HABERLER>EGE
10 Ekim 2022 Pazartesi - 11:10

Dubaili aileden milyonluk ortaklığa imza

İş insanı Muhsin Bayrak tarafından kurulan kripto para borsası ABStocks'un yüzde 60'ı Dubaili El Maktum Ailesi'nden Ali Kassabb'ın sahibi olduğu Centurion&Co şirketine satıldı. Kurulan ortaklıkla birlikte ABC Exchange ismiyle yeni bir kripto para borsası kuruldu. Kripto borsasının tanıtımı için düzenlenen lansman renkli görüntülere sahne oldu.

Dubaili aileden milyonluk ortaklığa imza

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak tarafından 2021 yılında kurulan kripto para borsası ABStocks, uluslararası arenaya Dubaili ortağı ile çıktı. Dubai'nin kurucu ailesi olan El Maktum Ailesi'nin fertlerinden Ali Kassabb'ın sahibi olduğu Centurion&Co Dubai-UAE şirketi, ABStocks'un yüzde 60'ını 40 milyon dolar değerleme üzerinden satın aldı. Yapılan ortaklıkla birlikte ABC Exchange ismiyle yeni bir şirket kuruldu.

ABC Exchange kripto para borsası Bodrum'da AB Grup Holding'in en önemli projelerinden olan Madnasa Türkbükü'nde düzenlenen görkemli bir geceyle tanıtıldı. Tanıtım için El Maktum Ailesi mensupları, özel jetleriyle Bodrum'a taşındı. Lansman öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Muhsin Bayrak ve Ali Kassabb ortaklıklarını anlattı ve soruları yanıtladı.

Toplantının ardından, Bayrak ve Kassabb davetlilere yapılan ortaklık ile ilgili konuşma yaptı. Daha sonra Bayrak ve Kassabb, sembolik olarak çana vurarak ABC Exchange'nin kripto para borsasına girdiğini belirtti. Sahnede toplu fotoğraf çekimi yapıldığı sırada Türkbükü semalarında dakikalarca süren havai fişek gösterisi yapıldı. Bunun yanı sıra Madnasa Zirve projesinin yer aldığı bölgeye simülasyon ile Türk bayrağı yansıtıldı. Lansman gece saatlerine kadar süren konseriyle sona erdi.

'GÜÇ BİRLİĞİYLE DÜNYADA TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ'
Yapılan ortaklıktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Muhsin Bayrak, "Centurion&Co Holding Royal Ailesi'nin büyük ortağı olan Ali Bey'e aittir. Dünyada Türkiye dışında 9 borsası ve bankası olan uluslararası bir şirkettir. Türkiye'deki operasyonu da AB Grup Holding üzerinden, holdingimizin yatırımı olan ABStocks'la birleştirdiler. Biz ABStocks şirketimizin yüzde 60'ını Royal Ailesi'nin üyesi olan El Maktum Ailesi'nden Ali Kassabb'a sattık. 40 milyon dolar üzerinden bu satış gerçekleştirildi. Şirketimiz 1,5 yılda değer Türkiye'de değer kazanan bir şirket oldu. Bu satışla beraber ABC coin kripto paramız bütün dünya pazarındadır. Amerika ve Kanada'da alım- satım başladı. Bu bizim için çok büyük bir gurur. Bu sektör için devrim niteliğinde bir karardır. Royal Ailesi ile ortak olduk. Bu güç birliğiyle dünyada Türk bayrağını dalgalandıracağız" dedi.

'GURUR DUYUYORUM'
Ortaklıktan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Centurion&Co Dubai-UAE şirketinin sahibi Ali Kassabb, "Dubai'deki büyük holding ve buradaki aile şirketiyle yaptığımız ortalıktan ötürü çok gurur duyuyorum. Bu şirkete finansal ve teknolojik yatırımla katılıyoruz. Türk marketlerinde birlikte birçok muhteşem projeyle yer alacağız. Bayrak Ailesi ve bu grup ile ileride birçok yeniliği ortaya koyacağız" diye konuştu. (DHA)

 
Sonbahar yorgunluğunu önlemenin yolları
 
Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın'da 29 Ekim temalı yarışma!
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünde ...
Kediye çarpmamak için manevra yaptı... Şarampole devrildi!
Aydın'ın Çine ilçesinde yola çıkan kediye çarpmamak için ani manevra yapan ...
Tartışma kavgaya döndü... Silahlar patladı!
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
 
Manisa'nın zehir taciri tutuklandı!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına ...
Traktör devrildi... Altında can verdi!
İzmir'in Kiraz ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti.
Minibüsle pikap çarpıştı... Yaralılar var!
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, tarım işçilerinin bulunduğu minibüsle pikabın ...
 
Bodrum'da 5 dönüm küle döndü!
Muğla'nın Bodrum ilçesindeki makilikte çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin ...
Korkunç kaza: Şoför hayatını kaybetti!
Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tırın hafif ticari araca çarpması ...
Otellere yasa dışı göçmen operasyonu!
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, bir otelde 66 düzensiz göçmen yakalandı.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva