HABERLER>POLİTİKA
4 Şubat 2023 Cumartesi - 09:29

Başkan Sürekli'den iddialı seçim mesajı: İzmir'de en başarılı sonucu alacağız!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘30 İlçe Eş Zamanlı Ziyaret’ programı kapsamında, önce ittifak ortağı MHP İl Başkanı Veysel Şahin’i ziyaret etti. İl ve İlçelerin Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları gün boyu esnaf, STK, muhtar, vatandaş, üye ziyaretleri gerçekleştirirken, Sürekli de Karşıyaka’da; Çorum Dernekleri Federasyonu, Karşıyaka Lisesi Eğitim Vakfı, Cem Vakfı ve Muharip Gaziler Derneği yöneticileri ile bir araya geldi.

Başkan Sürekli den iddialı seçim mesajı: İzmir de en başarılı sonucu alacağız!

Yaptığı ziyaretleri ve gündemi değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yaptığı açıklamada; “Seçim tarihinin açıklanmasıyla birlikte muhalefetin telaşı arttı. 6’lı masa, zaten sallanıyordu. Şimdi söylemleriyle çelişkiler yumağına, aday açıklamaları ise muammaya dönüştü. Birbirlerinden haberi olmayan siyasi liderler, bu ülkeyi nasıl yönetecek?  Cumhur İttifakı; AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile yoluna güçlü bir şekilde devam ediyor. Cumhur İttifakı, birlik beraberliğin, milli iradenin, icranın tek adresidir. Bu ittifakta, pazarlıkların, kişisel hırsların yeri yoktur. İzmir’de de Cumhur İttifakı olarak en başarılı sonucu alacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

6’lı masaya gönderme: Dağ fare doğurdu…
6’lı masanın ‘dağ fare doğurdu’ sözünü hatırlattığını söyleyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, şunları söyledi; “Büyük söylemlerle yola çıktılar, aylardır aynı yere yumruk vuramadılar. Yarattıkları suni gündemlerle millette karşılıkları giderek azaldı. Açıkladıkları mutabakat metninden, Cumhurbaşkanımızın adaylığını sorgulamalarına kadar, ‘Yeter söz milletindir’ sloganını kullanmalarına kadar her hamleleri, bir acizlik yansıması. Milletimiz, bu masadan hiçbir tutarlı iş çıkmayacağını gördü. Cumhur İttifakı gücünü milli iradeden alır. AK Parti, bu ülkenin bekası için ortaklarıyla yol yürür. En güçlü ortağının ‘13 Şubat’ta adayımızı açıklayacağız.’ dediği yerde, diğeri ‘Böyle bir şey yok.’ diyorsa, orada birlikte hareket etme becerisi yoktur. Birlikte hareket edemeyenlerin de ne söylemine ne eylemine güvenebilirsiniz. Orada tablo buyken, biz Türkiye Yüzyılı’na yelken açtık. Milletimizi küresel krize ezdirmeyecek tedbirler aldık. Hiçbirinin dünyada olup bitenlere dair bir fikir beyanı yok; yaşanan sürece ilişkin bir vaadi, çözüm önerisi yok. Varsa yoksa Cumhurbaşkanımız, varsa yoksa algı operasyonu.”

MHP İl Başkanı Veysel Şahin’le sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Sürekli; “Kendileriyle; istişarelerde bulunuyoruz. Saha çalışmalarımızda birlikte oluyoruz. Halkın da Cumhur İttifakı’na olan güvenini görüyoruz. Siyaset, tutarlılık gerektirir. Sözünün arkasında durmayı gerektirir. AK Parti, bunu 21 yıldır yapıyor. Gelinen noktada geleceği örecek, millete hizmet etmeye devam edecek tek adres AK Parti’dir. Cumhur İttifakıdır.” dedi.

Sahada teşekkür alıyorsak, doğru yerdeyiz…
Gönül Seferberliği kapsamında Karınca Modeli ve 30 ilçede yürüttükleri eş zamanlı ziyaretleri 4 yıldır yürüttüklerini söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, şöyle konuştu; “Son eş zamanlı ziyaretimizde Muharip Gaziler Derneğimizi ziyaret ettim. Cumhurbaşkanımızın Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın girişimleri ile şeref aylığı meclise geliyor. 12 yıldır hayal ettikleri yeni binalarına kavuşmuşlar. Gazi ve yakınlarının mutluluğunu gördük. Gençlik Merkezlerimize gittiğimizde çocuklarımızın, tarlaya gittiğimizde çiftçimizin, esnafımızın umutlarının yine bizden yana olmasından mutlu oluyoruz. Teşekkürler alıyoruz. Demek ki doğru yerdeyiz. Dokunduğumuz her yerde bunu görüyoruz. Kim ne derse desin; biz kendimizi ve yaptığımızı biliriz. Haftanın her günü sahadayız. Samimiyetimizi ve yaptığımız işleri, yatırımları İzmir de görüyor. Seçimden seçime sahaya inenlerin, suyu bulandıran söylemlerine de prim vermedik, vermeyiz. 14 Mayıs sandığında; yine milli iradenin, büyüyen ve yüzyılını planlayan Türkiye’nin hedeflerinde birleşenlerin dediği olacak.”

 
Karabağlar'dan kalite hamlesi!
 
Sinek yüzünü tanınmayacak hale getirdi
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Asım 4 Şubat 2023 Cumartesi 22:29

Sayın İl Başkanı: Akşama kadar malum TV lerde, hep yalan - hep hayal dinliyoruz. Ben sizin söylediklerinize inanmıyorum. Çiftçi ilaç -gübre alamıyor. Esnaf satış yapamıyor. Vatandaş bir lira nerede ucuz gıda alabilirimin peşinde koşuyor siz gördüklerinize değilde duyduklarınıza inanıyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına şapkanızı önünüze koyun artık. Ülke perişan oldu. Tarlada ürettiğimizi- ahırda yetiştirdiğimizi hep dışarıdan alıyoruz. Kim mutlu 3-5 maaş alanlar mutlu. Emekli maaşımı almadan zamlar eritti bitirdi. Ben Güzel İzmir'de yaşadığımdan mutluyum. Ama bizi yönetenlerden hiç ama hiç memnun değilim. Yirmi yıl oldu artık gidin yeter çekemiyoruz. Sizlere güle güle diyeceğim günü iple çekiyorum bay-baaaaaaaay..

Yorumu oyla      4      3  
yazık 4 Şubat 2023 Cumartesi 17:24

hayaller rüyalar.. buna kendınızde ınanmıyorsunuz izmiri asla alamayacaksınız hele yanındaki mhpli izmirden gidicek o derece..

Yorumu oyla      4      3  
Bülent Işık 4 Şubat 2023 Cumartesi 16:46

Normalde bunların seçim barajını bile geçmemesi gerekir.Peynirin kilosu 200 lirayı geçti.

Yorumu oyla      3      3  
Fakir 4 Şubat 2023 Cumartesi 10:39

MHP ile birlikte tarihin tozlu sayfalarına doğru yol alacak olmayasınız?

Yorumu oyla      8      4  
Alo 4 Şubat 2023 Cumartesi 10:35

Orası buğday ambarı değil.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Yılda 40 ton altın ekonomiye kazandırılıyor'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti iktidarı öncesinde ...
'Atatürk Havalimanı'nı işletmek vizyonsuzların işidir'
Türkiye Yüzyılı'nda Ulaştırma ve Altyapı Vizyonu' programına katılan Bakan ...
'Kosova'ya en çok ihracat yapan ülkeyiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Başbakanı Albin Kurti ile ortak ...
 
Bakan Soylu: Dağlarda bir tek terörist kalmayacak!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "29 Ekim 2023, yani Cumhuriyet'in yüzüncü ...
Fahrettin Altun: Tehditlerin bilincinde olmalıyız
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu Türkiye yüzyılında bizler gerçekten ...
'Uluslararası toplumu, KKTC'yi tanımaya çağırıyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “BM Güvenlik Konseyi’ni ve uluslararası ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs’ta sandığa gömeceğiz
Restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ve Sultan Korusu Açılış Töreni’nde ...
AK Partili Sürekli eski vekil ve başkanlarla bir araya geldi
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partisinde geçmiş dönemde ...
CHP'li Aslanoğlu’ndan örgüte 'son 100 gün' mesajı: Halkın iktidarını kuracağız!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Türkiye’nin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva