HABERLER>POLİTİKA
19 Ağustos 2016 Cuma - 11:16

CHP İl Başkanı Güven'den 'Lider'e teşekkür, örgüte mesaj!

CHP İzmir İl Başkanı, gündeme ve CHP İzmir’deki yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu. Güven, "24 Ağustos’ta ilk ilçe başkanları toplantımızı yapacak, ilçe başkanlarımızla her zaman olduğu gibi uyum içinde, bir yol haritası belirleyerek zaman kaybetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Güven den  Lider e teşekkür, örgüte mesaj!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, özel bir televizyon kanalının yayına konuk oldu.

CHP İzmir İl Başkanı, gündeme ve CHP İzmir’deki yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu.

- CHP'DE İZMİR FOTOĞRAFI NETLEŞTİ: ANKARA'DAN TEBRİK MESAJI!...

Sözlerine art arda yaşanan terör olaylarına değinerek başlayan CHP İzmir’in yeni İl Başkanı Güven, “2 gündür içimiz yanıyor. Arka arkaya yaşadığımız terör saldırılarında polislerimiz ve askerlerimiz şehit olurken, sivil vatandaşlarımızda hayatlarını kaybetti. Tüm şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırılar birliğimizi, cumhuriyetimizi hedef alıyor ama bu canilere pabuç bırakmayacağız. İnadına barış, birlik ve kardeşlik demeye devam edeceğiz” dedi.

DEDİKODU VE SÖYLENTİLER ARTIK BİTMİŞTİR
İl Başkanı Güven, kendisi CHP İzmir İl Başkanlığına ve yönetimine duydukları güven için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederken,  sürece ve bundan sonraki çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamalarda ise şunları söyledi: 
Sayın Genel Başkanımıza ve Genel merkezimize bizlere duydukları güven sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Şimdi tüm örgütlerimizle birlik içinde bu partiyi daha iyi yerlere taşımaya çalışacağız. Ben 30 ilçe başkanımı da seviyorum ve hepsine güveniyorum. Belediye Başkanlarımızda benim kardeşim, arkadaşım. 2 günde 14 Şehit verdik. Bu ortamda parti içi çekişme, yapacağımız son şeydir. Bizden beklenti Türkiye’nin bu sorunlarını çözmemizdir. Bu yolda, 24 Ağustos’ta ilk ilçe başkanları toplantımızı yapacak, ilçe başkanlarımızla her zaman olduğu gibi uyum içinde, bir yol haritası belirleyerek zaman kaybetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Partimizde il yönetimi, imza toplama, kongre benzeri söylentilerde, dedikodularda bugün itibariyle bitmiştir. Zaten bunların aslı yoktur ve ben de inanmamıştım. Biz CHP içinde birlik beraberliği güçlendirebilirsek İzmir’imize ve ülkemize çok büyük hizmetler yapmaya devam ederiz. Bu kapasiteye sahibiz. Benim görevim sevecen ve babacan olmaktır. Tüm partililerimi seviyor ve kucaklıyorum. Tüm ilçe başkanlarım özveriyle ve fedakarca çalışıyor. Elbette bazı konularda söz hakları vardır. Bunu anlayışla karşılıyorum ama bu artık geride kalmıştır.

LİYAKAT OLMAZSA OLMAZIMIZDIR
Diğer siyasi partilerde nasıl bir ilişki içinde olacağına ilişin bir soruyu yanıtlayan Güven, “Mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilerle uyum içinde olmaya gayret göstereceklerini belirterek, “Siyasi ilişkiler gündemle yakından ilişkilidir. Bu ülkede belli örgütlerden dolayı devlet büyük zarar gördü. Bu örgütlere zamanında göz yumularak büyük hatalar yapıldı. Şimdi devletin temizlenmesi ve yeniden yapılanması konusunda hepimize görevler düşüyor. Liyakat olmazsa olmazımızdır. Emniyetin, Ordunun, Milli Eğitimin ve tüm devlet kurumlarının bu liyakate göre yapılandırılması gerekmektedir. Bir daha darbe, paralel terör örgütleri istenmiyorsa buna uyulmak zorundadır. Parlamentoda dört siyasi parti var. Biz devletimizin, milletimizin ve cumhuriyetimizin çıkarları için bu partilerle her zaman görüşeceğiz. Ama bir yandan da hedeflerimiz var.  CHP olarak bu ülkeyi yönetmek ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak istiyoruz. İzmir’de 30 ilçe ve Büyükşehir belediyesinde iktidar olmak, yerelde iktidarımızı büyütmek istiyoruz. Bu yolda tüm partililerimize ihtiyacımız var. Tüm örgütümü bu yolda katkı koymaya, birlikte çalışmaya davet ediyorum” dedi.

 
Yiyecek yardımı yönetmeliğinde değişiklik
 
AK Partili Kalkan'dan KOBİ'lere müjde!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu ile Kerry'den tele-zirve!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dün ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefonda görüştü.
Sındır o zirveyi Egedesonsöz'e anlattı: Başkanı birazcık uyardık!
CHP Genel Sekreteri Sındır, kapatılan üniversitelerde mağduriyet yaşayan ...
Flaş! Hakkari ve Şırnak projesi rafa kalktı!
Hakkari ve Şırnak'ın ilçe olmasına ilişkin tasarıdaki maddeler geri çekildi.
 
AK Parti Milletvekili Dağ’ın acı günü
AK Parti Milletvekili Dağ halasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Yıldırım: ABD'den hakkımız olan bir şeyi istiyoruz!
Yıldırım, "Türkiye hukuk devleti anlayışı içerisinde darbe girişiminin ...
Flaş! AK Parti o önergeyi geri çekti!
AK Parti, rektör seçimlerinin kaldırılması için verdiği önergeyi geri çekti.
 
Kılıçdaroğlu'nun danışmanı açığa alındı!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun danışmanı İstanbul Üniversitesi (İÜ) ...
Beştepe'de güvenlik zirvesi: Neler konuşuldu?
Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantı sona erdi.
CHP'de Güven başkanlığında ilk zirve: Tebrik mesajı geldi!
CHP İzmir'de Yüksel'in istifası sonrası göreve gelen yeni İl Başkanı Güven ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva