HABERLER>POLİTİKA
14 Kasım 2016 Pazartesi - 09:07

CHP’li Meclis Üyesinin başını ‘yasak aşk’ yaktı!

Büyükşehir ve Bayındır Belediyesi Meclis Üyesi Uludağ istifa etti. Adı bir belediye personeliyle aşk dedikodusuna karışan Uludağ’ı kadının kocası arabasının camını kırdıktan sonra partiye şikayet etti. İl Başkanı Güven, “Partiye zarar verme ihtimaline karşı önlem alarak istifasını istedik” dedi.

CHP’li Meclis Üyesinin başını ‘yasak aşk’ yaktı!

EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Başkanlığı aşk dedikodusu sonrası yaşanan olaylarla çalkalanıyor. Yerel seçimlerde Bayındır’dan belediye meclis üyesi olarak seçilen ve aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Veli Uludağ, partiden istifa etti. İstifanın arkasında ise filmlere taş çıkartacak gelişmeler ve olayların yaşandığı ortaya çıktı.

İddiaya göre, Bayındır’da petrol istasyonu işletmeciliği yapan Uludağ’ın Bayındır Belediyesi’nde çalışan bir bayan personel ile adı aşk dedikodularına karıştı. Sık sık belediyeye giden Uludağ ile personel arasındaki ilişki derinleşince kadının eşi şüphelenmeye başladı. Belediyeden izin alarak İzmir’deki hastaneye tedavi amaçlı geldiğini belirten kadına sık sık Uludağ da eşlik etti. Şüphelenen eş, kadının cep telefonuna takip programı yükleyerek kendisini izlemeye aldı. Belli aralıklarla telefonundan nerede olduğunu, hangi bölgede ne kadar süre kaldığını izledi. Yine şüphelenip takip ettiği bir gün Meclis Üyesi Uludağ’ın birlikte olduğu kadın personeli arayan kocası, cep telefonu sinyalleri benzin istasyonunun olduğu yerden gelmesine rağmen “Henüz İzmir’deyim” yanıtı alınca izlemeye başladı. Kocasını kandıran ve henüz Bayındır’a dönmediğini belirten kadının telefonu petrol istasyonunun bulunduğu alandan sinyal verdi. Bir süre sonra benzin istasyonunun arkasında bulunan evden kadın ile dışarı çıkarak arabaya binen Uludağ, koca ile karşılaşma sonrasında panik yaşadı.

ARABANIN CAMLARINI PATLATTI
CHP’li meclis üyesi ile eşini aynı evden çıkarken gören kızgın koca, olay yerinde eline aldığı odun ile arabaya vurdu. Arabanın ön camını patlattıktan sonra yumruklarla saldırmaya başladı. Bunun üzerine Uludağ ve yanındaki kadın gaza basarak olay yerinden uzaklaştı. Sinirli koca, jandarmaya giderek CHP’li Uludağ’dan şikayetçi oldu. Aynı zamanda bu konuda araştırma yapılmasını talep etti. Koca, CHP tüzüğü gereği üye olan Uludağ’ın parti tarafından disipline gönderilmesi için ilçe başkanlığına başvuru yaptı. Yaşadıklarını anlattığı dilekçede soruşturma başlatılmasını istedi.

İSTİFASI ALINDI
Olayın Bayındır’da duyulması, jandarmaya yansıması üzerine ilçe başkanlığı il başkanlığı ile bağlantıya geçerek durum hakkında bilgi verdi. Bu arada CHP’li Belediye Başkanı Ufuk Sesli de belediyede çalışan ve adı meclis üyesi ile aşk dedikodusuna karışan personelin görevine son verdi. Belediyede uzun süredir görev yapan kadın personel işten atıldı. Aynı zamanda CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven de Meclis Üyesi Uludağ’ı yanına çağırarak istifasını aldı. Uludağ, partiden istifa ettiğini belirten dilekçesini verdi.

ÖZEL HAYAT BAŞKA SİYASET BAŞKA
Bayındır’da yaşanan ve partiyi karıştıran olayı doğrulayan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven Egedesonsöz’e yaptığı açıklamada, “Siyaset yapanlar özel hayatlarına dikkat etmelidir. Biz kimsenin özel hayatına karışamayız ama bu durum artık bizi de aşmıştır. Partiyi yıpratacak bu duruma izin veremeyiz. Meclis üyesi arkadaşımızı dinledim. O da kendisini anlattı. Bunun bir komplo olduğunu ifade etti. Konu ayrıca adli makamlara da yansıdığı için gereken işlemi hemen yaptık. İstifasını yazılı olarak bize sundu. Süreç sonrasında mahkeme biter, davalar sonuçlanır aklanırsa partiye üyelik başvurusunu yeniden değerlendirebiliriz. Bu sonraki bir konu. Kendisi partimizin artık üyesi değildir” diye konuştu.

 
8 ay süren sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
 
AK Partili yöneticiden eleştiride son nokta: Eskiden kızlar daha güzeldi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye sert yanıt!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "İdam gelmediği sürece müzakereleri durdurmayı ...
Erdoğan: Türkiye'nin en büyük sorunu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye'nin en büyük sorunu kendini doğru bir ...
Kocabıyık'tan çarpıcı mesaj: Bir suikast olursa...
AK Parti İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Aliağa krizinde 3 CHP’li için ne karar çıktı?
Aliağa’da MHP’li Başkan Acar’ın ‘Milletin ekibi’ projesine dahil oldukları ...
Kılıçdaroğlu: Başbakan'a kapımız açık
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliği konusunda Başbakan Yıldırım'la ...
Delican’dan Kocaoğlu’na kontra: Vebale ortak mı olsaydım?
Kocaoğlu dün Selçuk’ta yapılan açılışta Delican’a topa tutarken Büyükşehir ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan örgüte: Ben tıp konuşuyor muyum?
Basına kapalı yapılan toplantıda Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun milletvekillerinden ...
Erdoğan: OHAL neden hemen kalksın ki?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belarus ziyaretinin ardından Türkiye'ye ...
Başbakan Yıldırım: AKM'nin ne özelliği var?
Başbakan Binali Yıldırım: İşte Taksim Atatürk Kültür Merkezi... Ne özelliği ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva