HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Ağustos 2011 Cumartesi - 09:54

Bayraklı'dan 30 bin TL'lik araç tasarrufu

Bayraklı Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan hurda araçları modernizasyona sokarak yeniledi.

Bayraklı dan 30 bin TL lik araç tasarrufu

BAYRAKLI - Alınması halinde bir buçuk trilyona mal olacak 9 araç, tamir edilerek yenilendi. Büyük tasarruf sağlanan çalışma bütçeye büyük katkı sağladı.  

Başkan araçları inceledi
10 ton taşıma kapasiteli 2 damperli kamyon, ağır tonajlı araçlar için tasarlanan 1 adet çekici, 1 kepçe, 2 greyder, 2 ses sistemi taşıyan araç ile 1 adet taziyelerde kullanılmak üzere tasarlanan çay aracı için Temizlik İşleri Şantiyesi’nde tanıtım düzenlendi.Tanıtım törenine katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak kepçe ve çekiciye çıkarak araçları inceledi.  



Bütçeye katkı
Bayraklı Belediyesi, bir buçuk trilyona mal olacak 9 araçlık filoyu araç başına 30 bin TL’lik tamir masrafıyla filosuna kattı. Filoya eklenecek bir adet kırıcı makinesi ile araç sayısının 10’a çıkacağını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Hurda araçları bütçeye katkı olma yolunda tamir ederek adam etmeye devam ediyoruz. Alınması halinde 1 buçuk trilyona mal olacak 9 aracı, araç başı 30 bin TL masraf ederek kullanılır hale getirdik. Bayraklı’ya uzun yıllar hizmet edecek” dedi.

Çekici aracı İzmir’de ilk
Çekici aracının İzmir’de bir ilk olduğunu dile getiren Başkan Hasan Karabağ, “Eskiden çöp arabası olarak kullanılan kamyonun arka bölümünü sökerek çekici haline getirdik. Ağır tonajlı araçlar için kullanılacak. Gerektiğinde çekici ve kurtarıcı olarak hizmet verecek. Yakın zamanda 1 adet kırıcı aracı daha filoya katılacak” diye konuştu.  

Yenilenerek sıfır hale gelen araçları beğenen Başkan Karabağ, “Bayraklı Belediyesi’nin araçları diğer ilçe belediyelerin de hizmetinde olacaktır. Şantiyede bulunacağına çalışması bizleri daha çok mutlu eder. Bizden istesinler, verelim. Önemli olan halka hizmet” diye belirtti.  

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
doğrucu davut 18 Ağustos 2011 Perşembe 13:33

ben ancak özü bir sözü bir insanları sever ve alkışlar taktir ederim.parayı verirsen türkiyede anketin kralınıda yaparsın.yeterki sen paradan bahset.ben 2014 de göreceğim.akla kara o zaman çıkacak meydana.kırk yıllık hasanı bana övme bilen biliyor.sen bilmek istemiyorsan da oda senin sorunun.hasan karbağ meclis toplantılarına katılıyormuydu.hayret.anket paranın gücüne göre istediğini verir.ben halkın ne dediğine bakıyorum.halkımda hasanı istemiyor 2014 de görüşelim.

Yorumu oyla      12      6  
kasabalı 17 Ağustos 2011 Çarşamba 22:55

eğrici davut efendi belediye çalışmalarından haberin olmaddığı amacının sadece hasan karabağı karalamak olduğu belli çünkü başkan belediye meclis toplantısında anketi kime yaptırdığını ve bayraklı hyalkının çoğunluğu belediye çalışmalarından memnun olduğunu belgelerle açıkladı hatta anketin ücretinide söyledi bilgin yoksa sus çünkü konuştukça batıyorsun hasan karabağı sadece bayraklı değil bütün izmir takdir ediyor canlı yayın konuşmalarıda reytink rekoru kırıyor izlersen sende alkışlarsın

Yorumu oyla      13      8  
doğrucu davut 17 Ağustos 2011 Çarşamba 21:23

benim yaptırdığım ankete görede .şimdi bir seçim olsa bir şey alamaz.sordurduğum 100 kişinin 100 üde.hasan karabağı istemiyor.ve memnun değil..anketi nerede kime yaptırdın.trışkadan anketleri bende yaptırıyorum.gördüğün gibi... siz bu halkı delimi zannettiniz.

Yorumu oyla      13      6  
DEVRAN 17 Ağustos 2011 Çarşamba 16:07

ELBET GEÇECEK .ÖMÜR BOYU GÖRMEMEZLİKTEN GELEMEZLER YA.HASAN BEY YAPACAKLARIN NACAK BU.ÇÜNKÜ EKİP EKİP DEĞİL BAŞKAN BAŞKAN DEĞİL.HER KEZ ZAMAN DOLDURUYOR.EŞEĞİ BOYAYIP BU HALKA SATMAK HER HALDE BUNA DENİRARAÇLARIN AHI GİTMİŞ VAHI KALMIŞ.SİZLERDE O ARAÇLARA BENZİYORSUNUZ.SADECE ORTAYA KONMAK İSTENEN,MAKYAJ YADA MASKE.YETİM HAKKI NE GÜÇLÜ DEĞER.BİLEN İÇİN TABİKİ.HASAN BEY BU DEĞERİ BİLİYORMUDUR ACABA.?BEN EMİN DEĞİLİM BUNDAN..VOLVO SENİN NEYİNE HASAN...BU FAKİR DİYARDA ARAYA ÇOK DUVAR ÇEKTİN..

Yorumu oyla      13      6  
kasabalı 17 Ağustos 2011 Çarşamba 16:01

bence sen doğrucu değil eğrici davutsun komşu ilçelerin çocuklarının aç kalması hsan karabağın değil hükümetin sadaka politikasıdır hasan karabağ devletin parasını kendi cebindeki paradan daha iyi koruyor zaten kısa süre önce yapılan ankette bayraklı halkının hasan başkanın icraatlarına tam not verdiği görüldü senin iftira attığın gibi olsa bayraklı halkı hasan başkana hizmetlerinden memnunuz dermi kısacası bayraklı halkı gerçekleri görüyor ve başkanına sahip çıkıyor çünkü o bunu hak ediyor

Yorumu oyla      13      8  
doğrucu davut 17 Ağustos 2011 Çarşamba 12:10

komşu belediye başkanlarının araçlarına biraz bakmaktan vaz geçinde fakir komşuların aç çocuklarının gözlerine bakmayı deneseniz ne güzel olacak.hasan beylede çıkar ilişkimiz yok çok şükür.ihale peşindede değiliz.biz adalet peşindeyiz.halk gibi düşünüyor.halk için çırpınıyoruz.kimse ye bana halkçı vatandaş diyin diye telkinlerde bulunmuyoruz.yalancı dünyanın balonları er geç patlayacaktır.ne hasanı seviyoruz nede onun bizi sevmesini istiyoruz.Fakir halkımın önünde saygıyla ağiliyorum

Yorumu oyla      14      6  
dağrucu davut 17 Ağustos 2011 Çarşamba 12:02

hasan karabağ gidince ondan sonra yeni gelenemi methiyeler dökeceksiniz.bu sefer hasan karabağı gördüğünüz yerde onu görmemek için yedi taklamı atacaksınız. göklere çıkardığınız adamı kaybedince söylediklerinizin tersini söylersiniz.çünkü sizdeki kan farklı kalp farklı göz farklı.böyle olunca ortada buluşmamız mümkün olmuyor.kahverengi dille dolaşmak nasıl bir duygu hiç bilmem.sahi nasıl bir duygu kasabalı..?

Yorumu oyla      14      6  
doğrucu davut 17 Ağustos 2011 Çarşamba 11:57

gerçeği söylemeyen dilsiz şeytanın tekidir bize göre.iki kuruş dünya için karekterimizde eksi devrim yapmaya gerek yok.tamir edilen otobüslerin çanakkalelerde yollardan toparlandığı her kez tarafından biliniyor.niyet bozuk oldumu yapılan her iş böyle oluyor.daha önceki makam aracı nasıl eski olabilir.2010 model araca eskimi deniyor şimdi.eski olan sizin gibilerin zihniyetidir.bu zihniyet kaybetmeye mahkumdur.

Yorumu oyla      14      6  
doğrucu davut 17 Ağustos 2011 Çarşamba 11:52

kasabalı belliki göbekten bağlısın ve bu şatafatlı hayatınızın devam etmesini istiyen azınlıklardansın.kendinizin düşündüğünü halkında düşünmesini istiyorsunuz ama nafile.şapka düştü ve kel gözüktü bir kere.izmirin ikinci büyük ilçesi ni gören gözler neden halkının fakir olduğunu hala göremiyor.onları aşağılamaya başkanda olsa kimsenin hakkı yok.verilen paralar emanettir.ve bu emanetin hesabı er geç sandıkta sorulacaktır.

Yorumu oyla      14      6  
kasabalı 16 Ağustos 2011 Salı 21:59

bence hasan başkana iftira edenler kişisel çıkarları yerine getirilmyenlerdir hasan karabağ günde 16 saat çalışan dürüst bir belediye başkanı yahu halendaha anlamadınızmı bu adam çalmıyor çaldırmıyor hele birde yeni belediye binasını yapınca bakalım o zaman ne diyeceksiniz bu yapılan hizmetler ilçemize yapılıyor yıllar sonra hasan karabağın hizmetlerini hatırlayıp taktirle söz edeceksiniz beyler lütfen biraz insaflı olun mubarek ramazan ayında dürüst bir başkana iftira atmak günahtır ayıptır

Yorumu oyla      14      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gaziemir'de bereketli ramazan akşamları
Gaziemir Belediyesi, ilçedeki 16 mahallenin tamamında iftar veriyor. Yemeğin ...
Tatı muhtarlarla iftarda buluştu
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, ilçedeki mahalle muhtarı ve eşleriyle ...
Kocaoğlu'ndan şok karar: Aday değilim
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. ...
 
Karşıyaka Belediyesi önlemini aldı
Karşıyaka Belediyesi doğal afetleri en az zararla atlatmak, olası bir ...
Başkanlardan yine gizli zirve!
CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Volkan Canalioğlu’nun ziyaretinin ...
İzmirli 10 bin kadın belediyelere sığındı
Son dönemde artan şiddet ve baskılardan, İzmirli kadınlar da nasibini ...
 
Aliağa kıyılarında temizlik zamanı
Deniztemiz Derneği(Turmepa), Aliağa Belediyesi ve Palmiye Park işbirliğinde ...
'Yazık değil mi bu kadar emeğe?'
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından Pamucak ...
Aliağa Sanayi Sitesi nefes alacak
Aliağa'da yaklaşık 550 işyerinin faaliyet gösterdiği Küçük Sanayi Sitesi’nin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva