HABERLER>POLİTİKA
12 Şubat 2012 Pazar - 13:16

CHP İzmir'de delege seçimleri son virajda!

Delege seçimleri Çiğli'de beklendiği gibi gergin geçerken, Güzelyalı'da iptal edilen seçileri aynı liste farklı kazandı.

CHP İzmir de delege seçimleri son virajda!

CAN ÖZLÜ/ EGEDESONSÖZ - Delege seçimlerine bu hafta da ara vermeden devam eden CHP İzmir’de, en önemli sandıklar Çiğli’de kuruldu. İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer ve Belediye Başkanı Metin Solak’ın desteklediği listelerin yarıştığı 27 mahallede, üyeler sandık başına gitti. Günün en tartışmalı mahallesi olan İstasyonaltı’da ise seçimler tartışmalı başladı. Koçer ve Solak’ın da oy kullandığı mahallede, her iki başkanın atışmaları güne damgasını vurdu. Koçer Solak’a ‘Seni sandığa gömeceğim’ dedi. Solak ise ‘Hile yapmak senin işin, ayıptır’ diye yüklendi.

Delege seçimlerinden fotoğraflar için tıklayınız

KOÇER- SOLAK ATIŞMASI
İstasyonaltı’daki seçimler öncesi listeler üzerinde tartışma yaşandı. Her iki listede de yer alan bazı isimlerin, dilekçe vererek Koçer lehine diğer listeden adını sildirmesi Solak cephesinde tepkiyle karşılandı. Solak, sandık başında bulunmayan isimlerin, bir hafta önceden dilekçelerinin alındığını öne sürerek yapılan işlemin etik olmadığını söyledi. Sandık başında bulunan CHP PM üyesi Veli Özdemir de listeden adını sildirenlerin seçim yerine gelmeleri gerektiğini belirtti. Bu sırada her iki başkan arasında sözlü atışma yaşandı. Solak’ Koçer’e, “Bu yapılanlar sana yakışmıyor. Ayıptır. Üyeleri silemediğin için hile yoluna gidiyorsun. Kazanabiliyorsan sandıkta kazan. Böyle hile- hurda olmaz” dedi. Koçer ise “Seni sandığa gömeceğim” karşılığını verdi. Belediye Başkanı Solak, ilçe başkanı Koçer tarafından partililere gönderildiği öne sürülen SMS’leri de il yöneticileri ile paylaştı. Partililerin tehdit edildiğini öne süren Solak, İl Yöneticisi Metin Güler’i de taraf olmakla suçladı. Solak, Kaklıç ve Sasalı’da da sandık kurulmadığını söyledi.
 
MAHALLELER TARTIŞMALI
Öte yandan; Yakakent ve Balatçık Mahalleleri’nde de sıkıntı yaşandı. Yakakent’te Koçer yanlılarının oy kullanımına engel oldukları ileri sürüldü. Balatçık’ta ise listedeki bazı isimlerin kırmızı kalemle çizildiği ve bu isimlere oy atılmasının engellendiği iddia edildi. Bu gelişme üzerine CHP PM üyesi Veli Özdemir de bu mahallelere gitti.
 
CUMHURİYET MAHALLESİ İPTAL
Tartışmalı geçen Çiğli delege seçimlerinde ilk iptal haberi de Cumhuriyet Mahallesi’nden geldi. Tek liste ile gidilen seçimlerde, taraflar liste renginde anlaşamadı. Solak’a yakın partililer listenin mavi renkte kalmasında ısrar etti. Koçer taraftarları ise listenin beyaz olması gerektiğini savundu. Yaşanan tartışma sonrasında sandık sorumluları seçimlerin yapılamayacağını söyleyerek, seçimleri iptal etti. Böylece CHP İzmir’de tek listeyle gidilen bir delege seçimi ilk kez iptal edilmiş oldu.
 
KOÇER’E LİSTEDE USULSÜZLÜK İDDİASI!
İstasyonaltı Mahallesi seçimleri devam ederken, seçimlerin seyrine yönelik önemli bir iddia ortaya atıldı. İlçe Başkanı Koçer’in, İstasyonaltı’daki, Solak’ın mavi listesini, farklı mahallelere gönderdiği ve mavi listelerde karışıklık yaratarak, seçimleri kaybedeceği yerlerde iptal kararı çıkartmaya çalıştığı öne sürüldü. Mahallelerdeki farklı mavi listeleri karıştırmaya çalışan bir partili de ilçe binasına getirildi. Partilinin, İlçe Başkanı Koçer tarafından binadan kaçırıldığı da iddia edildi. Öte yandan, liste rengi konusunda anlaşamayan Cumhuriyet Mahallesi’nin ardından, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi seçimleri de iptal edildi.
 
İSTASYONALTI’NIN GALİBİ KOÇER
Günün en tartışmalı mahallesi olan İstasyonaltı’da, seçimlerin sayım aşaması da tartışmalara sahne oldu. İl Başkanı Tacettin Bayır da bizzat ilçe binasına gelerek sonuçları yerinde takip etti. Yapılan sayım sonucunda, geçerli 394 oyun, 199’unu İlçe Başkanı Koçer’in listesi aldı. Belediye başkanı Metin Solak’ın listesi ise 165 oyda kalarak seçimi kaybetti. 5 oy ise geçersiz sayıldı. Seçim sonuçlarının ilan edilmesinin ardından açıklama yapan İl Başkanı Tacettin Bayır “Demokratik seçimlerinizden ötürü sizleri kutluyorum. Bu seçimlerde kaybeden yok. Kazanan CHP’dir” dedi. Solak’ın mavi listesinde, Solak, Arzu Karadağ, Hüseyin Gündüz, Cebrail Altay, Ahçik Eroğlu, meclis üyeleri Ali Karabay ve Muhlis Yıldırım delege olamadı. Beyaz listede ise Düzgün Polat, Ali Cevat Aslan ve Ahmet İbiş ve Ayten Yola da delege olmayı başardı.
 
SOLAK “KONGREDE HESAPLAYACAĞIZ”
Listesi kaybeden Belediye Başkanı Metin Solak ise “Sadece bir mahallenin delege seçimini kaybettik. Genel anlamda bir kaybımız yok. Bu bir bayrak yarışıdır ve asıl sonuç ilçe kongrelerinde ortaya çıkar. Sayın Koçer, o zamana kadar ilçe başkanımızdır. İlçe ile hiç sıkıntımız olmadı ancak ilçe başkanımızın bazı tutumlarını demokratik bulmuyoruz” dedi. Sonucun açıklanmasından önce bazı partililer arasında yine gergin anlar yaşandı. Tartışmalar büyümeden önlendi. Çiğli’de, seçime tek liste ile gidilen Yenimahalle’de de sonuçlar açıklandı. 212 üyenin 113’ü sandık başına gitti. Meclis üyeleri Zafer Şahay, Cemal Vahit’in yanı sıra Teki Adıgüzel, Muhammer Çiçekdağ, Yaşar Kabaker ve Hüseyin Büyük de delege listesinde yer aldı.

GÜZELTEPE’DE BÜYÜK TARTIŞMA!
İlçenin en önemli mahallelerinden biri olan Güzeltepe’de sandıkların açılması ve oyların sayılması sırasında kavga çıktı. Metin Solak ve Ali Rıza Koçer’e yakın iki listenin yarıştığı seçimlerde; 652 geçerli oyun 326’sının beyaz, 326’sını ise beyaz listenin aldığı açıklandı. Yapılan itirazlar üzerine tekrar sayım yapıldı. Mavi listenin üç oyu geçersiz sayılınca ortalık karıştı. Beyaz liste taraftarları tutanak tutmak istedi, Solak taraftarları buna izin vermedi. Sandık apar topar ilçe binasına getirildi. Arbede sırasında Solak’ın kayınbiraderinin silah çektiği dedikodusu yayıldı. İlçe binasında tutulan tutanakta beyaz listenin üç oy farkla kazandığı ilan edildi. İlçe başkan yardımcısı Ali Sağlam, Gürsel Kayabay ve Hüseyin Çifttepe delege oldu. Meclis üyesi Doğan Gül ve Muhtar Burhan Acar delege olmayı başaramadı. Solak ve ekibi listeye itiraz etti. İl Başkanı Tacettin Bayır’ın devreye girip listeye müdahale etmesi bekleniyor. İlçe binasında gergin bekleyiş sürüyor.

İŞTE MAHALLE MAHALLE ÇİĞLİ SONUÇLARI:
CHP Çiğli’de yapılan delege seçimlerinde, büyük mahallelerin neredeyse tamamını Solak’a yakın listeler kazandı. Bir tek İstasyonaltı Mahallesi’nde Koçer ekibi galip gelirken,  Atatürk, Evka-5, Şirintepe, Aydınlıkevler ve balatçık gibi mahallelerde Solak’ın ağırlığı hissedildi.
 
Atatürk Mahallesi: Belediye Başkanı Metin Solak’ın desteklediği mavi liste, Koçer ekibine karşı üstünlük kurdu. Mavi listede, Turabi Güler, Metin Özer, Güler Doğan ve Ali Asker Çelik delege olmayı başarırken, beyaz listede Hüseyin Kızılkaya, Ali Karaduman, Zahrettin Kaya ve Taşkın Koçan delege olamadı.
 
Çağdaş Mahallesi: Çağdaş’ta, Belediye Başkanı Solak ve İlçe Başkanı Koçer’e yakın iki liste yarıştı. Koçer’in beyaz listesi galip geldi. Ali Üsnüt, Demir Ünver, Hayri Oğuz ve Nurettin Arslan delege listesinde yer aldı.
 
Aydınlıkevler Mahallesi: İlçenin en tartışmalı mahallelerinden biri olan Aydınlıkevler’de de Solak’a yakın liste kazandı. Mavi listede Niyazi Arslan, Abdullah Gül, Hüseyin Çam ve Turgay Pektaş delege olmayı başardı. Seçim sonuçları bir oy farkla bitince, tartışma yaşandı. beyaz listenin tutanakları teslim etmek istemediği öğrenildi.
 
Egekent Mahallesi: İki listenin yarıştığı mahallede gülen taraf İlçe Yönetimine yakın olan beyaz liste oldu. 160- 147 biten seçimlerin sonunda Milletvekili Adayı Ebru Okay, Elif Deveci, Besim Arslan ve Salih Top da delege listesinde yer aldı.
 
Balatçık Mahallesi: İlçenin en büyük mahallelerinden olan Bayatçık’ta, gülen taraf ilçeye muhalif olan liste oldu. Solak’ın mavi listesinden Hüsniye Elveran, Şükriye Şimşek ve Mürsel Kaplan delege listesine adını yazdırdı.
 
Evka 2 Mahallesi: Solak’ın mavi listesi ile Koçer’in beyaz listesi kapıştı. Koçer ekibi sandıktan başarı ile ayrıldı. 59- 47 biten seçimlerin sonucunda Halil Özveren, Süleyman Kuş ve Murat Yıldırım delege listesinde yer aldı.
 
Esentepe Mahallesi: Solak taraftarı mavi listenin kazandığı Esentepe’de, Muhlis Özkan, Yüksel Arduç ve Ozan kaya delege olmayı başardı.
 
Uğur Mumcu Mahallesi: İlçe Başkan Yardımcısı Aydın’ın Işık’ın mahallesinde gülen taraf ilçe yönetimine yakın beyaz liste oldu. Aydın Işık, Hüseyin Kalkan, Atilla Önder delege listesinde yer alan isimler oldu.
 
Evka- 5 Mahallesi: İlçenin stratejik açıdan en önemli mahallelerinden olan Evka-5’te de gülen taraf Solak ekibi oldu. Yaşar Sert, Utku Erdemi, Mülazım Bilgen ve Rıza Çoban’ın mavi listeden delege olduğu seçimlerde, Hakime Arslan delege seçilemedi.
 
Yakakent Mahallesi: İlçenin önemli mahallelerinden biri olan Yakakent’te de iki liste yarıştı. İlçe yönetimine yakın olan beyaz listede İl Başkan Yardımcısı Vezir Aslan, İl Genel Meclis Üyesi ve Ali Rıza Akdağ delege olmayı başardı.
 
İzkent Mahallesi: İzkent’te Belediye Başkanı Metin Solak’ın desteklediği liste sandıktan çıkmayı başardı. İbrahim Ün, Neriman Yurtsever, Bülent Tatarka ve Tarık Gül’ün yer aldığı liste delege çıkarmayı başarırken, İlçe Başkanı Koçer’in beyaz listesinde yer alan Tülay Cömert, Adnan Kumru, Ali Özbalık ve Hayri Tunç listelere giremedi.
 
Küçük Çiğli: En önemli mahalleler arasında yer alan Küçük Çiğli’de gülen taraf Solak ekibi oldu. Solak’ın ilçe başkan adayı olarak gösterilen Nihat Gültekin’in yer aldığı mavi liste, rakiplerine üstünlük sağladı. Mavi listede Hasan Arslan, Fevzi Atalay, Hasan Atmaca ve Hıdır Çoban delege oldu. Karşı listede ise Ali Haydar Kaya, Murat Kalkan, Hasan Arslan, Süleyman Avcı sandıktan çıkamadı.
 
Köyiçi Mahallesi: İki liste yarıştı, İlçe yönetimine yakın olan liste kazandı. İl Genel Meclis Üyesi Veysel Mansuroğulları, İlçe Sekreteri Sebahat İssi delege oldu.
 
Şirintepe: 26 delegesi bulunan mahallede, Solak’ın desteklediği liste, Koçer ekibine üstünlük kurdu. Binali Koçak, Önder Özdemir, Kadim Turan, Hikmet Polat delege olmayı başardı.
 
Yenimahalle: 15 delegeli mahallede, seçime tek liste ile gidildi. Meclis üyeleri Zafer Şahay ve Cemal Vahit’in yanı sıra, Muhammer Çiçekdağ, Tekin Adıgüzel ve Hüseyin Büyük, delege listesinde yer aldı.
 
Ahmet Taner Kışlalı: Seçimlere ortak liste ile gidildi. Listede, merhum Belediye Başkanı Ensari Bulut’un ağabeyi Hamza Bulut’un yanı sıra, Kaner Kırmızı, Mustaga Cevahir, Galip Odabaşı ve İbrahim Odabaşı delege olmayı başardı.

EFELER’DE SONUÇ DEĞİŞMEDİ
Buca Efeler Mahallesi seçimleri de iddialı geçti. Geçtiğimiz haftalarda yapılan ve İl Başkanı Tacettin Bayır’a yakın liste ile hem il hem de ilçe yönetimine muhalif listenin yarıştığı seçimler iptal edilmişti. Bugün tekrarlanan seçimler sonrasında sonuç değişmedi. Lokman Fazla, İsmail Yüzer, Kızılçullular Derneği Başkanı İsmail Öznur, Elektrikçiler Odası Başkanı Ali Üstün’ün listesi; eski sendikacı Zaman Süer ve İl Disiplin Kurulu Üyesi Hulusi Nazlı’nın listesine üstünlük kurdu. Mavi liste, beyaz listeyi 222’ye 174 mağlup etti.
 
GÜZELYALI’DA ZAFER BEYAZ LİSTENİN
Konak Güzelyalı’da da seçimler sırasında kavga yaşanmış, İlçe Başkan Yardımcısı Vildan Küpeli darp edilince seçimler iptal edilmişti. Tartışmalı geçmesi beklenen Güzelyalı’da seçimler bugün tekrarlandı. İlçe yönetimine yakın Kırmızı liste ile ilçeye muhalif beyaz liste yarıştı. Çekişmeli geçen seçimlerin ardından beyaz liste, kırmızı listeye 152’ye 100 üstünlük sağladı. Beyaz listede yer alan Nedim Altan, Nihat Efe Aksan, İbrahim Burak Oğuz, Cem Aksan, eski Konak Belediye Başkanı Ahmet Sarışın, Derya Çınar ve Necmiye Elgün delege oldu. Kırmızı listede İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Esat Aslan, Nazif  Mustafa Delen, Ekrem Derbentoğulları, İlçe Yöneticisi Ahmet İlhami Kıral, delege olmayı başaramadı.

AZİZİYE’DE DEMİR KAZANDI
Konak’ın iptal edilen mahallelerinden Aziziye’de de üyeler sandık başına gitti. İlçe yönetimine muhalif olan mahalle muhtarı İbrahim Pamuk’in listesi ile, meclis üyesi Mehmet Şerif Demir ve Ferdi Erten’in listesi yarıştı. Demir’in listesi 24’e 18 kaybetti.

ÇAY MAHALLEDE ÖLÇER FARKI
CHP Bayraklı’nın tartışmalı mahallelerinden Çay Mahalle’de daha önce iptal edilen delege seçimleri de bugün yapıldı. İlçe Başkanı Levent Ölçer’e yakın delege liste ile muhalif liste yarıştı. Ölçer ekibinden Nihat Koldaş, Ali Ağca, Veli Akkuş delege olmayı başarırken, muhalif listeden kent konseyi üyesi Recep Aydın, Mahir Polat ve Murteza Ağca delege seçilmeyi başaramadı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayhan 13 Mart 2012 Salı 17:39

Ahmet Sarışın hangi yüzle çıkıyor üyelerin karşısına anlamıyorum. 2009'de AKP için oy istiyordu. Baktı millet yüz vermiyor bu sefer CHP'de siyaset yapmaya çalışıyor.

Yorumu oyla      11      5  
sevda 13 Şubat 2012 Pazartesi 18:15

arkadaşlar çiğlide chp kazandı ilçe örgütü kazandı partililerimiz kazandı daha da ötesi yok.biz egekentliler hoşgörü çerçevesinde kavgasız dövüşsüz gayet medeni bir şekilde seçim yaptık seçim bitti taraflar birbirlerini kutladı keşke muhalefetten bazıları da diğer mahallelerde bunu başara bilseydi..ama olmadı seçimi kazanan ilçe örgütünü çalışmalarından tebrik ederim.kaybeden muhalefete geçmiş olsun dileklerimi iletirim..yenilen pehlivan güreşe doymazmış bizim muhalefettekiler de öyle görünüyor.

Yorumu oyla      15      161  
meral 13 Şubat 2012 Pazartesi 18:03

yazık çiğli'ye yazısını yazan arkadaş koçeri niye disipline versinler akp'nin oyları ile başa geçmediği için mi,seçim zamanı akp'li bakanların peşinde koşmadığı için mi,delege seçimlerinde delegelere oy alabilmek için erzak dağıtmadığı için mi,birgün bile basına çıkıp belediye ile aramızda bir sorun yok deyip parti adını kötülemediği için mi ..hııı hangisi için verilecek biraz delikanlı olun seçim yapıldı metin solak kaybetti niye bunu kabullenmiyorsunuz da hala çamur atıyorsunuz..

Yorumu oyla      20      121  
güzelyalı 13 Şubat 2012 Pazartesi 14:30

güzelyalı mahallesi sıradan bir mahalle değildir.partimizin yüzde 80 oy aldığı bir mahalledir.harmanda emeği olanın hasattada payı vardır.harmanda emeği olmıyan sadece hasattan pay almak isteyen kişilerin yönlendirdiği kırmızı liste kaybetmiştir.örgütümüz bunlara sandıkta derslerini vermiştir.yaşasın CHP

Yorumu oyla      14      6  
ersin 13 Şubat 2012 Pazartesi 13:42

Efeler mahallesinde ......noktalı kişi yenileceğini anlayınca bu sefer beyaz listeden ayrılıp mavi listede yer aldı ve delege oldu,Allah delegeliğini makbul eylesin.İki yıl önce delege olamamış tı!Bu kişi politikayı öğrenmiş kendisine akıl veren zatı muhterem sayesinde!!Yenemiyorsan kendi ekibini satarsın yenenin yanında yer alırsın,işte gerçek politika bu!Geç te olsa öğrenmenin faydasını görecektir ve BUCA ya bu kişi çok faydalı olacaktır.Yerel Seçimlerde tekrar listeye girip kazanacaklardır.

Yorumu oyla      15      6  
tufan 13 Şubat 2012 Pazartesi 08:34

efelerde arkada 10 oy önde 54 oy oy oy :)

Yorumu oyla      16      8  
bucadan destek 13 Şubat 2012 Pazartesi 08:13

Sayın başkanımız sarışın yerel seçimleri kaybettikten kısa süre sonra tekrar örgütüne döndü beş yıl koşturdu. sonra sayın baykal dsp den priştinayı transfer etti oda sarışını istemiyorum dedi.sebeb erdal izgi. hani emege saygı . gelin sarışını anlıyalım.parti içi demokrasiyi savunalım.Sıra dışı liderler hep ön seçimle gelmiştir.şu anki başkanlar ön seçimden çıkamazlar.saygılarımla

Yorumu oyla      18      10  
chp aşkım 13 Şubat 2012 Pazartesi 03:24

gözlem arkadaşımıza yürekten katılıyorum kaybeden sadece aytekin tunuz dur

Yorumu oyla      15      6  
ertugrul 13 Şubat 2012 Pazartesi 01:18

Yani evet Güzelyalıda gönlümdeki liste kazandı ama AKP'den belediye başkanlığı için CHP karşıısnda duran ve kazanamayınca utanmadan bir de CHPye dönerek bugün her yerde bas basa CHPliyim diyen bağıran Ahmet Sarışın'ı hazzetmiyorum.Ne yani şimdi CHP de siyaset mi yapacak?Ertuğrul Günay neyse Ahmet Sarışın odur bence...Bunun dışında Aytekin Tunus iyi bir ders aldı.23delege birden kaybetti ve işi imkansıza doğru gitmekte.KENDİSİ YERİNE KILICDAROĞLU YAPISINA UYGUN BİR ADAY BULUNACAKTIR...

Yorumu oyla      19      7  
chp aşkım 12 Şubat 2012 Pazar 23:56

gercek KILICDAROĞLU ekibi kırmızı liste AKP den dönenlere oy vermeyin CHP ye sahip cıkın.... mesajları atararak BAŞKANIMIZIN sözu üstune söz söylemiş oldunuz OYSAKİ BENİM BİLDİĞİM başkanımızın sözu ustune söz söylenmez kendi kendimizi karalayarak elimize ne gecerki karalamak bizim gibilere yakışık kalmaz ama sizler kendinize bunu yakışdırdınız ne oldu yani şimdi kim kazandı karalama yapmadan calışan ekip kazandı helal olsun sizlere güzelyalıdaki kazanan beyaz listeye tebrik ediyorum

Yorumu oyla      16      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karataş: Hedef 2014’de belediyeleri kazanmak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Teşkilatı, delegelerini ...
CHP İzmir konferansları için geri sayım başladı
İzmir’de yapılması planlanan dört aşamalı Konferansların hazırlık toplantısı, ...
Birgül Ayman Güler'den çarpıcı açıklamalar!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, merkezi ve yerel siyasi ...
 
CHP olağanüstü kurultay tarihini değiştirdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, daha önce 1 Mart'ta yapılacağı ...
Kılıçdaroğlu: Dokunan yanmaya devam ediyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KCK soruşturması kapsamında MİT ...
İl Başkanı Bayır’ın Karabağlar zaferi
Delege seçimleri süreci devam eden CHP’de Karabağlar ve Gaziemir’de partililer sandığa gitti.
 
AK Partili Zeybekci'den CHP'lilere şok sözler!
Denizli Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci, yerel bir televizyonda katıldığı ...
Moroğlu'ndan Billur Tuz işçilerine destek
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Çiğli Atatürk ...
MHP Torbalı kahvaltıda buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı ilçe başkanlığı üyelerini kahvaltıda ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva