYM'den 7 siyasi parti hakkında suç duyurusu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
18 Ağustos 2016 Perşembe 12:40

İzmir' in dağları artık çiçek değil konut projeleri açıyor. ☺☺☺ şehrin merkezi yerleri çürük durumda. Buraları yıkıp kentsel dönüşüm yapacak babayiğitler yok mu ? Dağın tepesinde boş araziye konut projesini doğru bulmuyorum.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolar 15 Temmuz öncesine dönüyor!
Dolar/TL, güne düşüşle başlayarak 2,9141 ile Fetullahçı Terör Örgütü'nün ...
Fed'de faiz artırım zamanlaması çatlağı
ABD Merkez Bankasının (Fed) temmuz toplantısına ait tutanaklar açıklandı. ...
Ege turizmine uluslararası uzlaşı dopingi!
Türkiye terör olaylarıyla sarsıldığı kara yılın ardından sektörde ağır ...
 
Bakanlık açıkladı: Yeni vergi mi geliyor?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, vatandaşlara ek yük getirecek bir çalışma ...
Motorine yine zam geldi!
Bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatı ortalama 7 kuruş artacak.
3.Köprü'de hazırlıklar tamam: Darısı İzmir'in başına!
İstanbul Boğazı'nın Karadeniz'e bakan kuzey tarafında yapımı devam eden ...
 
Murat Ülker'den FETÖ iddialarına yanıt
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 15 Temmuz darbe girişimi ...
İzmir’in ‘sanayi şehri’ne AVM halkın kantarına çıkıyor!
Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılması planlanan AVM projesi için ...
Ünlü market zincirine FETÖ operasyonu!
Darbe girişimi soruşturmasında AKFA Holding ve A101 marketler zincirine ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva