HABERLER>POLİTİKA
5 Kasım 2012 Pazartesi - 15:34

CHP’den İzmir’e markaj: Sıra metropol fotoğrafında!

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yoğun İzmir ziyareti ardından CHP ilçe örgütlerini dinlenmeleri için fırsat tanıyan CHP’nin Örgüt Sorumlusu Adnan Keskin ve Genel Sekreteri Tamaylıgil 8-9 ve 10 Kasım’da gerçekleştireceği ziyareti ay sonuna erteledi. Kasım sonunda üç günlük bir ziyaret için İzmir’e gelerek metropol ilçeleri ile temasta bulunacak olan Keskin ve Tamaylıgil bu sefer metropol ilçelerin fotoğrafını çekecek.

CHP’den İzmir’e markaj: Sıra metropol fotoğrafında!

Cihan DURAK/EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil parti çalışmaları hızlandırmak ve iletişimi güçlendirmek amacıyla İzmir’e geliyor.

8-9 ve10 Kasım’da İzmir’de olması beklenen ikili ziyaretlerini ay sonuna erteledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yoğun İzmir ziyareti ardından CHP ilçe örgütlerini dinlenmeleri için fırsat tanıyan CHP’nin iki numarası 8-9 ve 10 Kasım’da gerçekleştireceği ziyareti ay sonuna erteledi.

Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil Kasım sonunda üç günlük bir ziyaret için İzmir’e gelerek metropol ilçeleri ile temasta bulunacak. İlçe örgütü ziyaretleri kapsamında ilk olarak çevre örgütlerini turlayan Keskin, partililere birlik, beraberlik ve bütünlük içinde olmaları gerektiği mesajlarını vererek küskünleri partiye davet etmişti. Genel Başkan Yardımcısı metropol ilçe örgütü görüşmelerini ise ikinci ziyarete sakladı. 8 – 9 ve 10 Kasım’da gerçekleşmesi tahmin edilen program geçtiğimiz hafta sonu CHP Lideri’nin iki günlük yoğun programı ve 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü sebebiyle ay sonunda gerçekleştirilecek. 

Antalya ve Çanakkale örgüt ziyaretleri ile parti içi örgüt yapısının fotoğrafını çekecek olan Keskin Kasım sonunda ise İzmir’de olacak. Parti çalışmalarını denetleneceği üç günlük programda ilçe örgütlerinin yanı sıra belediye başkanları ile de görüşülecek. Keskin ve Tamayligil üç gün boyunca ilçe örgütlerini ve belediye başkanlarını dinleyecek ve teftiş gerçekleştirecek.

SORUNLU İLÇELER İLE GÖRÜŞECEK
Kılıçdaroğlu kurmaylarının önceliği çevre ilçelere vererek metropol ilçe ziyaretlerini ikinci İzmir programları kapsamında değerlendirecek olması ise dikkat çekti. Çevre ilçelerini ziyaret ederek dört günlük yoğun program süresince partililer ve ilçe örgüt yöneticileri ile bir araya gelen Keskin, birlik ve bütünlük mesajları vererek parti içinde yaşanan kavgalara son verilmesi gerektiğini söylemişti. Kasım ayı sonunda gerçekleştirilecek ziyarette ise Keskin, parti içi tartışma ve ayrılık yaşanan ilçe örgütleri ile özel görüşme yapacağı öğrenildi. Keskin’in, parti yaşanan tartışmalara ve kavgaların sonlandırılması ve parti içi barışın sağlanarak örgütlerin çalışmalarını yerel seçim eksenine kaydırması için mesajlar vereceği belirtildi.

CHP’DEN MORAL YEMEĞİ
Öte yandan ise CHP İl Örgütü birlik ve beraberlik yemeği adı altında Fuar Atlas Pavyon’da buluşacak. CHP İzmir İl Örgütü toplantıya Belediye başkanları, ilçe başkanları ve meclis üyelerinin yanı sıra kentin kanaat önderlerini davet edileceği yemek 16 Kasım akşamı gerçekleşecek. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve yöneticilerin göreve gelişlerinin altıncı ayı nedeni ile düzenlenecek yemekli toplantı ile parti içi motivasyonun ve moralin artırılması hedefleniyor. Yerel seçim sürecinde kentin kanaat önderlerinin fikirlerinden yararlanmak isteyen CHP İzmir İl örgütü tüm Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarına davetiye gönderip toplantıya çağıracağı öğrenildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hangi örgüt? 5 Kasım 2012 Pazartesi 22:52

Örgütlerin tamamına yakını (bornova, buca vs. hariç) belediye başkanlarının müdahalesiyle oluştu. İl örgütü de Büyükşehir'in... Bu durum da örgüte ne danışılacak? Belediye Başkanları örgüt, örgüt belediye başkanı??? Ben ce, ilçelerde belediye başkanlarının müdahalesiyle kaybeden örgüte danışmalılar...

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na: İzmir Türkiye gibi olsa…
İzmir’e gelerek iki gün boyunca temaslarda bulunan ve ilçe belediyelerin ...
İZDENİZ’de hem personele hem gemilere operasyon
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı deniz ulaşım şirketi İZDENİZ’de tarihi ...
Kılıçdaroğlu İzmir adayını sahiden açıkladı mı?
‘Yanıtı biliyorsunuz… Güvenimiz tam’ sözleri Kocaoğlu’nun adaylığının ...
 
Anadol’dan Darbe Komisyonu’na mektuplu ret!
CHP İzmir eski milletvekili Kemal Anadol, TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma ...
“Türkiye anadilde eğitime hazır değil”
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin anadilde eğitim konusunda ...
“Lütfen açlık grevlerini sona erdirin”
Cezaevlerinde açlık grevi yapanların dayandıkları konuların kendi konumlarıyla ...
 
‘Bütünşehir’ etkisi: Erken seçim rafa mı kalkıyor?
AK Parti Kızılcahamam kampında 2014’te yapılacak yerel seçimlerin 2013’e ...
CHP’li Güven ‘sağlıkta imza krizini’ sordu
Prof. Dr. Hülya Güven, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a “Kamu Hastaneleri ...
AK Partili vekillere yurt dışı yasağı!
Başbakan Erdoğan’ın getirdiği yasağın nedeni, muhalefet partilerinin gensoru önergeleri…
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva