HABERLER>POLİTİKA
14 Mart 2023 Salı - 11:34

CHP İzmir’de bu kez eski il yöneticileri buluştu… Toplantıda neler konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, seçime kısa süre kala örgüt içi bütünleştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte geçmiş il başkanları ile bir araya gelen Aslanoğlu, bu kez da partisinde görev almış geçmiş dönem il başkan yardımcıları ile bir araya geldi.

CHP İzmir’de bu kez eski il yöneticileri buluştu… Toplantıda neler konuşuldu?

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Örgütte geçmişte görev almış isimler üzerinde yoğunlaşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, geçtiğimiz günlerde ilk olarak partisinde görev almış il başkanları ile bir araya gelmişti.

Geçmiş dönem il başkanlarına ‘Destek’ ve ‘tecrübelerinizi aktarın’ çağrısında bulunan Aslanoğlu, bu kez ise il yönetiminde geçmişte yer almış isimler ile bir araya geldi. Sabah kahvaltısında buluşan siyasilerin gündeminde ise ‘seçim’ yer aldı.

ASLANOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
Düzenlenen kahvaltı sonrası geçmiş dönem il başkan yardımcılarına seslenen Aslanoğlu’nun, katılımcılara geçmişte aldıkları görevlerden dolayı teşekkür ettiği ve parti üzerindeki emeklerinin büyük olduğunu vurguladığı öğrenildi.

‘DESTEK VERİN’
Toplantıda seçime 60 gün gibi bir süre kaldığını belirten Aslanoğlu, geçmişte görev alan il başkan yardımcılarından  ‘birliktelik’ talebinde bulunduğu da iddia edildi. Aslanoğlu’nun toplantıda saha çalışmalarında geçmişte görev alan isimlerin yer almaya devam etmesi gerektiğini vurguladığı belirtilirken, ‘iktidara giden yolda küskünlük olmasın’ dediği de iddia edildi.

Geçmiş dönem il yönetim kurulu üyelerine seslenen il başkanı Aslanoğlu “ Bugün düşlerimiz için kolları sıvıyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, Zafer, Zafer benimdir diyebilenindir. Zafer bizimdir dostlar. Biz kazanacağız ” sözlerine yer verdiği konuşmasında şunları ifade etti.  

Hepiniz bu anlamlı ve güzel buluşmaya hoş geldiniz. Nasıl günlerden geçtiğimiz hepimizin malumu. Bu koyu karanlığı bir an evvel bitirerek güzel memleketimizi karamsarlığın ve çaresizliğin pençesinden kurtaracak her adım, artık tarihi bir değer taşıyor. Bugünkü buluşmamızla attığımız bu yeni adımda yazılmakta olan tarihte yerini alacaktır. O nedenle de sizlerin tecrübesi bu süreçte çok büyük bir kıymet arz ediyor. Bu salonda pek çok genel ve yerel seçim görmüş, demokrasiyi korumak için sandık başında sabahlamış, her türlü siyasi oyunu boşa çıkarmış, İzmir yerelindeki iktidarımızı perçinlemek için gününü gecesine katmış, zaferin coşkusunu yaşamış, yenilgi varsa bundan ders çıkarmış parti emekçilerimiz var. İzmir’de “çok yenip az yenilmenin” mimarı olan sizlerin geçmiş deneyimleri, inanıyorum ki 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerinde yolumuzu aydınlatacak, daha emin ve güçlü adımlarla iktidara yürümemizi sağlayacak.

ZAFERE EN GÜZEL MÜHRÜ BİZ BASACAĞIZ
Konuşmasında, geçmiş dönem il yöneticilerinin partinin kurumsal hafızası olduklarını belirten Aslanoğlu “ Her önderin nefer, her neferin önder olabileceği kadrolar yetiştiren büyük bir ailenin ferdi olduğumuz için şanslıyız. Saray yerine depremzede yurttaşlarla çadırda kalan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun; yani Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanımız ile omuz omuza yürüdüğümüz için gururluyuz. Bir gün bile durup dinlenmeden, umutsuzluğa, yılgınlığa kapılmadan adım adım, sabırla yürüdüğümüz yol, önümüzdeki aylarda en güzel baharla taçlanacak. Seçime geri sayımda bugün Tokat’tayız. Tokat’ın yiğit insanlarına selam olsun. Son 60 günde taş üstüne taş koyacak, gerek alın gerek akıl teriyle omuz omuza olacağımız siz arkadaşlarımızla İzmir’de yeni bir destan yazacağımıza inancımız tam.  Çalışma takvimini sizlerin bilgisi, önerisi ve emekleriyle zenginleştireceğimiz için mutluyuz. Derdin adını en iyi koyan, dermanı en iyi bilen, yolu en iyi çizen bizsek; İzmir’imizde zafere de en güzel mührü biz basacağız. El ele, gönül gönüle, omuz omuza yürüyoruz iktidara” dedi.

SİYASİLERDEN ‘YANINIZDAYIZ’ DESTEĞİ VE SİTEM
Aslanoğlu’nun çağrısı sonrası söz alan isimler ise sitemle karışık destekte bulundu. Geçmiş dönemde yer alan isimlerin süreçte daha fazla dikkate alınmak istendiğini ifade ederken, mevcut süreçte eksik gördüklerini ve önerilerini de toplantıda dile getirdiği iddia edildi. Eski yöneticiler ayrıca süreç içinde kendilerine verilecek her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını da belirttiği öğrenildi.

ORTAK ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK
Konuşmalar sonrası il başkan yardımcılarının sözlerini dikkate alacağını ve kendileri için hepsinin çok önemli olduğunu belirten Aslanoğlu, saha çalışmalarında geçmiş dönemde görev almış isimlerinde sahaya inmesini ve mevcut yönetim ile ilçe yönetimlerine destek olması gerektiğini söylediği belirtildi.

 
Kamyonet beton menfeze çarptı: 2 ölü, 3 yaralı
 
Petkimspor'dan Perkins hamlesi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bekir 14 Mart 2023 Salı 16:19

ne konusulacak atamayla gelen baskanlar al gülüm ver gülüm seçim yapılsa il başkanı şenol Aslanoğlu çıkmaz ki

Yorumu oyla      2      3  
Vatandaş 14 Mart 2023 Salı 13:14

Sayın il başkanı,önemli olan bu partide bir çok yöneticiler ve üyeler dışlandı küstürdüler,bu konuda il başkanı olarak bunlar ile ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz? Milletvekili aday adayı olmak için müracaat eden ve hiç gale alınmayan,belediye başkanlığı için ücret ödeyip ilgisi olmayan ve il dışından atanan belediye başkanları gören ve üzülen,belediye meclis üyeliği için müracaat eden ve parti üyesi olmayan rakip partide siyâset yapanları meclis üyesi olanlar vardır,bunlar için ne yapılmalıdır? Lütfen bu tür listeleri inceleyiniz ve onları belki partiye gönülden bağlı olanları kazanabiliriz çünkü çok vardır...

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Beko'dan Bayraklı'daki konteyner kent için acil çağrı!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen ...
MHP'de milletvekili adaylık başvuruları başladı
Milliyetçi Hareket Partisi'nde milletvekili aday adaylığı başvuru süreci ...
Bakan Özer: Deprem bölgesinden 242 bin 904 öğrenci nakledildi
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ...
 
RTÜK üyesi Ali Sarı, milletvekilliği adaylığı için istifa etti
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nda (RTÜK) İzin ve Tahsisler Dairesi Başkan ...
Ersan Şen, Akşener'le görüşmesini anlattı
Ersan Şen, Akşener görüşmesine ilişkin açıklama yaptı. Herhangi bir talep, teklif olmadı dedi
AK Parti'de 6 il başkanlığına atama
AK Parti'de Çorum, Eskişehir, Isparta, Mardin, Tekirdağ ve Muş il başkanlıklarına atama yapıldı.
 
Sinan Oğan: HÜDA PAR'ın HDP'den hiçbir farkı yok!
Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı ...
AK Parti İzmir'de ilçe başkanı istifa etti!
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik Milletvekili aday adayı ...
'Biz gayrimeşru yollara sapmadık'
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriye Yapıcıoğlu, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'a ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva