HABERLER>POLİTİKA
18 Mayıs 2020 Pazartesi - 10:57

DSP’li Karakülçe’den CHP’li Bayır’a: Biz olmasaydık milletvekili olamazdı!

DSP Genel Başkan Yardımcısı Karakülçe, CHP İzmir Milletvekili hedef aldı ve “DSP siyasi hayatta olmasaydı 2015’te ne ön seçimi görürlerdi ne de Tacettin Bey milletvekili olabilirdi” dedi. “Tacettin Bey konuşmalarına lütfen dikkat etsin” diyen Karakülçe, “Daha çok söyleyecek şey var ama adabıma sığmıyor” açıklamasını da yaptı.

DSP’li Karakülçe’den CHP’li Bayır’a: Biz olmasaydık milletvekili olamazdı!

EGEDESONSÖZ- Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe, açıklamalarda bulundu. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın Sonsöz TV’de CHP ve belediye başkanlarıyla ilgili sarf ettiği sözlere İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’dan sert bir şekilde cevap gelmişti.

Genel Başkan Aksakal ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun DEVA ve Gelecek Partisi’ne geçmişte İYİ Parti’de olduğu gibi milletvekili gönderebileceğini açıklaması için “CHP’nin milletvekilleri koyun mu?” çıkışında bulunmuştu.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “Ecevit’in kemiklerini sızlatıyorsun. İktidar mali kaynak versin diye yedek lastik görevi yapıyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler üzerine İzmir siyasetinde gerilim tavan yaptı.

HİÇBİR ZAMAN MASADAN HESABI ÖDEMEDEN KALKANLARDAN OLMADIK!
Gelinen noktada DSP Genel Başkan Yardımcısı Karakülçe de CHP’li Bayır’ı hedef aldı. Karakülçe, “Tacettin Bayır DSP’nin varlığını kesinlikle unutmasın. DSP siyasi hayatta olmasaydı 2015’te ne ön seçimi görürlerdi ne de Tacettin Bey milletvekili olabilirdi. DSP her zaman Türkiye’de demokrasinin yerleşmesi ve kurumların işlemesi için var gücüyle siyasi hayatını devam ettiriyor. DPS ne kimseye yancıdır ne kimseden beklentisi vardır. Her zaman tam demokrasinin işlemesi isteği vardır. Demokratik olmayan hiçbir kimseyle yan yana olmaz. Hiçbir zaman masadan hesabı ödemeden kalkanlardan olmadık! Bir hesabımız varsa her zaman ödeyerek alnımızın akıyla işin içinden çıktık” diye konuştu.  

TACETTİN BEY KONUŞMALARINA DİKKAT ETSİN!
Karakülçe ayrıca, “Bu işlerin dünü var ama unutulmasın bir de yarını var. Dün onlar baraj altındaydı, DSP üç dönem bu ülkeyi yönetti. Türkiye bugünkü karanlık tabloya gelmesin diye mücadele sürdürürken onlar nasıl meclise gireriz düşüncesiyle ülkeyi bu noktaya getirdiler. Tayyip beyin önünü açtılar. Ülkede olan her şeyden Tayyip Erdoğan kadar bunlar da sorumludur. Mecliste halk yararına çıkabilecek her türlü kararda orada olmaları gerekirken iktidar partisi vekillerinden bile az sayıda meclise gidiyorlar. Millete umut olacaklarına millete köstek olmaya hala devam etmekteler. Tacettin bey bunları en iyi bilenlerden. Daha çok söyleyecek şey var ama adabıma sığmıyor. Tacettin bey lütfen konuşmalarına dikkat etsin! Genel başkanımız bir suçlama yapmadı. Davutoğlu’yla ülkeyi erken seçme götüren, iktidarı kuramayanlar bunlar değil mi? Kötü ekonominin gidişinin ilk döneminde eleştirilen Babacan değil miydi? Ne değişti de Davutoğlu ile Ali Babacan’ı meclise taşıma gayreti içine girdiler?” ifadelerini kullandı. 

 
Jurassic Park oyuncusu hayatını kaybetti
 
CHP İzmir'den akademisyenlerle salgın zirvesi: Neler konuşuldu?
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Emre Ergamalıoğlu 18 Mayıs 2020 Pazartesi 16:29

Mecliste dört parti kol kola yürümeye devam etmedeler. Siirt seçimlerini kimse unutmadı, unutturamayacaklar..

Yorumu oyla      2      3  
abuzer 18 Mayıs 2020 Pazartesi 14:02

dsp ye cavap veren chp liler zayıfsınız cevap verdiğiniz birşey saydığınıza bir bakın ve muhatapda almayın adları unutulmuştu

Yorumu oyla      3      6  
Bülent ışık 18 Mayıs 2020 Pazartesi 12:20

DSP 'de milletvekili adayları ön seçimle mi belirleniyor ? 37 oy aldığınız Selçuk seçimlerine kazanmak için mi girdiniz?

Yorumu oyla      8      6  
TC misafir 18 Mayıs 2020 Pazartesi 12:08

Cevap verip prim yaptırmayın şunlara, ülkenin ve halkın dertleri ortadayken bu insanlar bu gündemlerle toplumun ve ülkenin enerjisini boşa tüketmekten çekinmiyorlar bırakın kendi kendilerine konuşsunlar sizler halkın dertlerinden konuşun zaten asli göreviniz bu.

Yorumu oyla      5      6  
Mustafa MOROĞLU - Buca 18 Mayıs 2020 Pazartesi 11:54

Sayın Karakülçe, Merhum genel başkanımız Ecevit 'in DSP ile şu an Sn.AKsakal'ın başkanlığını yaptığı DSP arasında hiç bir benzerlik yoktur, gerek düşünce dünyası ile gerekse Demokratik ilkeler çerçevesinde demokratik ilkeler ile baskıya dayalı ilkeler arasındaki yönetim şekillerine bakış açısı ile şu an ki DSP yönetimi ile hiç bir benzerlik yoktur, inanıyorum ki Bugün Sağ olsaydı merhum genel başkanımız Süpürge sapıyla kovalardı AKsakallı'yı, kaldı ki Merhum eşi ve bir dönem DSP genel başkanlığını da yapan Rahşan hanım bile Bugün sadece harf benzerliğinden oluşan DSP ile sırf bu nedenlerle ilişkisini kesmiş ve Aslına dönerek CHP yi desteklemiştir, şuna inanın ki şu an kamu oyunda DSP nin itibarı hiç yoktur neden ? işte bu AKsakallı zihniyetten dolayı... bu yüzden CHP ile Sn.BAYIR ile uğraşmayın size oradan ekmek çıkmayacağı gibi daha da batmanıza sebep olur.. Haa ekmek şöyle çıkar belki sırtınız sıvazlanır.. belki ne gibi ihtiyaçlarınız var gibi sevgi ile karşılanırsınız .. ehh kısmen de olsa amaç hasıl olur.. %000001

Yorumu oyla      13      6  
TACETTİN Bayır 18 Mayıs 2020 Pazartesi 11:48

Sayın karakülçe aslında beni iyi tanırsınız keşke bana cevap vermek yerine ana muhalefet partisinin vekillerine koyun diyen genel başkanınıza konuşacak cesareti toplayabilseniz.nokta

Yorumu oyla      11      6  
18 Mayıs 2020 Pazartesi 11:09

Ecevit'den sonra parti mi kaldı? Şunu önce bir kabul edin de. Yıllarca oy alamayıp da ısrarla siyaset yapan insanları da anlamıyorum.

Yorumu oyla      7      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li eski başkandan şehir hastanelerine övgü: Ne mutlu İzmir’e!
AK Parti iktidarının övgüyle bahsettiği, muhalefetin de sert eleştiriler ...
Kabine toplanıyor! 'Evde bayram' ağır basıyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak kabinede, Ramazan ...
O tartışmaya Vatan Partisi de dahil oldu: Haddini sınırını aştı!
Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Rifat Mutlu CHP İzmir Milletvekili Tacettin ...
 
CHP'li Beko'dan bakanlığa 'işçi sürgünü' sorusu
Korona virüs salgının Türkiye’de yayılmasıyla birlikte TCDD bünyesinde ...
AK Partili Nasır: Yarınlara ve gençlere güvenimiz tam!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ...
CHP’li Bayır’dan Aksakal’a sert yanıt: Ecevit'in kemiklerini sızlatıyorsun!
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın CHP ve belediye başkanlarıyla ilgili ...
 
AK Partili Sürekli'den o hakime destek veren Yücel'e yanıt!
Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan’ın görevden uzaklaştırılmasının ...
DSP Lideri Aksakal’dan CHP’li 11 büyükşehir başkanına: Hayrola siz ayrı bir devlet misiniz?
CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanının zaman zaman bir araya gelmesi, ...
CHP'li Sertel'den 'sokağa çıkma izni' sitemi
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, sokağa çıkma kısıtlaması süresinde ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva