HABERLER>POLİTİKA
14 Mart 2024 Perşembe - 22:01

Cumhur'un adayı Dağ: İzmir'in marka değerini artıracağız!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir'in herkesi mutsuz eden sorunlarını çözüp marka değerini artırmak istediklerini söyledi.

Cumhur un adayı Dağ: İzmir in marka değerini artıracağız!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından İzmir İktisat Kongresi Binası'nda "Büyük Rumeli Balkan Buluşması" kapsamında düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Dağ, Balkan Türkü'nün, güveni, iradeyi, çalışkanlığı ve bereketi temsil ettiğini dile getirdi.

Polemikten ve kavgadan uzak bir anlayışla, 5 yıl boyunca İzmir'e hizmet etmek istediğini belirten Dağ, "31 Mart'ta hayalimize giden yolda bize omuz verin. Bu omuz, yalnızca Hamza Dağ'a verilmiş bir destek olmayacaktır. İnşallah sizlerin bize vereceğiniz destek, trafik çilesinden kurtulmuş bir şehre, masmavi, tertemiz, güzel kokan bir körfeze, tüm ilçelerinde yeni bir vizyonu yaşayan, ışıldayan eşsiz İzmir'e verilecek bir destek olacaktır. Biz inanıyoruz, siz de inanın. İzmir'imizin hepimizi mutsuz eden sorunlarını çözüp marka değerini artıracağız." dedi.

Programa katılan Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de kendisinin ve eşinin ailesinin Balkan göçmeni olduğunu hatırlattı.

Seçimlere az bir sürenin kaldığını vurgulayan Pakdemirli, "Hamza Bey'in eşi de Balkan göçmeni. Sizlerden eniştemiz için destek istiyorum. İlçelerde de çok yakışıklı Balkan göçmeni belediye başkan arkadaşlarımız var. Onlar için de destek istiyorum." diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balkan coğrafyasına çok önem verdiğini, bölgede birçok önemli çalışmaya imza attığını anlattı.

Balkanların Türkiye Cumhuriyeti'nin çimentosu olduğuna işaret eden Saygılı, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü de rahmetle anıyorum. Allah ondan razı olsun. Bir Balkan göçmenidir. Balkanlardan sağcı çıkar, solcu da çıkar ama asla vatan haini çıkmaz." ifadelerini kullandı.

"Türk'ün bölgede uyanma zamanı geldi"
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de Balkan dernekleri üyelerinden seçimde Cumhur İttifakı adayları için oy istedi.

Filistin'dekilerin İsrail saldırıları altında zor günler geçirdiğini hatırlatan Şahin, şunları söyledi:

"Müslüman, bu akşam Gazze de yine ağlıyor. Müslümana uçaklarla bisküvi gönderiyorlar, Müslümanları öldürsünler diye Yahudi'ye de bomba gönderiyorlar. Türk, bu coğrafyada ayağa kalkmadıkça, bu zulümlere devam edecekler. İnşallah diyorum, Türk'ün bölgede uyanma zamanı geldi. Bölgede bundan sonra Türk'ün boynunu bükecek bir şey kalmadı, dünyada bir güç kalmadı. Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında Cenabı Allah'a dua ediyorum şu mübarek akşamda inşallah Türk güçlü olur, bir olur ve birlik olur. Bu zulümlerin tamamından kurtulur."

Ömrünü Batı Trakya Türklerinin hakları için mücadeleye adayan doktor Sadık Ahmet'in eşi Işık Sadık Ahmet ise doğdukları topraklarda ölemedikleri için üzgün olduğunu anlatarak, "Balkanlardan her şey çıkar ama vatan haini çıkmaz. Ben de diyorum ki Ne Mutlu Türk'üm diyene." dedi.

İftarın ardından Gümülcine doğumlu tıp doktoru ve siyasetçi Sadık Ahmet'in hayatının ele alındığı "Sadık Ahmet" filmi izlendi.

 
Şehide son görev!
 
Filistin’in yeni Başbakanı Muhammed Mustafa oldu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ksk li 15 Mart 2024 Cuma 10:21

İzmirden önce keşke Türkiye nin marka değerini yükseltseydiniz. Ancak Türkiye gençlerin yurtdışına kaçtığı, doktorların avrupada hastabakıcılık yapmak için sıraya girdiği, ülkenin kara parada gri listeye alındığı bir ülke oldu akp iktidarında. Artık avrupaya vize almak bile hayal oldu, ülkenin saygınlığı yerlerde sürünüyor. Sizde hala izmirin marka değerini artıracağız hikayesi yapıyorsunuz. Ayıptır, ülkeyi 22 yılda bitirdiniz, izmiri siz heba ettirmeyiz.

Yorumu oyla      0      0  
SOKAK 15 Mart 2024 Cuma 08:26

Sayın DAĞ "Kanal İstanbul" ile de İstanbul'un marka değerini arttıracaktınız . O bölgenin arazilerini talan ettiniz ve işler şimdi konuşulmuyor bile . Sizin bu "Marka Değeri" ifadesi ile gelen işlerinizin-projelerin arkasında her zaman ya talan yada yağma çıktı bugüne kadar. NOKTA

Yorumu oyla      3      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: 24 şehir hastanemizi hizmete açtık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugüne kadar toplamda 36 bin 300 yataklı 24 şehir ...
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan diplomatik temaslar!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Burkina Faso'nun Ankara Büyükelçisi Vinta ...
'Soyer-Tugay krizi' sorusuna yanıt: Çözdük o işi!
Cemil Tugay ile Tunç Soyer arasındaki karşılıklı açıklamaları değerlendiren ...
 
CHP'li adaydan ‘uyuşturucu ile mücadele’ mesajı: Silahımla sokağa ineceğim!
Ümraniye Belediye Başkan adayı CHP’li Aykut Erdoğdu uyuşturucu satıcılarına ...
Babacan'dan İzmir'de iktidara 'sarı kart' uyarısı!
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir ziyaretinde ...
Erbakan’dan iktidara: Batmaya devam ediyoruz
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan “Enflasyon, hani düşecekti, batmaya devam ...
 
CHP'den, Erdoğan'a 'son seçimim' yanıtı!
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin MYK toplantısının ardından gündeme ...
DP Lideri Uysal, Manisa'da halka hitap etti
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde halka hitap etti.
Dağ'dan taksicilere kabin sözü!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Acil çözüm şart!’
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva