HABERLER>POLİTİKA
18 Mayıs 2023 Perşembe - 15:02

CHP'nin seçim üssü İzmirli isme emanet!

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Devrim Barış Çelik getirildi

CHP nin seçim üssü İzmirli isme emanet!

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kararı sonrası görevinden istifa eden Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in yerine gelen isim belli oldu.
Buna göre CHP İzmir’den 8’nci sıra milletvekili adayı olan ancak seçim sonrası parlamentoya giremeyen PM Üyesi Devrim Barış Çelik, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi

Devrim Barış Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli?

DEVRİM BARIŞ ÇELİK KİMDİR?
Çelik, 1978 yılında devlet memuru bir ailenin çocuğu olarak Kayseri’de doğdu.
Aydın Nazilli’de başlayan ilköğretimini ailesinin tayini nedeniyle İzmir Balçova Orhangazi İlkokulu’nda tamamladı. Balçova Lisesi’nin orta kısmından sonra İzmir Selma Yiğitalp Lisesi’ni bitirdi.
Dokuz Eylül Üniversitesi, İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.
Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı, Siyasal Davranış Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamlayarak, bilim uzmanı oldu. Hâlen aynı bilim dalında doktora tez çalışmasını yürütmektedir.

Ayrıca Marmara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Yerel Yönetimler Ana Bilim Dalı, Mahallî İdareler ve Yerinden Yönetim Bilim Dalı’nda da yüksek lisansa devam etmiştir.
Üniversite yıllarından itibaren pazar, piyasa ve kamuoyu araştırmaları yapan kuruluşlarda ve araştırma merkezlerinde çalışmıştır. Seçim coğrafyası, sosyal-siyasal araştırmalar, seçmen davranışı, siyasal iletişim, seçim hukuku akademik ilgi alanları olup; bu konularda çok sayıda makale ve araştırma raporu yazmıştır. Ayrıca, üniversitelerde siyaset bilimi, siyaset psikolojisi ve siyasal davranış alanında dersler vermiştir.
Seçim coğrafyası, sosyal ve siyasal araştırmalar ile veri analizi alanında danışmanlık yapmakta olup; turizm, gıda, reklam, sağlık ve inşaat alanında faaliyet gösteren şirketlerde yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliği ile icra kurulu üyelikleri yapmıştır.

İzmir Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (ARTVİN DER) yönetim kurulu başkanlığı ve Ege Karadenizliler Federasyonu (EKAF) başkanlar kurulu üyeliği, İzmir Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Ayrıca, Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) üyesi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü kongre üyesidir.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda başladığı siyasete, Parti Okulu eğitmeni olarak devam etmiş, partinin görevlendirdiği çeşitli illerde üye temel eğitimi, eğitici eğitimi ve aday adayı eğitimleri vermiştir. CHP Genel Merkezi’nde seçim bildirgeleri, kampanya ve seçim stratejileri hazırlama komisyonlarında çalışmış, BYKP bünyesinde akademik toplantı, konferans ve çalıştaylarının organizasyonunda görev almıştır.
24ncü ve 25nci dönemde İzmir milletvekili aday adayı da olan Devrim Barış Çelik, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir 1nci Bölge 12nci sıra milletvekili adaylığı yapmıştır.
Müteaddit defalar mahalle, ilçe ve il delegelerikleri yapmış olup, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37nci İzmir İl Kongresi’nde “Kurultay Delegesi”, 37nci Olağan Kurultayı’nda ise “Parti Meclisi Üyesi” seçilmiştir.
Halen, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi olarak “Doğu ve Güneydoğu/Doğu Masası Koordinatörü” ve “Saha Çözüm Masası Koordinatörü” görevlerini yürütmüştür.

 
Merkez Bankası rezervleri 105,1 milyar dolar oldu
 
Uluslararası İzmir Festivali'ne geri sayım!
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 19 Mayıs 2023 Cuma 11:45

Liyakat liyakat nerde bu liyakat?? yazık bunlar ile mi seçim kazanılacak... çok yazık bunlara umut bağlayanlara.

Yorumu oyla      3      3  
Izmirli 19 Mayıs 2023 Cuma 09:21

Izmir eski milletvekili Erdal Aksünger bilişim konusunda uzman biri öldüğünü biliyoruz bu konuda parti içinde verimli çalışmaları yaparken sihirli ve güçlü eller tarafından partiden dışlandı çünkü amacı partiye hizmet etmekti,kendilerini basın ve açık oturumlardan tanıyoruz nedense partiden olumlu işler yapanlar çabuk emekli ediliyor,seçimin kayıp edilmesinde genel merkezde çaycıların büyük kabahati vardır onlarıda değiştirin lütfen,kronikleşen genel merkez yöneticileri çekip gitmediği sürece izmir'e ilgisi olmayan milletvekilleri atandığı ve Izmir halkının tamamı oy da verse bu parti iktidara yürümek sözde olur,birilerine milletvekili hediye edilir...

Yorumu oyla      5      4  
İşçi 19 Mayıs 2023 Cuma 01:05

Vah vah

Yorumu oyla      4      3  
Lombak 19 Mayıs 2023 Cuma 00:13

"Şavşat katliamı" ne iş abisi?

Yorumu oyla      2      3  
Izmirliler 18 Mayıs 2023 Perşembe 22:09

Yok olmadan keşif etmek gerekir,herşey yerle yeksan olmuştur,bu enkaz haline gelen ortam nasıl düzelir? Genç bir siyasetçi ÇELIK elinden geleni yapacaktır ama sandıklar nasıl oy ile dolacaktır? Bu konuda inşallah günah keçisi olmaz ızmirli genç siyasetçi ÇELIK...

Yorumu oyla      5      5  
Yapma Ziyaaa 18 Mayıs 2023 Perşembe 19:28

Yahu bu arkadaşa illa ki bir paye mi verilmesi gerekiyor? MV olamadı şimdi bu makam nedir bu arkadaşın hüneri becerisi..? Yazık parti İzmir'de bunlara kaldı maalesef..

Yorumu oyla      5      3  
alo 18 Mayıs 2023 Perşembe 17:14

ya ALLAH AŞKINA BU iş data,bilişim,iletişim,teknoloji,transmisyon,bilgiisayar işi yokmu bu iş den anlayan yapmayın etmeyin konusunda uzman birini atayın hiç birşey bilmiyorsanız bir iletişim fırmasından bir eleman ayarlayın inanınki daha başarılı olur devrim beyi başka konularda değerlendirin yapmayın etmeyin rehberleriniz hala yanlış

Yorumu oyla      6      3  
KONAK EMRE 18 Mayıs 2023 Perşembe 16:42

Kaan salıcı bayğı yoruldu aslında şu an acil izine ayrılması lazım bizce yorgun beyin yanlışlar yapar

Yorumu oyla      6      3  
çiğliden isyan 18 Mayıs 2023 Perşembe 16:30

bu adamın bilişimle ne alakası var yapmayın ya yıllarımızı verdik bu partiye böyle zamanda böyle hatalar olurmu?o genel başkan yardımcısının işi bu garanti. bu işin içinde sen varsın yine galiba bi kezde örgütü dinle be kardeşim

Yorumu oyla      6      3  
Onursal Foçalı 18 Mayıs 2023 Perşembe 15:43

Dedem de kendini liyakat diye parçalıyor ama kendisinin yaptığına bak. Bu partide bilişimci olan bir kişi bile yok mu? Bir imam hatipli ne kadar anlarsa bilişimden, devrim de o kadar anlar. Ne olduk şimdi, seküler akp.

Yorumu oyla      21      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakanlık devrede... Balçova Arsa Mağdurları için ilk adım atıldı!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Arsa Mağdurlarının ...
'Tatile gelme oyunu kullan!' çağrısı...
14 Mayıs 2023 seçimlerinin ikinci tura kalması ve 28 Mayıs Pazar günü ...
Kılıçdaroğlu yarın Sinan Oğan ile görüşecek
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile Sinan Oğan görüşmesi yarın gerçekleşecek.
 
'Sığınmacılar gidecek' dedi: İşte 10 günlük yol haritası!
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçime 10 gün kala canlı yayında ...
Başkan Sandal’dan örgüte mesaj: Karamsarlık yok, tek yumruk olacağız!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, genel seçimlerin ikinci turu ...
İYİ Partili Karakış duyurdu: İzmir’de bin oy kurtardık!
İYİ Parti Teknolojik Dönüşümden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. ...
 
Zafer Partisi’nden Soyer’e rest… Kahvaltı teklifine ret!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kahvaltı teklifini reddetmeleri ...
Kılıçdaroğlu açıklama yapacak: Saat verildi!
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugün saat 12.00'de bir basın ...
Liderlere ‘kırmızı plaka’ çağrısı: İzmir’in gönlünü alın!
Türkiye’nin 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimine odaklandığı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva