HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Ekim 2022 Pazar - 10:15

Başkan Soyer'den gençlere: Başka sürprizlerimiz de var

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sıcak yemek dağıtımından öğrencilerin duyduğu memnuniyeti yakından görmek için Ege Üniversitesi’ne gitti. Başkan Tunç Soyer öğrencilerle yemek sırasında bekledi. Yemekte de öğrencilerle sohbet etti. Başkan Soyer, "Gençlerimizin yüzünün gülmesi için sıcak yemek dağıtım noktalarımızı ve kapasitesini artırdık. İlerleyen günlerde gençlerimiz için başka sürprizlerimiz de olacak" diye konuştu.

Başkan Soyer den gençlere: Başka sürprizlerimiz de var

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ekonomik zorluklar ve yüksek enflasyon karşısında sıkıntı çeken üniversiteliler için başlattığı sıcak yemek dağıtımı devam ediyor. Üniversiteliler yemeklere büyük ilgi gösterirken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de öğrencilerin memnuniyetini yerinde görmek için Ege Üniversitesi’ndeki dağıtım noktasına gitti. "Kaynak yapmıyorum arkadaşlar" esprisiyle yemek sırasına giden Başkan Tunç Soyer, öğrencilerle sohbet etti. Başkan Soyer gençlerin yemekleri ne kadar beğendiğini kendi ağızlarından dinledi. Yemeğini gençlerle yiyen Başkan Soyer,  "Bu yüksek enflasyon çok ciddi bir şekilde çocuklarımızı ve gençlerimizi vurdu. Biz de gençlerimizin yüzünün gülmesi için ne yapabileceğimize kafa yorduk. Sıcak yemek dağıtım hizmetimizi başlattık. Sıcak yemek dağıtım noktasını 6'ya, yemek kapasitesini 5 bine çıkardık. Başka sürprizlerimiz de olacak" dedi. Gençler Başkan Soyer’i sevgi gösterileriyle uğurladı.


 
6 noktada sıcak yemek dağıtımı
Sıcak yemek hizmeti Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü  (İ.Y.T.E) ve Kâtip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi kampüslerinde veriliyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sağlanan toplam 5 bin kişilik sıcak yemek hizmetinden öğrenciler 17.00 ile 19.00 saatleri arasında faydalanabiliyor.

Sıcak çorba da var
DEÜ Eğitim Fakültesi, DEÜ İlahiyat Fakültesi, DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi Girişi, Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Kampüsü yakınındaki Bornova Metro istasyonunda kurulan Çorba Durağı’nda ise hafta içi sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasında sıcak çorba hizmeti veriliyor.

 
Kemeraltı'nın aydınlatma projesi ödül aldı
 
Otomobil çarpan doçent, hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lan bırak! 23 Ekim 2022 Pazar 21:32

Az bilmiş, neyden rahatsız oldun? ekonominin canına okudunuz, hâlâ daha konuşuyorsunuz.

Yorumu oyla      2      4  
Bülent Işık 23 Ekim 2022 Pazar 20:36

Az bilmiş öğrenci bileti tuvalet ücretinden daha ucuz. Sen önce yatlara vergisiz verilen mazot belediye otobüslerine niye 26.5 liraya veriliyor onu sorgula.

Yorumu oyla      5      4  
Geçici değil , kalıcı çözümler ! Yurt yaptınız mı ? 23 Ekim 2022 Pazar 14:27

İzmir kırsal ilçelerindeki belediye otobüslerinde ( ESHOT ) merkez ilçelerdeki toplu ulaşımda uygulanan 120 dk. aktarma hakkını veremeyen İzmir BB’si gençlere başka süprizler yapacakmış. Süprizlere hazır olun gençler . Bir bakarsınız kullandığımız sulara aylık ÜFE zamları harici başka zam yapar . Süprizlerin parası nereden çıkacak . İzmir toplu ulaşımında belediyenin uygulamak istediği ÜFE zamlarını mahkeme iptal etmeseydi , UKOME de İzmir BB’nln zam talebini kabul etseydi belki bugün ebeveynleriniz İzmir’deki toplu ulaşım araçlarına binişte en ez 9,00.- TL. ödeyeceklerdi . 6,50.- TL. 9,00.- TL . arasında oransal olarak ne kadar fark var değil mi ? Aman dikkat edin şikayet ettiğiniz siviller, Teyzeler yemek için araya kaynak yapmasın . Bedava yemek bile paylaşılmak istenmiyor . Hani adil paylaşım nerde ? Bana toplu ulaşımda 120 dk. aktarma hakkı olsun , sana olmasın . Bana bedava yemek olsun , Teyzelere olmasın .

Yorumu oyla      3      7  
Vatandaş 23 Ekim 2022 Pazar 11:48

Sayın SOYER,gençlere karşılıksız burs verebilirsiniz,yurt sorunları ile ilgili projeler yapınız,belediye kadrolarında bir çok emekli mimar ve mühendisler var,bankamatik danışmanlarınız artık emekliye ayırın gençlere yemek yerine meslekleri ile işler veriniz,showlar değil ayakları yere basan projelendirme çalışmalar yapılmalıdır...

Yorumu oyla      6      3  
Az Bilmiş 23 Ekim 2022 Pazar 11:35

İşiniz güçünüz MANİPÜLASYON. İnsanları kandırmak. İnsanları her konuda istismar etmek. Şimdide öğrencileri kandırıyorsunuz. Madem samimiyseniz kısaca ESHOT otobüs, metro biletlerini aşağıya çekiniz. Hem TAM bilet, HEM öğrenci biletlerinde indirime gidiniz. Su faturalarına düşürünüz. Bu yaptığınız yemek hizmeti daha maliyetli ve meşakkatlidir. Ah ah. Amacınız farklı.

Yorumu oyla      4      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemeraltı'nın aydınlatma projesi ödül aldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kemeraltı’nı aydınlatma projesi Uluslararası ...
Bayraklı'daki Değirmen Kafe'ye ziyaretçi akını!
Bayraklı Belediyesi tarafından vatandaşların kitaplara ulaşımını kolaylaştırmak ...
Gazetecilik ödülü sahiplerini buldu
TAKSAV’ın düzenlediği Erbil Tuşalp Gazetecilik Ödülü’nü bu yıl Timur Soykan ...
 
Bornova’da 99. yıla özel kutlama takvimi
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıl dönümü Bornova’da coşkuyla ...
Çiğli Arıtma'ya cezaya İZSU'dan yanıt: Kasıtlı ve keyfi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Çiğli Atıksu Arıtma ...
Gönderilemeyen Mektuplar seyirci ile buluşuyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ikinci kez düzenlediği İzmir Tiyatroları ...
 
Karşıyaka'dan çağrı: Can dostlar sokakta kalmasın!
Karşıyaka Belediyesi ve Hayvan Hakları Federasyonu (Haytap), Taypark’ta ...
Bayraklı'dan istihdama rekor destek
İşsizlikle mücadele ve istihdama katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını ...
İZELMAN anaokulları eğitimde fark yaratıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları, yenilenen yüzüyle ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva