HABERLER>POLİTİKA
10 Ocak 2023 Salı - 19:41

CHP İzmir'de görevden alma iddiası... Başkan Aslanoğlu, il yönetimi için kararını verdi!

CHP İzmir’de il başkanlığına atanan Şenol Aslanoğlu, il yönetimi ile biraraya geldi. Gündemde yer alan görevden almalarla ilgili açıklamalarda bulunan Aslanoğlu, kararın kendisine bırakılması durumunda il yöneticileri ile seçim dönemine kadar birlikte çalışmak isteyeceği ancak son kararın genel merkezde olduğunu söylediği iddia edildi.

CHP İzmir de görevden alma iddiası... Başkan Aslanoğlu, il yönetimi için kararını verdi!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - CHP İzmir’de dün MYK kararı ile göreve il başkanı olarak atanan Şenol Aslanoğlu, bugün sürpriz bir kararla il yönetimi ile bir araya geldi. Saat 17’de CHP İzmir İl Binasında il yöneticileri ile tanışmak için bir araya gelen Aslanoğlu, gündemdeki ‘görevden almalar’ hakkında dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

‘BANA KALSA…’
İl yöneticileri ile gerçekleştirdiği toplantıda sıkça tartışmalara neden olan ‘görevden alma’ konusuyla ilgili bilgi veren Aslanoğlu, ‘Öncelikle hepimize iyi bir çalışma dönemi diliyorum. Biraya gelip tanışmak için böyle bir toplantı yapmak istedim. Kamuoyunu meşgul eden bir konu hakkında da görüşlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. İl yönetiminin büyük bir çoğunluğunun görevden alınacağı yönünde haberleri ben de okuyorum. Benim şu anlık öyle bir düşüncem bulunmuyor. Hep birlikte seçime kısa bir süre kala uyumlu bir çalışma yürütmeyi diliyorum. Eğer seçim hakkı bana kalırsa sizlerle devam etmeyi isterim ancak tabi ki takdir genel merkezin. Yarından itibaren çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandığı iddia edildi.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK
Tanışma toplantısında konuşan il yöneticileri ise “Görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Genel merkezimizin takdiri ile geldiğiniz görevde biz de sizinle birlikte çalışmak isteriz. Seçim yolunda güzel işler başaracağımıza inanıyoruz” diye destek sundukları iddia edildi.

 
İzmir’de etkili sağanak yağış!
 
Bodrum açıklarında 65 göçmen kurtarıldı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Davut Kaya 11 Ocak 2023 Çarşamba 10:00

Umudumuzsun başkanım

Yorumu oyla      2      6  
Vatandaş 10 Ocak 2023 Salı 22:44

Yazık çok yazık mevcut il yönetimi ile hiçbirşey yapılamaz hepsi kendine çalışıyor partiyi düşünen yok dikkatli olunması lazım

Yorumu oyla      12      3  
Davut Kaya 10 Ocak 2023 Salı 21:07

Umudumuzsun başkanım

Yorumu oyla      2      11  
10 Ocak 2023 Salı 20:28

HAKİKATEN TEBRİK EDİYORUM BU YENİ İL BAŞKANINI… İyi oldu…İyi oldu… Fevkalade iyi oldu… *** Bu seferde İzmir Chp nin başına… Fevkalade beğendiğim bir il başkanı seçtiler… Şenol Aslanoğlu… *** Aslan gibi maaşallah… Hem aslan…Hem Aslanoğlu… Genç yaşta…On parmağında on marifet… *** Hep işveren tarafında şahane işler seçmiş… *** Okuyun bak biyografisini… Ağzınız açık kalır… *** Hakikaten tebrik ediyorum kendisini… Tekno…Teknoloji…Tekno park…Teknik servis alanlarında… Hayli başarılı bir arkadaş… *** Birde en çok dikkatimi çeken; İZ@ İnovisyon ve girişimcilik AŞ diye bir şirketin icra kurulu başkanı olması… *** Baktım bu şirkete… Vallahi billahi fevkalade… Girişimciliğin ruhu…Ruhu… O kadar yani !… *** Şirketin tanıtımında ; “ yenilikçi projelerini ve yaratıcı fikirlerini İz@ da geliştir… Sanal ve hazır ofis kirala… Tam donanımlı hazır ofislerde masraf yapmadan çalışma fırsatını kaçırmayın “ diyor… *** İşte zeka bu !… *** Bu zekayı Chp nin potansiyel örgütsel gücüyle birleştirdimi… Aslan kardeşimiz yeni il başkanımız… İzmiri tekrar Chp nin kalesi yapar… *** Bana göre bu sefer… Fevkalade çok isabetli seçilmiş il başkanı… Çok zeki…Çok girişimci…çokta genç… Lafın gelişi… İğne deliğinden bile girer… *** İşte yeni Chp ye artık böyle gelin… Böyle il başkanları önerin… *** Yok emekten yanaymış… Yok işçiymiş…Sendikaymış…Sömürüye karşıymış… Emek en yüce değermiş diyene bakmayacaksın… *** Böyle başarılı iş bitirici il başkanların olacak… *** Bir ara !… Chp meclis üyeliğinden dalmışta… Belediye başkanlığı kapısını bile zorlamış… *** Şimdi ona o belediye başkanlığının kapısını kapatanlar… Partinin bütün kapılarını ardına kadar açıp… Hepsinin üstünde onu İzmirin başkanlığına taşımışlar… *** Vallahide billahide iyi oldu… Bu konuda emeği geçenlerin hepsini tebriiik ediyorum… *** Hem sonra bak !… Tunç Soyer onun işvereni olarak dün ne demiş; ( İzbeton…Heval Savaş Kaya girişimleriyle… Kent yenileme işine bile şıppadak girmiştide… İş insanları kooperatifleri kurmuş)… Yöneticiliklerini terk edecek.İstifa edecek… *** Yaniii…Kimse masum değil bu yeni Chp de… Organize işler bunlar… *** Hakikaten işbilir bir arkadaş getirdiler İzmirde Chp nin başına… *** Ama bir tek kusuru var… Bu işbilir girişimci müteşebbis arkadaşımızın… Onu önerenlerinde umrunda değil… *** Chp örgütlerini tanımıyor… İlçelerini bilmiyor… O ilçelerdeki dengeleri bilmiyor… Taban siyasetinden bi haber… Köylüyü tanımıyor… İşçiyi bilmiyor…Sendikaları anlamıyor… *** Körü körüne de olmaz ki bu iş… Bu Chp örgütünü dört ay sonraya yapılacak seçimlere nasıl hazırlayacak bu arkadaş… *** Oh…Bizim istediğimiz olduda… Bu kadarcıkta kusuru olsun derseniz ?… *** Bende ; Hakikaten tebriiik ediyorum hem bu arkadaşı… Hemde onu il başkanı yaptıranları…Kemal Karataş

Yorumu oyla      6      8  
Davut Kaya 10 Ocak 2023 Salı 20:07

Umudumuzsun başkanım

Yorumu oyla      2      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP ve İYİ Parti AK Parti'nin randevu talebini reddetti
CHP ve İYİ Parti, AK Parti'nin başörtüsü düzenlemesi için randevu talebine ...
Gözler yönetimde... CHP İzmir’de revizyon kapıda!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı görevine MYK kararı ile atanan ...
Erdoğan: 6 kaptan bir gemiyi batırır!
6'lı masaya yönelik eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime ...
 
Dokunulmazlık çıkışı: Kaldırmazsanız namertsiniz!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır ile ...
Destici seçim için tarih verdi!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim tarihine ...
AK Partili kadınlar 5'inci kez Türkiye birincisi!
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, kadın üyelikte 5. kez Türkiye 1. si oldu. ...
 
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a tazminat ödeyecek!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kişilik haklarının ihlal edildiği ...
Bakan Özer: Hiçbir sınıf öğretmensiz kalmaz
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, EYT ile emekli olacak öğretmenlerle ilgili, ...
'Fiyatlamada yanlış yapana gereğini yaparız'
Bakan Nebati, raflarda fiyat sabitleme çağrılarına çok sayıda sektörün ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva