HABERLER>POLİTİKA
6 Mart 2018 Salı - 19:40

Başkan Şengül'den teşkilata önemli mesajlar: Varımızı, yokumuzu ortaya koymaya mecburuz!

AK Parti İzmir'de kongre takvimi işliyor. İl Başkanı Aydın Şengül yaptığı açıklamada kongre sürecinin önemine dikkat çekti, teşkilata önemli mesajlar verdi.

Başkan Şengül den teşkilata önemli mesajlar: Varımızı, yokumuzu ortaya koymaya mecburuz!

AK Parti’de genel merkez tarafından ara verilen kongre süreci için devam düğmesine basılmasının ardından seçimler tüm hızıyla gerçekleşiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bergama, Kınık, Beydağ ve Kiraz’da mevcut başkanlarla yola devam edildi. Bu hafta ise Bayındır, Seferihisar, Karabağlar, Menderes ve Torbalı'da ilçe başkanları seçilecek.

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül yaptığı açıklamada, kongre sürcenin önemine dikkat çekti ve teşkilata önemli mesajlar verdi. Şengül, açıklamasında şunları söyledi. 

"Değerli dava ve yol arkadaşlarım,

Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz hafta sonu itibariyle ilçe kongrelerimize start verdik. Önümüzdeki Cuma günü Bayındır, Cumartesi günü Seferihisar ve Karabağlar, Pazar günü ise Menderes ve Torbalı ilçelerimizin kongrelerini yine büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz.

Bizler, 'önce ülkem, önce milletim' diyerek bu yolda hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bizler, AK Parti ailesi olarak, AK Parti bayrağını daha yükseklere taşımanın gayreti içerisindeyiz. AK Parti siyasetinde makamlar gelip geçicidir. Bizim partimizde makam, mevki derdi olmaz. Partimiz milletin derdiyle dertlenir, milletin derdine derman olur. Önemli olan, millete hizmet ve milletin sinesinde yer almaktır. Partimiz milletin derdiyle dertlenir, milletin derdine derman olur. Önemli olan, millete hizmet ve milletin sinesinde yer almaktır. Siyaset, millete hizmet edebiliyorsa bir anlam ifade eder. Biz her daim millet için, memleket için siyaset yaptık.Milletimizin, memleketimizin haklı davalarını bugüne kadar savunduk, bundan sonra da savunmaya devam edeceğiz. 

AK Parti'de kongre demek, daha da güçlenmek demektir. Bu ülkeye, bu millete hizmet demektir. Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi demektir. Sizler bu erdem zincirinin birer halkasısınız. Bu birliği oluşturan AK Partililer, değerli yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarım, sağ olun, var olun.

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir siyasetçi ve dava adamıdır. Hepimizin gönlündeki 'Büyük Türkiye' davasının yılmaz savunucusudur. Türkiye'nin şerefli mazisine ve milli kimliğine sahip çıkarak, ülkemizi onurlu bir geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olmak bizim için şereflerin en büyüğüdür.

Türkiye'yi dünyada yeniliğin, kalkınmanın, barışın, huzur ve refahın öncüsü haline getirmek için canla başla çalışan Recep Tayyip Erdoğan'a hepimiz vefa borçluyuz.  İzmir'e hem milletvekilliği, hem bakanlığı, hem büyükşehir belediye başkan adaylığı, hem cumhurbaşkanı başdanışmanlığı hem de başbakanlığı döneminde büyük hizmetler yapan, teşkilatlarımızın hamisi Başbakanımız Binali Yıldırım'ı asla mahcup etmemeliyiz.

Çok çalışarak, büyük gayretler göstererek, haklı davamızı İzmir'deki herkese anlatmaya, yaklaşan seçimlerde en iyi sonuçları almak için varımızı yoğumuzu ortaya koymaya mecburuz. Bu yolda sizlere sonsuz güveniyorum. 

Ben bu vesileyle teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapmış Hakk'ın rahmetine kavuşmuş kardeşlerimizi de rahmetle, minnetle anıyorum.  Partimizin büyük bir coşku ve heyecan içerisinde geçen kongrelerinin aynı şekilde başarılı geçmesini, ilimize, ülkemize, teşkilatımıza, milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Mevla'mdan niyaz ediyorum.

Bugüne kadar görev almış herkese, kurucularımıza, ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımızda görev yapmış kardeşlerimize, mahalle başkanlarımıza, sandık başkanlarımıza, kısacası teşkilatımızın tüm fertlerine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Görev almayanlara, bayrağı başka kardeşlerine devredenlere teşekkür ediyorum. Bu partide hizmet bir bayrak olur, elden ele dolaşır. Bizde bayrağı alan da koşar, bayrağı veren de aynı şekilde koşmaya devam eder.

Bizim bütün arkadaşlarımız eskimez arkadaşlarımızdır. AK Parti'deki sevgi, dayanışma, dostluk her zaman yenidir, taptazedir. 

Aynı şekilde yeni görev alan kardeşlerime de üstün başarılar, muvaffakiyetler diliyorum.Sorumluluğunuz ağır, bunu asla unutmayın. Bütün görevler, makamlar bizim için bir imtihandır. Bütün bu makamlar milletin bize emanetidir. Sizden öncekiler gibi, sizlerin de emanete en iyi şekilde sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. 
Allah yar ve yardımcımız olsun"

 
127 milyon yıllık fosil bulundu
 
Berlin uçağında ‘İzmir’ kavgası: 4 gözaltı!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa yıldırım 7 Mart 2018 Çarşamba 09:56

SY BŞ ALLAH UTANDIRMASIN BAŞARILI OLACSĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM SİZ TERCÜBELİ BİR BŞ BAŞARIRSINIZ YETERKİ MÜCAİTLERDEN OLUŞAN BİR EKİP OLSUN

Yorumu oyla      9      5  
Osman Şeker 7 Mart 2018 Çarşamba 02:11

Saygıdeğer başkanımında ifade ettiği gibi kongreler yenilenme ve kanı temizlemedir.Içimizdeki pis ve mikroplu kanı atıp tazeleyeceğiz ki sağlıklı ve güçlü verimli olalım halka daha nasıl iyi hizmet edebiliriz onu düşünelim ve uygulayalım.Reisimizin isabetli kararlarından biride il başkanlığına lâyık ve geçmiş dönemlerde donanımlı vede tecrübeli birini ataması,İzmir''imizi şahlandırarak hep birlikte lâyık olduğu yere getirmek için var gücümüzle çalışacağımıza gönülden inanıyor ve allah yâr ve yardımcımız olsun inşallah diyorum.

Yorumu oyla      9      5  
Gaziemir Ocağı 7 Mart 2018 Çarşamba 01:18

Sayın Aydın Şengül kardeşim, son günlerde Gaziemir İlçe Başkan''ında adı geçen kişiyi lütfen iyi araştırın hata yapma lüksünüz yok temayül den çıktı diye o kişi Başkan olması doğru değil, oy kullanan ilçe yönetimi ekibi o kişinin kurduğu ekiptir, böyle bir kanıyla Nasıl varılır Ak Parti temiz partidir gelecek kişi çok temiz olmalı bunu siz iyi biliyorsunuz lütfen Gaziemir i yem yapmayalım çok kötü şekilde parçalanırız, sizinde hata yapma lüksümüz olmadığını çok iyi biliyoruz hoşçakalın Gaziemir Ak Parti olacaktır sizin doğru adımınızla .

Yorumu oyla      9      5  
Mustafa SAĞLAM 6 Mart 2018 Salı 23:32

Öncelikle Il Başkanımız Aydın ŞENGÜL''e Teşkilatlarımıza Vermiş Olduğu Bu Güzel Mesajı İçin Teşekkür . Eder. Çalışmalarının Başarılı Olmasını Yüce Mevlamızdan Niyaz Ederim. Bu Güne Kadar Büyük Coşku Heyacan İçinde Geçen İlçe Kongrelerimiz . Ve Bundan Sonra Yapılacak Tüm Kongrelerimizin. Ülkemize Vatanımıza Milletimize REİS ''e & Ekiplerine & Dava Arkadaşlarına&Akparti''mize& Tüm Teşkilatlarımıza & İZMİR''e Kardeşliğe Birlik Beraberliğe Refah Huzur Barış HerTürlü Terörün Kökü Kazınarak Terörsüz Vatan Haini Olmayan Daha Aydınlık Geleceği Dünya Devi Lideri TÜRKİYE Olmasını Yüce Rabbimizden Niyaz Ederim. Saygı Sevgi Dua Ile . Durmak Yılmak Yok Yola Hizmete Devam. ALLAH Yar ve YARDIMCIMIZ Olsun. İnşallah .AMİN...!

Yorumu oyla      9      5  
Canan alime kocaman 6 Mart 2018 Salı 22:00

Allah cc yolumuzu açık eylesin rabbim yardımcısı olsun aydın şengül başkanımızın deneyimli ve ve siyaset konusunda uzman olmuş insaallah çok güzel bir yonetimlen yola devam ederiz

Yorumu oyla      10      7  
Cemil bagatur 6 Mart 2018 Salı 20:48

Karsıyakada akpartili olmak atesten bir gömlek glymektir onun icinki temaul dikate alınmalı ve dava adamlarına gorev verilmelidir bence su anda en iyi aday müslüm karakecilidir

Yorumu oyla      9      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu'ndan ABD'ye Menbiç mesajı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Menbiç'le ilgili olarak "YPG çıkarılmalı, ...
AK Parti İzmir’de değişim rüzgarı: Kadın Kolları Başkanı'ndan flaş karar!
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin kongrede aday olmama ...
Meral Akşener'den erken seçim iddiası
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 15 Temmuz 2018'de genel ve cumhurbaşkanı ...
 
AK Partili Sürekli anlattı: Bağımlığa karşı Bahar Projesi!
TBMM Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu Başkanvekili Sürekli, "Bahar ...
AK Partili Şeboy'dan partisine öneri: İzmirli cuma namazını kılar, akşam rakısını içer
AK Parti İzmir eski Milletvekili ve Buca eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy ...
CHP’de 48 vekil tüzük bildirgesi hazırladı: İzmir’den kimler / niye imza verdi?
CHP’nin 48 milletvekili 9-10 Mart’taki tüzük kurultayı için demokrasi ...
 
Erdoğan'dan flaş ittifak açıklaması: Güle güle deriz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. ...
Ateş püskürdü: Ne ara bu kadar sapık türedi?
MHP Genel Gaşkanı Devlet Bahçeli, 'Yabancı bir erkekle kadının asansörde ...
AK Parti İzmir’de kongre mesaisi: Sırada hangi ilçeler var?
İl Başkanı Aydın Şengül önderliğinde yürütülen kongre süreci geçtiğimiz ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva