HABERLER>SPOR
31 Mayıs 2017 Çarşamba - 13:56

Belediyelerden Göztepe'ye otobüs jesti

Antalya'da oynanacak dev maç öncesi Göztepe'ye belediyelerden otobüs desteği geldi. Kulüp başkanı Sepil: "Tam bir Anadolu finali. Geçmiş yıllardaki play-off finallerine benzemeyecek, inanılmaz bir atmosfer olacak"

Belediyelerden Göztepe ye otobüs jesti

TFF 1. Lig play-off final maçında 4 Haziran Pazar günü Eskişehirspor'la karşılaşacak Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, müsabakanın tam bir Anadolu finali olacağını, geçmiş yıllardaki play-off finallerine benzemeyeceğini söyledi.

Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor karşılaşmasının, hayatının en zor 90 dakikası olacağını bildirdi. Göztepe ve Eskişehirspor'un büyük camialar olduğunu belirten Sepil, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor özellikle benim gençlik yıllarımda başarılı bir dönem geçirmişti. Onlarla kupa finalinde oynadık, her zaman çekişirdik. Tam bir Anadolu finali. Geçmiş yıllardaki play-off finallerine benzemeyecek, inanılmaz bir atmosfer olacak. Bütün Türkiye maçı seyredecek. Hiç rahat değilim ama kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum. Ben bu takıma, oyuncularıma, kadroma hep sonuna kadar güveniyorum, hep söyledim zaten. Son haftalarda gösterdiğimiz performansla inancım arttı, takıma güveniyorum. Bu işten Göztepe'nin zaferle döneceğine inanıyorum."

Final müsabakasında statta Göztepeli taraftarlar için neler yapabileceklerini tartıştıklarını belirten Sepil, "Orada o gün Göztepe'yi ve İzmir'i temsil edeceğiz, çok güzel bir atmosfer olacağına inanıyorum. Daha önce denenmemiş 1-2 iyi şeyi orada deneme düşüncemiz var." dedi.

İZMİR'DEN DESTEK

Bir şehrin en büyük tanıtım araçlarından birinin ulusal veya uluslararası alanda mücadele eden spor kulüpleri olduğunu belirten Mehmet Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim İzmir olarak bu şekilde spor branşlarında şehrimizi tanıtacak takım sayımız azdır veya yoktur, yoruma göre. İzmir'in tüm atardamarlarının inanması gerekiyor. Atardamarlar inanmadan başarı sağlanmıyor. İzmir'in Süper Lig'de başarılı takımları olsa, ulusal ve uluslararası alanda verilecek reklam, festival, fuar, kongre organizasyonları bunlarla yapmakla eşdeğerdir."

Başkan Sepil, şunları kaydetti:

"Görevde bulunduğum 3 yıl içinde birtakım şeyler değişiyor. Çok daha iyiyiz bu konuda, yardım gördüğümüz kuruluşlar özellikle kamu kuruluşları var ama her şey sadece para değil. Para da önemli bir parçası ama şehrin desteklemesi lazım. Umarım bu final maçı bunun başlangıcı olur. İzmir için Süper Lig'e bir takım yeterli değildir. İstanbul, Ankara'yı  görüyoruz. Bu verilen desteğin İzmir için verilmesi gerekiyor."

ŞİMDİLİK 66 OTOBÜS!


Taraftarların Antalya'ya ulaşımı konusunda bir problem yaşanmayacağını kaydeden Mehmet Sepil, futbolcuların play-off yarı finalinde olduğu gibi verilecek primin tüm kadroya eşit şekilde dağıtılmasını istediğini sözlerine ekledi.

Öte yandan karşılaşma için İzmir Büyükşehir Belediyesinin 63, Menderes Belediyesinin 3 otobüs kaldıracağı bildiridi. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesinin karşılaşma için Gündoğdu Meydanı'nda ekran kurduracağı duyuruldu. 

Sivasspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'un ardından TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı play-off final maçında Eskişehirspor ile Göztepe, 4 Haziran Pazar günü Antalya Stadı'nda saat 21.30'da karşı karşıya gelecek. (AA)

 
Bakan'dan ABD'ye: Bu adımlar son derece...
 
Manisa'da ByLock'tan 20 yeni gözaltı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Haydi.. Göztepe.. 1 Haziran 2017 Perşembe 20:34

İyi olacak.. İzmir gülecek..

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordulu Erdoğan'a Süper Lig'ten talip
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç oyuncusu Erdoğan'ı, Süper ...
Konak Belediyespor'un aklı Şampiyonlar Liginde
Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde pazar günü deplasmanda Trabzon İdmanocağı ...
Karşıyaka'da Güneş belirsizliği
SporToto 2'nci Lig takımı Karşıyaka'da, Başkan Mutlu Altuğ'un daha önce ...
 
İzmir'in gençlerinden 'buz' gibi başarı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen ve 235 sporcunun mücadele ...
Haydi Göz-Göz: Finalin yeri ve saati belli oldu
Eskişehirspor ile Göztepe A.Ş. arasında oynanacak TFF 1. Lig Play-Off ...
Altınordu'da yeni sezon için program netleşti
TFF 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, yeni sezon hazırlık programını şimdiden belirledi.
 
Altay iç transferde hızlı başladı
Spor Toto 2'nci Ligu'ne 2 yıl aradan sonra dönen Altay, iç transferde ...
Göztepe'de büyük coşku
TFF 1'inci Ligi play off yarı finali rövanş maçında İzmir'de 2-0 mağlup ...
Konak Belediyesporlu kadınlar kupayı 'yoğunluktan' alamıyor!
Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva