HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Nisan 2011 Salı - 16:31

Başkan Ülgür'e teşekkür ziyareti

Selçuk'ta Yüksek Okul açılması için belediyeye ait arsayı 9 Eylül Üniversitesine veren Başkan H.Vefa Ülgür ve Meclis üyelerine, üniversite yöneticileri teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Ülgür e teşekkür ziyareti

İZMİR - Selçuk Belediye Meclisi Nisan ayı toplantılarının üçüncü bileşiminde 9 Eylül Üniversitesi tarafından yapılan başvuruya olumlu yanıt vererek 14 Mayıs Mahallesinde bulunan yaklaşık sekiz dönüm büyüklüğündeki arsayı Selçuk’ta Yüksek Okul açılması için Üniversiteye tahsis kararı alan Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür ve Meclis üyelerine bir teşekkürde Selçuk Yüksek Öğretimi Destekleme Derneği yöneticilerinden geldi.
 
Dernek yöneticileri meclise gelerek Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür ve Meclis üyelerine teşekkür ederek çiçek sundular. Selçuk Yüksek Öğretimi Destekleme Derneği Başkanı Remzi Çeliker, 9 Eylül Üniversitesi Melek Yüksek Okulu’nun kurulmasında katkıları nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini, bu oluşumda yer tahsisinden dolayı Başkan Ülgür ve belediye meclis üyelerinin katkılarının çok önemli olduğunu belirtti. Çeliker, Selçuk Halkı’nın üniversiteye susadığını, Selçuklu hayırseverlerden ve Selçuk Halkı’ndan bir çok bağış sözü aldıklarını sözlerine ekledi.
 
Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür , Selçuk’un Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nden sonra 9 Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’na kavuşacağını 2011 yılının Selçuk’ta üniversiteler yılı olacağını söyledi. Ülgür, daha önceki yıllarda da üniversite rektörü ile belediye arasında protokol imzalanmasına rağmen senatodan karar geçmediği için okul açamadıklarını, bu nedenle 9 Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nun senato kararından sonra yer tahsisine hız verdiklerini anlattı. Ülgür, daha önce 19 Mayıs Mahallesi’nde ilköğretim için ayrılmış arazide imar çalışmalarının yapılarak gerekli izinlerin alınıp 9 Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’na tahsisin yapılacağını, 2012–2013 yılında da öğrenime geçmesini sağlayacaklarını ifade etti. Selçuk’ta üniversite kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Vefa Ülgür, bundan sonra desteği medya ve Selçuk Halkı’ndan beklediklerini, 9 Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’na Selçuk Belediyesi olarak her zaman katkı yapacaklarını bildirdi.
 
Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, 9 Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu konusunda bir çok spekülasyonların yapıldığını belirterek, “Prosedürler yerine getirildiği an biz her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu söylemiştik. Bugün de meclis üyesi arkadaşlarım ve ben bunun ne kadar gerçekçi olduğunu kanıtlamış olduk. Biz her iki üniversiteye de yardıma hazırız. Ama bizim kadar Selçuk Halkı, sivil toplum örgütleri ve medya da destek olmalı” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sındır'dan 25 milyon liralık yatırım!
İzmir’de 2011 yılı ile nüfus açısından en büyük 2. belediye olan Bornova ...
Tatı Kızılçullu sergisini açtı
Buca Belediyesinin Nisan ayı kültür etkinliklerinde düzenlenen “Köy Enstitüleri ...
Kosova'dan Konak'a ziyaret
Türkiye’yi hiç görmemiş olan ve sadece kitaplardan, basından tanıyan 40 ...
 
Bir destek de Gaziemir'den
EÜ Diş Hekimliği Fakültesi tarafından başlatılan kampanyaya Gaziemir Belediyesi ...
Bayraklı'dan memura bahar müjdesi
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 245 memuruyla 2 yıllık toplu sözleşmeye imza attı.
Kocaoğlu'nun İkiçeşmelik mesaisi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, turizm aksı haline getirilmesi ...
 
Vatandaşa ücretsiz kemik ölçümü
Konak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Sağlıkta Buluşma ...
Şampiyonlara görkemli karşılama
Denizli’de düzenlenen play-off mücadelesinde iki rakibini de 3-0’lık skorlarla ...
Konak seyyardan alıp yoksula veriyor
Konak Belediyesi seyyar satıcılara yönelik operasyonlarda ele geçirilen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva