HABERLER>POLİTİKA
18 Nisan 2023 Salı - 19:41

CHP İzmir'in adayları Limontepe'de vitrinde... Kim ne mesaj verdi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de gerçekleştirilen 28i'nci dönem milletvekili adayları tanıtım toplantısında konuşurken siyasiler birbirinden çarpıcı mesajlar verdi.

CHP İzmir in adayları Limontepe de vitrinde... Kim ne mesaj verdi?

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- Seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de geçtiğimiz hafta Kiraz'da gerçekleştirilen 2'nci Bölge Milletvekili Aday Tanıtım toplantılarının ardından bugün ise 28’inci dönem milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Limontepe Pazaryeri'nde gerçekleştirilen toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun yanı sıra CHP İzmir Milletvekilleri, CHP 28'nci Dönem Milletvekili Adayları, ilçe belediye başkanları katıldı. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Nurdal Karakartal, Orhan Polat ve CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek koordinasyonunda gerçekleştirilen, toplantı ufak çaplı mitinge dönüştü.

ASLANOĞLU: SARAYIN KAPISINDAN İÇERİ GİREBİLEN VAR MI? 
İlk olarak kürsüye çıkan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Muhteşem gözüküyorsunuz... Pazaryerini gelincik tarlasına çevirmişsiniz. Sizler saraylara layıksınız ancak tarih boyunca sarayla hiç halkına hizmet etmemiş, 3-5 seçkine hizmet etmiş. Bu nedenle bizim gözümüz saraylardan yana olmayacak. Halktan yana olanların sarayı hiçbir olmayacak. Biz Cumhuriyeti Ankara'da Keçiören’de odun sobalı bir binada kurduk. Onlar kendi aileleri için 5'li çete için bin 550 odalı saray yaptırdılar. Yetti mi o saray onlara? Yetmedi. Gittiler kışlık saray yaptılar. O onları doyurdu mu? Doyurmadı. Onlar büyük bir doğa katliamı yaprak yazlık saray yaptırdılar. Sizlerin parası ile yaptırdılar. Sonra da size dönüp 'ey milletim sizin için saray yaptırdık' dediler. Aranızdan biri bile o saraylarda kaldı mı? O sarayların kapısının içine girebilen var mı? Neyinize yetmedi Çankaya Köşkü? Atatürk'e yeten Çankaya Köşkü neyinize yetmedi. Ancak çok az kaldı Cumhuriyeti fabrika ayarlarına döndürmemize az kaldı. O sarayları lüks düşkünlerinin alıp halkımıza vermeye az kaldı. Bundan önce ilk olarak Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı yaparak Çankaya Köşkü'ne göndermemiz gerekiyor. Soğanı 30 TL yapanlara inat pazar yerindeyiz. Saray olmadan yaşayamayanlar dün iftarını 5 yıldızlı otelde açtı. Millet ittifakı ise Halil İbrahim sofrasını Konak meydanında kurdu. Onlarla bizim aramızda kocaman bir fark var. Onlar adaylarını saraylarda 5 yıldızlı otellerde tanıtılar biz Limontepe'de halkımız ile tanıtıyoruz. Birkaç gündür çıkmışlar bayrak, vatan Atatürk bizim kırmızı çizgimiz diyorlar. 21 yıldır Atatürk'ün adını ağzına almayanlar kalkmış bize vatan dersi veriyorlar. Kaldırın bayraklarınızı. Kim vatanını daha çok seviyor görsünler" diye konuştu.

Sözlerine vaatler ile devam eden Aslanoğlu, "Tüm adaylarımız ilk 100 günde yapacaklarımızı anlatacak. İlk olarak ben söz vererek başlamak istiyorum: Savurganlığa son vereceğiz israf olmayacak. Kamuda israfa son vereceğiz. İsrafı önleme önce saraydan başlayacak. Türkiye Cumhurbaşkanlığı Çankaya Köşkü'nden başlayacak. 16 uçaklı cumhurbaşkanımız olmayacak. Cumhurbaşkanımız yaşayış tarzı olarak hepimize örnek olacak. Kişiler partiler geçicidir, devlet bakidir" dedi.

SOYER: KİMSENİN BAŞINI ÖNE EĞMEDEN…
Aslanoğlu'nun ardından kürsüye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "O bayramı kutlayacağız. 15 sabahı var ya... Asıl bayramı o zaman kutlayacağız. 100 yıl önce atalarımız çok zor koşullarda işgal altında 3,5 yıl kalmış topraklarda, yoksulluğun diz boyu olduğu topraklarda cumhuriyeti ilan etmişler ve bu topraklarda bir aydınlanma yaratmışlar. Cumhuriyet ile topraklarında yaşayan herkesin hayatı iyileşmiş, tam bağımsız ülke kurulmuş ve kardeşçe huzurlu el ele birlikte yaşamışlar. Ne yazık ki sonrasında Cumhuriyet halkın iktidarı olmaktan çıkmış. Birçok dönem yaşamış toprakların insanlar. Haktan yana değil hırsızdan haramiden yana iktidarlar görmüş bu toplum. Halktan yana olabilmesi için demokrasiye ihtiyaç var. Demokrasi demek şeffaflık demektir, hesap verilebilirlik demek. Demokrasi demek adalet, özgürlük, hak ve hukuk demek. Onun için 100 yıl önce Cumhuriyeti kuran kuşak ne kadar kıymetliyse bizim için göreceksiniz tarih 2023 kuşağını yazacak.  Haktan, haktan, alın terinden, üretimden, akıldan, vicdandan yana iktidar kurulabilir. Bu bereketli toprakların, bu toprakların üstünde yaşayan herkesin karnını doyabilmesi mümkün. Ancak demokrasi olmadığı zaman bu refah sadece bir zümrenin ekmeğini büyütüyor. Halk işsizlik yoksulluk ve sefalet ile baş başa kalıyor. Bu bir kader değil. Bu yoksulluk, işsizlik bu toprakların üstünde yaşayan kimseye yakışmıyor. Bunu değiştirmek mümkün. 14 Mayıs sabah halktan yana iktidar kurmaya var mısınız? Bende size söz veriyorum. Çok daha fazla çalışmaya, bana ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne güvenen kimseye başını öne eğdirmeden çalışmaya devam edeceğim. Göreceksiniz iktidarın belediyesi olunca kimse önümüzü kesemeyecek hakkımızı elimizden alamayacak. Sonra el birliği ile önce Limontepe halkının yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu.

1'inci bölge milletvekili adayları kürsüye çıkarak şu mesajları paylaştı;

Yüksel Taşkın;
Böyle bir kısa konuşmada mesajımı en kolay nasıl veririm diye düşündüm ve çözüm buldum... Benim 1 aylık bebeğim var. Çocuklarımız Türkiye'de yasasın istiyorum. Bu topraklarda özgürlük ve refah içinde yaşasınlar. Ben kendi çocuğuma dair nasıl yaşayacağını söylemeyeyim. Hiçbir lider bağıra çağıra çocuklarımızı azarlayamasın. Ben bu düzenin mağduru olarak böyle bir Türkiye'nin inşa sürecine CHP saflarında siyaset yaptığım için kendimi şanslı ve onurlu hissediyorum. Mağdur biziz, kibirli onlar. Millet İttifakı matematik bir hesap değildir. Bu ülkede tarihsel bir fırsat ve umudun adıdır. Bu bilinç ile CHP Millet İtitfkaı2nın inşasında çok kıymetli mücadeleler verdi. Kamuda israfa son vereceğiz.

Sevda Erdan Kılıç;
Ben örgütün Sevdasıyım. Bugün burada yoksul bir ailenin kızı olarak CHP milletvekili olarak karşınızda bulunuyorsam bunu başta Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. 100 yıl önce bir kemal geldi ve benim gibi sevdalar, Ednanlar Tacettinler karşınızda. 100 yıl sonra bir Kemal daha geldi ve karşınızda Ayşeler, Fatmalar, Mehmetler yer alacak. Biz bu seçimde karanlığa karşı aydınlık savunacağız. Şiddete tacize göz yumanlara karşı İstanbul Sözleşmesini savunacağız

Murat Bakan;
İl başkanımız konuşurken bütün millet ittifakı genel başkanlarını selamlattı. Hepimiz onları alkışladık. Bizi bir araya getiren ne? Bizim bir araya gelmemizin sebebi tüm dünyada aynı. Bu ortak değerler insanlığın üzerine inşa edildiği değerler. Biz adalet için, hukukun üstünlüğü için, şeffaflık hesap verilebilirlik için bir araya geldik. Dolayısıyla hepimizin ortak rüyası var Türkiye'nin rüyası. Bir ortak değerimiz daha var Mustafa Kemal Atatürk ve yarattığı ortak değerler.

Ednan Arslan;
Ben bu mahalleye geldiğimde hep heyecanlanırım. Çünkü ben sizlerden biriyim. Bende Anadolu2da doğan ve iyi ki İzmirliyim diyen biriyim. Ben size baktığımda annemi babamı kardeşlerimi görüyorum. İyi ki yolumuz sizinle keşişmiş, iyi ki sizlerle yol yürümüşüz. Ben gençlik kollarında başlamış ve sizlerle yol yürümüş biriyim. İlk defa 5 milyon arkadaşımız oy kullanılacak ve bu oyla anti demokratik rejimi demokratik yollarla sandığa gömeceksiniz. Bu çok önemli ve tarihsel bir görev. O nedenle bu günlerde ekranlar çıkmış ve grevi sadece muhalefeti bölmek olan, genel başkanımızın 1'nci turda Cumhurbaşkanı olmasın diye çabalayanlar asla oy vermeyin. Bir oy Kılıçdaorğlu'na bir oy CHP'ye!

Seda Kaya Ösen;
Bugün karşınızda bir kadın milletvekili adayı olarak, bu şehirde doğmuş büyümüş bir cumhuriyet kadını olarak burada bulunuyorum. Bende DEVA partisini temsilen karşınızdayım. Aynı Cumhuriyetin kurulduğu dönem gibi yine farklı renklerimiz ile bir aradayız. 14 mayısta biz listelerin ya da adayların yarıştığı seçime girmiyoruz. Ucube başkanlık sitemim mi yoksa güçlendirilmiş parlamenter sistem mi... Özgürlük mü yoksa baskı mı seçimine gidiyoruz

Haydar Altıntaş;
Demokratik bir ülkede yaşamak her insanın hakkıdır. Demokrasi insana insan olmanın hazzını tattırır. İnsan olmanın keyfini tattırır, haklarını hatırlatır. Acak ülkemizde yaşadığımız şartlarda ülkemizin demokrasisi arızalı ve hasarlıdır. Bütün temennim 14 Mayıs’ta herkes elele vererek bu arızayı gidermektir. Türkiye'de demokrasinin insanları birleştirici ve laikliği gerçek anlamda yaşanabilmesi için camiden kışladan siyaseti uzak tutmak gerektiğini düşünüyorum. 14 Mayıs akşamı millet galip gelsin.

Devrim Barış Çelik;
Biz CHP ismi ve logosu altında tüm milletimizin temsilcisi olarak seçime giriyoruz. Bu seçim CHP'nin logosu ile bütün Millet İttifakının temsil edildiği seçim olacak. Biz burada cumhuriyetin geleceğini seçeceğiz. Biz burada gençlerimizin geleceğini seçeceğiz. Kadınlarımızın geleceğini seçeceğiz

Sefer İpekli;
Seçimler olunca siz meydanlara koştunuz. Fedakâr partililer... Geçen bir eve girdim ve bir ailelinin bir çocuğu doktor olmuş. Oğlu oradaydı. İstanbul'a doktorluğa gitmiş maaşı 22 bin tl kira 30 bin TL. Son yıllarda 10 bin doktor yurt dışına kaçmak zorunda kaldı. Artık kimse bize KHK'larla şunları yapacaksınız demeyecek. 25 gün zamanımız kaldı. Oturarak seçim kazanılmaz. 25 günde tüm İzmirliler kapı kapı dolaşacak. Çalışmadan hiçbir şey kazanılmaz. 

Şahbal Aras;
CHP'nin milletvekili adayı olarak, bir akademisyen, sağlık çalışanı aynı zamanda araştırmacı olarak karşınızdayız. Çocuklar, gençler çok büyük zorluklarla karşı karşıyalar. Daha güzel geleceği hak ediyorlar. Onlar için buradayız. Umuyoruz 14 Mayıs akşamı bunun sevincini hep birlikte yaşayabiliriz.

Gülden Atabay;
Ben ekonomistim. Meclise girdiğimde 2 hedefim olacak. İzmir'de kadınlar için bilinen özgür ortamı tüm ülkede ortak hale getirebilmek. İkincisi de yolsuzlukların peşine düşmek. 30 liraya yediğiniz soğanı bir daha o fiyatı yememek. Yolsuzlukların parasını Türkiye'ye geri getirebilmek hedefim.

Fulya Alçay;
Bugün sizlere ufak bir tarihten bahsedeceğim. Ben buradaki İzmirli ve İzmirli olmuş tüm hemşerilerime selam veriyorum... Bizlere işlediğimiz toprağın, ektiğimiz ürünü Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyet devrimleri ile verdi. Limontepe çevresinde İzmirli olan hemşerilerimizin pek çok derdi var. Özellikle yerel yönetimlerle çözemeyeceğimiz tapularını alamadığını, yıllardır imar barışı ile aldıkları ancak tapularını alamadığı sorunlarını çözmek için geliyorum. Güzel gelecekte, kadınların, gençlerin hakkını alacağı gibi Limontepeliler de hakkını alacak.

Mehmet Şahin Fırat;
Dün Narlıdere de bir konudan bahsetmiştim. Bizleri yoran uzun adamdan bahsetmiştim. Gecenin bir vakti sıkınca kararname çıkaran özgürlüklerimiz engelleyen uzun adamdan bahsettim. Bugün de ekonomimizi bozan uzun adamdan bahsetmek istiyorum. Yıl 2020 Mart ayı. Pandemi başlamıştı. pandemide kendi halkını  esnafını yalnız bırakan bir maskeyi bile dağıtamayan, yaşadığımız acı depremde halkına parmak sallayan not alan, bu iktidar 2021 Eylül ayından itibaren bize çok acı bir hikaye yazdı. Ben ekonomistim diyen kişi, faiz sebep enflasyon sonuç diyerek o tarihten itibaren faizleri düşürmeyi başladı. Faiz düştü enflasyon yükseldi. Türkiye halkı giderek yoksullaşamaya başladı. TÜİK sürekli makyaj yapan TÜİK enflasyon rakamları ile oynadı. Kimi kandırıyorsunuz? 14 Mayıs’ta ne ezen ne ezilen bir hakça düzen için CHP'ye vereceğiz.

Birgül Değirmenci;
Hepimiz 16 Nisan 2017'yi yaşadık. Çalınan oylarla evet çıkararak şu anki ucube rejimi bize dayattılar. Sonucunda hukuksuzluk adaletsizlik diz boyu ilerlemeye başladı. Genel Başkanımız adalet yürüyüşünü gerçekleştirdi.

2'nci Bölge Milletvekili adayları işe şu mesajları verdi;

Gökçe Gökçen;
karşınızda 31 yaşında milletvekili adayı olarak bulunuyorum. Bende buradaki genç arkadaşlarımız gibi gençlik kollarında yetiştim, devlet okullarında okuyarak avukat OHAL bilmiş bir arkadaşınızım. Bunun için Atatürk'e ve Cumhuriyet devrimlerine büyük saygı ve minnet duyuyorum.  Ben 11 yaşındayken 1 kişi başa geldi ve bugün hala aynı kişi ülkeyi yönetiyor. O gün bugündür ben bir genç ve kadın olarak Türkiye'de benim arkadaşlarım hayal kuramıyor, geleceğini planlamıyor. Bir kadın olarak ikinci sınıf vatandaş olduğunu hissediyorlar. Bizden alınıp 5'li çeteler verilen bu kaynakları halk ile paylaşacağız.

Rıfat Nalbantoğlu;
En önemlisi siz o kadar güçlü ve insanın güvenini arttıran bir şekilde sözler verdiniz ki bende size bir söz verme zorunluluğu hissediyorum. Yıllardır sizlerle CHP'nin farklı kademelerinde görevler yürütme gayreti içinde olduk. Şimdi patimiz bize böyle bir görev verdi. Önümüzde Kemal Kılıçdaroğlu'nı 13'ncü cumhurbaşkanı yapmak ve parlamentoda partimizi çoğunluğa erdirmek gibi bir görev var. Bu görevi yerine gelmesi konusunda bir CHP'li olarak CHP’li İzmir Milletvekili adayı olarak elimden gelen tüm çabayı göstereceğime söz veriyorum. Söz veriyorum beni vekil yaptığınız için asla üzülmeyeceksiniz. Elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Sizleri temsil ettiğimi bir gün bile unutmayacağım.

Rahmi Aşkın Türeli;
Değerli hemşerilerim... Kısa zamanda çok şey anlatmak lazım ancak birkaç kelime ile konuşmayı bitirmek istiyorum. Türkiye şu anda çok büyük bir kriz içinde. Bir taraftan siyasal kutuplaştırmalarına yapıldığı ve demokrasinin ortadan kalktığı tek adam rejimi var. Diğer tarafta ekonomik kriz, diğer yandan deprem de de gördüğümüz gibi yönetimsel kriz var. Türkiye Cumhuriyet tarihinde gördüğü en büyük buhranı yaşıyor. Biz bunları çözeriz. Demokraside en önemli kavramlardan bir bütçe hakkıdır. Bu vatandaşın verdiği vergilerin nereye harcandığının belirtilmesidir. Doğru kullanımından kaynakların hiçbir yolsuzluğa mahal vermeden kullanılmasıdır. Fabrikaların kurulmasıdır. İnsanların daha iyi yaşam koşullarında yaşamak demektir. Biz bunu yapmaya muktedirdir. Açıklık, şeffaflık bir demokrasinin olmazsa olmazıdır. Biz bunu yapmaya talibiz. 

Mahir Polat;
Biz bir yola çıktık adalet yürüyüşü. Onun son 25 gününü omuz omuza yürüyoruz. Sizlere söz veriyoruz iktidarın milletvekili olacağız. Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yağız ve Çankaya Köşkü’ne birlikte çıkacağız. Milletten çalışanları milletimiz için geri alacağız. Durmayacağız çalışacağız.

Mehmet Salih Uzun;
Hak hukuk adalet isteyen İzmir...  Biraz önce İzmir İl Baskımızın isimlerini tek tek saydığı liderler var ya... onlar büyük bir iş başardılar. Bende merkez sağ siyaset çizgisinin iki ana partisinde görev yapmış kardeşiniz olarak şimdi o liderlerin kurduğu millet ittifakı çerçevesinde bu mücadelede sizlerle birlikteyim. Bize diyorlar ki birleştiniz de ne oldu. Bunu soranlar gelsinler Limontepe pazaryerini görsünler. Küçük tanıtım toplantısını nasıl bir mitinge dönüştüğünü görsünler. Bugün görmezlerse 14 Mayıs'ta herkes görecek.

Deniz Yücel;
Güzel günler yakın. Bolluğun bereketin, eşitliğin ve adaletin geleceği günler yakın. Bu ülkeyi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği gibi aklı ve bilimi kendimize rehber edinerek adalet ve liyakatle yöneteceğiz Bu ülkeyi 21yıdlrı aynı parti tek başına ötekileştirip kutuplaştırarak yönetiyor. Her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz. Ancak bu bir kader değil!

Mustafa Bilici;
Toplumu ayrıştıranlara inat Kılıçdaroğlu toplumun tüm damarlarını bir araya getirerek millet ittifakın kurduğu için teşekkür ediyorum. Kılıçdaroğlu bu ülkenin umududur ve umudu olmaya devam edecektir. Sadece 25 gün kaldı. Rehavete kapılmadan hane hane dolaşıp bütün   kapıları çalıp sıkılmadık el kalmayıncaya kadar haklı davamızı anlatmaya devam edelim. Biz inanıyoruz ki 15 Mayıs sabahı Türkiye halkı demokrasi ile yeni güne uyanacaktır.

Esin Doğan Metin;
Artık 21 yıllık baskı iktidarının sonuna geliyoruz. Bizler cinsiyetçi ve gerici söylemleri ile hakları mağdur edilen kadınlar ve çocuklar için geliyoruz. Bizler emekleriyle aldığı puanlar hiçe sayılan, ötekileştirilenler düşünceleri hiçe sayılan gençler için geliyoruz. Size söz haklının hakkını aldığı, yoksulluğun olmadığı, kadınların ve gençlerin özgürce yaşadığı, eşitliğin son bulduğu gelecek için geliyoruz. 15 Mayıs sabaha güneş haklıdan yana doğacak. Bizler Millet İttifakını milletvekilleri daha fazla çalışacağız. 

Hacer Foggo;
Ben horlananların aşağılananların görünmeyen kadınların çocukların adayıyım. Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin diye buradayım. Çocukların gözlerine baktığımda utanmayacak milletvekili olmak istiyorum. Parlamentoda sizin hesap sorduğunuz hesap veren milletvekili olmak istiyorum. 

Altan İnanç;
Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimini yaşayacağız. Çoğu kez dillendirmişizdir... Her seçimin önemi vardır, otoyoldan önceki son çıkış diye tabir etmişizdir.  Bu seçim var olma seçimimizdir. Umutla var olma seçimimizdir. Bu seçim çocuklarımızın kadınlarımızın kendi elleri ile geleceğini yazacağı seçimdir. Bu seçim Türkiye siyasal yaşamına altın harflerle yazılacak ittifakın seçimidir. Sizlere baharı müjdelemek istiyorum. 15 Mayıs sabahı bahar yeniden gelecek.

Helil İnay Kınay;
Ben yıllarda İzmir'in her köşesinde yaşamı savundum. Adaleti, eşitliği savundum. Sadece insanlar içinde değil; Topraktaki karıncalar, tarladaki zeytinlerin özgürlüğünü savundum. Bunu çocuklarımız, geleceğimiz için savundum. Biz 21 yıllık iktidarda emeğimizin nasıl eksiltildiğini gördük. Depremde evimiz, canımız gitti. 21 yıllık iktidar bizi bir araya getirdi. Açlıkta yoksullukta acıda eşitlendik. Hepimiz açız, yoksuluz. Millet İttifakı olarak bizde aynı amaçla birleştik bu acıyı, yoksulluğu, acıyı yok etmek için, emeği ülkeye yeniden getirmek için birleştik.

Ayten Gülsever;
Cumhuriyetin 2'nci yüzyılda demokrasinin devrimi için hepimizin omuzuna ihtiyacımız var. Kadının, gençliğin umudun sesi olmak için buradayız. Hakça paylaşım için buradayız!

Nurşen Balcı;
Sizlerin içinde biriyim ve sizlerle olmaktan her zaman gurur duydum. Cumhuriyetin 2'cni yüzyılına girdiğimiz bu günlerde Millet İttifakı olarak bulunduğumuz kadrolar ile yola çıktık. Bilekte bir şey değişecek her şey değişecek dedik. 21 yıllık AKP iktidarında Cumhuriyetin en kötü yönetimini yaşadık. Kadınlarımızın ve gençlerimizin geldiği nokta ortada. Bizim bu iktidardan kurutulup kadınlarımızın ve gençlerimizin umudunu olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum.

1.BÖLGE

1.Yüksel Taşkın

2.Ahmet Tuncay Özkan

3. Sevda Erdan Kılıç

4.Murat Bakan

5.Ednan Arslan

6.Seda Kaya Ösen (DEVA)

7.Haydar Altıntaş (DP)

8.Devrim Barış Çelik

9.Sefer İpekli

10.Güldem Atabay

11.Şahbal Aras

12.Fulya Akçay

13. Mehmet Şahin Fırat

14.Birgül Değirmenci

2.BÖLGE

1.Gökçe Gökçen

2.Rıfat Nalbantoğlu

3.Rahmi Aşkın Türeli

4.Mahir Polat

5.Salih Uzun (DP)

6.Deniz Yücel

7.Mustafa Bilici (Gelecek)

8.Hacer Foggo

9.Esin Doğan Metin

10.Altan İnanç

11.Emine Helil Kınay

12.Ayten Gülsever

13.Nurşen Balcı

14.Burak Kotan

 

 

 
İzmir'de gevreğe zam!
 
'694 milyon tonluk nadir toprak elementi keşfettik'
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmir 19 Nisan 2023 Çarşamba 09:38

rozete oy verme dönemi bitti

Yorumu oyla      6      3  
Karşıyakalı 19 Nisan 2023 Çarşamba 08:39

Doğma büyüme Karşıyaka'lıyım. Taraf gazetesi yazarı Yüksel Taşkın'ın listede olduğu, ne faydası olacağını bilemediğim DEVA Partili'nin listede olduğu, Atatürk değerlerinden uzak bu partiye oy verilecek bir taraf kalmamıştır.

Yorumu oyla      9      4  
altan koralttan 19 Nisan 2023 Çarşamba 05:00

ellerinden tutsaydınız,inemezler aşağıya..kaybolurlar...

Yorumu oyla      6      4  
Alo 19 Nisan 2023 Çarşamba 04:38

Hep siz konuşuyorsunuz birde halktan birini konuştursanız ya onlar ne diyor,ne bekliyor

Yorumu oyla      6      3  
Serdar 19 Nisan 2023 Çarşamba 02:45

Size verecek oyumuz yok

Yorumu oyla      7      4  
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK 18 Nisan 2023 Salı 22:49

Kemalizme " IRKÇI " diyen kim kim kim kim!!! Hadiyin ordan sandıkta görüşeceğiz, çünki patron BİZİZ.

Yorumu oyla      14      4  
kemal gür 18 Nisan 2023 Salı 22:09

tuncay bey tenezzül etmedimi

Yorumu oyla      14      5  
örgüt... 18 Nisan 2023 Salı 21:35

5+5 baska birsey cıkmaz... Denize yazık oldu Nalbantoğlu yerine onun yazılması lazımdı hak yendi...

Yorumu oyla      10      4  
Tıpış tıpış artık oy yok 18 Nisan 2023 Salı 20:55

Çok merak ettim, yüksel bey, rıfat bey, gökçe hanım, deniz bey il başkanı daha önce hayatlarında hiç limontepeye gitmişler mi, veya buranın neresi olduğunu gerçekten biliyorlar mı? Burada yaşayan halkın sorunları nelerdir, acil ihtiyaçları nelerdir? Kimse kusura bakmasın ama ben bu ithal adaylara, İzmir'in yollarını dahi bilmeyen insanlara bir İzmirli olarak tıpış tıpış kurmalı robot gibi oy vermeyeceğim ve etrafımdaki insanlara da oy verdirtmeyeceğim...

Yorumu oyla      15      4  
Yetkisiz Delege 18 Nisan 2023 Salı 19:47

Biz bu atama adayları tanımıyoruz ve genel merkeze biat etmiyoruz,önün için kesinlikle oy vermeyeceğiz çünkü genel merkez yöneticileri çekip gitsinler artık yoksa HALK partisi olmaktan çıkacaktır,nedir bu ya,her şey çok güzel olacak deyip kendilerine her şey çok güzel ama maymun gözünü çoktan açtı...

Yorumu oyla      19      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan müjdeyi verdi: 3 yeni tesis kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu yıl içinde Eskişehir’e 501 milyon liralık yatırımla ...
'Belime silahımı takar kendimi korurum'
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden ...
'Yapamayacakları ne varsa vadediyorlar'
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, muhalefetin, iktidarın eser ve hizmetlerinden ...
 
Dışişleri: Sudan'daki vatandaşlarımızın durumunu yakından takip ediyoruz
Dışişleri Bakanlığı'nca, "Sudan’daki vatandaşlarımızın durumunu yakından ...
'Bayrağımız ve vatanımız için ölüme gideriz'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim iki kırmızı çizgimiz var; ...
'133 bin TOKİ konutundan 1 tanesi bile yıkılmadı'
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Kahramanmaraş'ta basın toplantısı ...
 
TBMM, '23 Nisan' özel gündemiyle toplanacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kuruluşunun 103'üncü yıl dönümü ve ...
AK Partili Kaya’dan CHP’li Sandal’a tepki: Ciddiye alınacak birisi değil!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya Bayraklı’da bulunan deprem ...
Erdoğan: Emperyalist düzene biz dur dedik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar'daki, ilk seçim mitinginde ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva